Livrare gratuită la comenzile standard* de peste 200 lei
Referință : 8594463
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
Home trainers

Home trainer NEO 2T TACX SMART TACX

TACX
5/5
Decathlon
până la 5.999,99LEI -%

de la

5.999,99LEI**
Din care taxă eco: DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

din La

* Reduceri de la la în limita stocului disponibil
* Preț valabil din data de în limita stocului disponibil
Produs conceput pentru ciclism în interior. Home trainer silențios și precis. În afară de funcționalitățile de ciclism de șosea, aceasta asigură o analiză a pedalării.

Avantaje

Discreție sonoră Foarte silențios.
Conectivitate Bluetooth, ANT+, compatibil Zwift.
Putere Senzor de putere integrat.

Informații tehnice

Home trainer silențios

Home trainer-ul NEO 2 asigură o experiență de ciclism mai silențioasă.

Senzație de pedalare fluidă

Grație sistemului electronic, trainer-ul NEO 2 Smart beneficiază de un control mai reactiv al motorului. Acesta asigură o senzație de pedalaj mai rapid. Precum trainer-ul NEO, acesta compensează viteza, greutatea și unghiul de înclinare și garantează o senzație de pedalare mai realistă.

Analiză pedalare

Grație detectoarelor stâng și drept, acest home trainer permite măsurarea poziției exacte a picioarelor. Acest lucru permite o analiză mai detaliată și precisă a pedalării și, deci, o îmbunătățire a puterii și a performanțelor ciclistului.

Precis și fiabil

Home trainer-ul Tacx NEO 2 SMART măsoară puterea cu o precizie incredibilă, asigurându-vă informații precise și fiabile. Acest trainer este singurul care nu necesită calibrare. Acest trainer Smart măsoară puterea cu o marjă de eroare de maximum 1%.

Putere

Asigură o putere inegalabilă! Trainer-ul Neo Smart rezistă la sprint-uri de până la 2200 watts și stimulează ascensiunile până la 25% pantă, pentru antrenamente intensive. Astfel, acesta este ideal pentru antrenamentele cel mai intense.

Axe suplimentare

Se vinde cu adaptori de axe, pentru o compatibilitate îmbunătățită. Home trainer direct compatibil cu axele 142x12mm și 148x12mm, fără adaptor.

Road Feel

Senzații realiste astfel încât impresia că practicați ciclismul în exterior.Această funcție de imersiune este unică și poate fi utilizată cu video-urile Tacx și Zwift.

Simulează coborârea

Acest trainer este capabil să reproducă senzația de coborâre în pantă. Exact ca în realitate,cu home trainer-ul Neo Smart 2 puteți accelera în timpul coborârii ăn pantă.

Stabil și totuși flexibil

Home trainer-ul Neo 2 Smart permite mișcarea la câteva grade în stânga sau în dreapta, în timpul utilizării. Cadrul urmează în mod natural mișcările corpului, pentru a îmbunătăți senzația de realism.

Fără alimentare externă

Home trainer-ul NEO 2 Smart nu necesită nicio sursă de alimentare externă, întrucât acestea își generează propria energie în timpul pedalării. Așadar, îl puteți utiliza oriunde doriți. Atunci când este conectat la o sursă de alimentare externă, funcția de simulare a coborârii se activează.

Soft Tacx Cycling

Puteți explora lumea, grație acestor video-uri de înaltă calitate și antrenamentelor GPS și doborî recordurile prietenilor. Vă puteți antrena riguros, cu ajutorul planurilor de antrenament structurate. Vă puteți analiza datele, exporta activitățile în Strava și profita de numeroase alte funcționalități. 1 lună de abonament gratuită.

Compatibilitate ZWIFT

Compatibilitate ZWIFT

Caracteristici tehnice:

Dispozitiv fără fir. ANT+ FE-C, Bluetooth Smart open
Modalități de comandă: Smartphone, tabletă, ciclocomputer ANT+FE-C, autonomie legătură, ciclocomputer prin antenă ANT+
Afișare: Smartphone, tabletă, ciclocomputer, ceas sport, ciclocomputer cu antenă ANT+
Precizie: <1%

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Angajamentele noastre

Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri