Livrare gratuită la comenzile standard* de peste 200 lei
Referință : 8296979
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
ÎNCĂLȚĂMINTE GIMNASTICĂ BEBELUȘI

Încălțăminte 500 BABYLIGHT baby gym albastru DOMYOS

DOMYOS
4.6/5
Evaluarea utilizatorului
Decathlon
până la 49,90LEI -10%

de la

44,90LEI**
Din care taxă eco: DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

din 25/12/2019 La

* Reduceri de la la în limita stocului disponibil
* Preț valabil din data de 25/12/2019 în limita stocului disponibil
Echipa noastră de pasionați a conceput acest produs pentru a sprijini dezvoltarea psihomotorie a copilului, în timpul antrenamentului de baby gym. Inovaţie concepută exclusiv de Domyos pentru copiii mici şi validată de un psihomotrician. Senzația de picioare desculțe asigură dezvoltarea echilibrului, motricitatea și coordonarea copilului.

Avantaje

Ajută la dezvoltarea psihomotorie Y Echilibrul şi mişcările sunt îmbunătăţite de aderenţa încălţămintei.
Flexibilitate Talpă foarte flexibilă, ce asigură buna mișcare a piciorului.
Utilizare Închidere cu benzi autoaderente, reper picior stâng/drept, deschidere largă.
Aderență Aderenţă bună datorită tălpii antiderapante și a întăriturilor.

Informații tehnice

Încălţămintea Baby Light Domyos a fost validată de un specialist:

Observarea comportamentului copiilor de la 10 luni până la 4 ani în timpul practicării de gimnastică pentru copii (cu sau fără încălţăminte), a arătat că încălţămintea Domyos asigură o bună dezvoltare psihomotorică a copilului şi asigură avantaje faţă de practicarea fără încălţăminte. Aderenţă şi susţinere optime, ce asigură coordonare mai bună a echilibrului şi a copilului. În plus, piciorul este mai bine protejat.

Beneficiile unei activități fizice de la vârste fragede:

Activitățile fizice practicate în mod consecvent, de la vârste fragede, sunt benefice pentru dezvoltarea fizică și psihică a copiilor. Obiceiul unor moduri de viață sănătoase limitează problemele de sănătate pe parcursul vieții. Practicarea unei activități fizice colective favorizează integrarea socială și contribuie la dezvoltarea personalității copilului.

Beneficiile fizice și intelectuale:

Care sunt beneficiile fizice?Dezvoltarea capacității fizice (dezvoltarea psihomotorie).
Favorizarea creșterii.
Reducerea riscului de obezitate.
Care sunt beneficiile intelectuale? Învață să aibă încredere în sine.
Favorizează integrarea într-un grup.
Contribuie la starea de bine a copilului. Îmbunătățirea capacității de concentrare.

Sfaturi de utilizare

Purtate fără șosete, asigură contact optim cu solul. Purtate fără șosete, asigură contact optim cu solul. Facilitează echilibrul.

Caracteristicile picioarelor la copii

Mersul desculț este cel mai bun pentru copil. Acest lucru permite învățarea și recunoașterea senzațiilor tactile. Nervii situați sub picior ajută la determinarea locului în care greutatea corpului trebuie repartizată pentru echilibru bun. Lejeră și flexibilă. Ajută la dezvoltarea piciorului copilului și protejează de frig și suprafețe rigide. Produsele sunt adaptate la conformația celor mici.

Practicare

Ce este baby gym?
Accesibil copiilor începând cu vârsta de un an până la 6 ani, această practică ludică este concepută pentru a-i solicita în cadrul unui parcurs construit cu un material adaptat. Baby gym dezvoltă capacitățile motrice ale copiilor prin diverse exerciții și mișcări.

Beneficii

Baby gym favorizează dezvoltarea psihomotorie a copiilor, a motricității și echilibrului. Echilibrarea pe bârne, săritul, cățăratul, rotirile, sunt activități care permit copilui să capete autonomie și încredere.

Echipamentul potrivit

Echipamentul trebuie să asigure libertate de mișcare. Optați pentru o ținută flexibilă, adaptată anotimpului sau temperaturii din sala de sport: tricou şi şort sau pantalon din tricot și o jachetă sau trening pentru încălzire. De asemenea, optați pentru o pereche de încălțăminte Domyos, ce reduce riscul de alunecare

Alegerea mărimii potrivite

Copii cresc repede și picioarele lor la fel. De aceea, stabilirea mărimii potrivite este esențială, iar o mărime mai mică sau mai mare (chiar și cu 5mm) riscă să rănească degetele ori glezna sau să jeneze mișcările copilului. Trop grande, une chaussure peut altérer sa marche et entraîner des ampoules. Între 1 și 2 ani, un copil își schimbă, în medie, măsura piciorului la fiecare 3-4 luni. A se verifica frecvent mărimea.

Vezi mai mult Vezi mai putin
Descoperiți cum este conceput produsul

Detalii

Compoziție
Exterior din
05.00% Poliuretan, 50.00% Poliester, 45.00% EVA
Talpă din
30.00% Silicon, 40.00% Poliester, 30.00% Cauciuc - Cauciuc termoplastic (TPR)
Interior din
40.00% Poliester, 60.00% EVA
Recomandări de întreținere A se spăla manual.
Recomandări de stocare Se recomandă depozitarea încălțămintei într-un loc uscat și respirant, ferit de umiditate și de lumină.
Restricții de utilizare: Încălțămintea Domyos a fost concepută pentru un uz la interior.

Angajamentele noastre

Aprobat de Încălţămintea Baby Light Domyos a fost validată de un specialist. Observarea comportamentului copiilor de la 10 luni până la 4 ani în timpul practicării de gimnastică pentru copii (cu sau fără încălţăminte), a arătat că încălţămintea Domyos asigură o bună dezvoltare psihomotorică a copilului şi asigură avantaje faţă de practicarea fără încălţăminte. Aderenţă şi susţinere optime, ce asigură coordonare mai bună a echilibrului şi a copilului. În plus, piciorul este mai bine protejat!
Testare produs Produsul a fost testat de copii în timpul antrenamentelor de baby gym. Încălţămintea a fost concepută pentru a merge pe bară, pe paralele şi pentru căţărarea pe module.
Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri