Despre Decathlon

Decathlon nu reprezintă doar un nume de companie, ci însumează cele 20 de mărci proprii care inovează pentru a face sportul accesibil tuturor.


Facem sportul accesibil asigurând preţuri mici, dar şi o exigenţă ridicată privind calitatea produselor noastre. Graţie magazinelor noastre simple, logisticii optimizate, a organizării eficiente şi a implicării permanente pentru reducerea costurilor reuşim să reducem preţurile produselor noastre.


Facem sportul accesibil printr-o gamă largă de produse care răspund tuturor nevoilor sportivilor graţie mărcilor noastre proprii (Mărcile Pasiune Decathlon), dar şi mărcilor internaţionale. La Decathlon inovăm în orice activitate: de la cercetare la vânzare, la concepţie, design, producţie şi logistică. Echipele celor 20 de Mărci Pasiune îşi pun toată energia şi talentul în slujba conceperii de produse tehnice, frumoase şi simple, întotdeauna la cel mai mic preţ posibil. Produsele noastre exclusive se adresează tuturor sportivilor, de la debutanţi la avansaţi.

Valorile noastre


Ca şi în celelalte ţări, în Decathlon România suntem uniţi de o cultură organizaţională puternică şi unică, susţinută de valorile noastre: vitalitatea şi responsabilitatea.


VITALITATE

Vitalitatea înseamnă viaţă, activitate intensă, energie, vigoare. Colaboratorii noştri sunt vitali pentru că sunt, înainte de toate, pozitivi şi plini de energie.

Sunt entuziaşti, le place să inoveze, să creeze şi caută în permanenţă să progreseze şi să facă proiectele să evolueze.


RESPONSABILITATE

A fi responsabil înseamnă a lua decizii şi a acţiona pentru punerea în aplicare a acestora. Colaboratorii noştri îşi asumă impactul deciziilor luate asupra echipelor şi clienţilor lor. La Decathlon responsabilitatea înseamnă şi siguranţă pentru clienţii şi echipele noastre, în fiecare clipă.

Colaboratorii noștriO echipă de sportivi pasionaţi la dispoziţia dvs.

Sportiv mulţumit, obiectiv îndeplinit!

Convingerea noastră este că pentru a avea clienţi foarte mulţumiţi trebuie să oferim sfaturi din partea sportivilor noştri practicanţi. De aceea, colaboratorii noştri practică în mod constant sport şi participă la formări pentru a fi la curent cu evoluţia produselor noastre.

Magazinele noastreFacem sportul accesibil venind tot mai aproape de utilizatorii sportivi din întreaga ţară. Descoperă magazinele Decathlon România aici.