Livrare gratuită la comenzi de minim 200 lei
Provocăm România la sport

ACCEPTĂ PROVOCAREA!

FII #SPORTIVDECATHLON!

Ai o fire sportivă și îți dorești să îți atingi obiectivele propuse? Fie că ești la începutul călătoriei sportive sau activitățile fizice fac parte deja din rutină, motivația joacă un rol foarte important.

Ce rol joacă motivația în practica sportivă?

Pentru multe persoane, principalele motive pentru care nu fac sport vin din sfera motivației: „De ce să fac sport? Ce beneficii îmi aduce? Merită efortul depus pe termen lung?”

Am pregătit o serie de sfaturi pentru cei sau cele care au nevoie de un impuls înainte de marele start. Motivația propriu-zis nu poate fi antrenată, dar starea de spirit DA! Mai departe, această stare de spirit va face diferența. Sunteți pregătiți?

FII SPORTIVUL VEDETĂ!
ACCEPTĂ PROVOCAREA ȘI DEVINO #SPORTIVDECATHLON!

Mai ții minte care a fost ultima provocare acceptată? Primăvara aceasta, te ajutăm să răspunzi la întrebare și să îți (re)găsești motivația pentru sport!

Am pregătit șase provocări sportive, menite să te transforme în sportiv vedetă, #sportivDecathlon! Activitățile sunt variate și dacă nu te poți decide care este preferata ta, le poți încerca pe toate sau doar parțial, până te decizi!

Descoperă mai jos detaliile fiecărei provocări și ajută-ne să devenim partenerul sportiv pe care ți-l dorești!

Definiția sportului depinde, până la urmă, de stilul e viață al fiecăruia, de motivație și partenerul de încredere pe care te poți baza la nevoie!
Împreună, încurajăm România să facă sport și să se bucure de numeroasele beneficii ale acestuia!

8-14 Aprilie: Newfeel vs. Kalenji Challenge

Mers sau alergare?
Tu în care tabără ești săptămâna aceasta? Devino sportiv vedetă, #sportivDecathlon!

Hai afară, hai la sport! Postează o poză pe profilul tău de Facebook sau Instagram practicând unul dintre cele două sporturi și fii sportiv vedetă, #sportivDecathlon!

Acceptă provocarea, foloseste #sportivDecathlon în descrierea pozei și noi te ajutăm să îți continui aventura sportivă cu un voucher pe platforma sport.decathlon.ro . Acesta poate fi transformat într-o experiență sportivă cel puțin la fel de captivantă pentru tine!

Acum, tot ce rămâne de făcut este să alegi ce activitate este potrivită pentru tine!

Mersul sportiv îți face cu ochiul? Același lucru s-a întâmplat cu alții peste 1700 de oameni, care au decis să rămână conectați și să se motiveze reciproc pentru a-și depăși performanțele! Îți dorești să faci parte din aceeasi comunitate și să cunoști persoane pasionate de același sport ca și tine? Alătură-te comunității online Walking Club by Decathlon România și bucurați-vă de sport împreună! Descoperă sesiunile de mers sportiv organizate prin intermediul comunității în marile orașe din România și:

Devino astfel #sportivDecathlon! Găsește-ți motivația pentru sport și asigură-te că rămâne vie alături de parteneri de încredere!

Nu ai partener de mers sportiv sau doar preferi sesiunile sportive pe cont propriu? Descarcă acum Decathlon Coach din AppStore și GooglePlay. Înregistrează-ți progresul și acceptă misiunea noastră postând o poză pe profilul tău folosind #sportivDecathlon.

Alergarea ți se pare mai antrenantă decât mersul sportiv? Parcurile sau zonele extra-urbane pot rămâne în continuare cele mai accesibile locații de practică! Tot ce trebuie să faci este să crești intensitatea și ritmul antrenamentului și trecerea de la mers sportiv la jogging și apoi la alergare va fi o plăcere!

Ne păstrăm în continuare ideea conform căreia motivația este mai ușor de susținut în grup! De aceea, te invităm să te alături comunității online a pasionaților de alergare Kalenji Running Club by Decathlon România și să găsești suportul necesar pentru a-ți depăși performanțele!

În perioada 8-14 aprilie, tu în ce tabără ai vrea să devii #sportivDecathlon?

Răspunde acceptând provocarea săptămânii și următoarea experiență sportivă ar putea fi din partea noastră!

Bicicletă sau lansetă?
Fie că îți place să învârți pedalele pentru a te deplasa sau mulineta pentru a descoperi captura din cârlig, tot poți deveni #sportivDecathlon !

Hai afară, hai la sport! Postează o poză pe profilul tău de Facebook sau Instagram practicând unul dintre cele două sporturi și fii sportiv vedetă, #sportivDecathlon!

Acceptă provocarea, foloseste #sportivDecathlon în descrierea pozei și noi te ajutăm să îți continui aventura sportivă cu un voucher pe platforma sport.decathlon.ro . Acesta poate fi transformat într-o experiență sportivă cel puțin la fel de captivantă pentru tine!

Acum, tot ce rămâne de făcut este să alegi ce activitate este potrivită pentru tine!

Știai că pedalatul este o metodă bună de relaxare? Pe lângă beneficiile fizice, aduse de 30-45 minute de pedalat pe zi, cum ar fi reducerea riscului afecțiunilor cardiace, stimularea metabolismului sau întărirea masei musculare a întregului corp; pedalatul atrage după sine și beneficii psihice. Mersul pe bicicletă te ajută să îți relaxezi sistemul nervos, astfel să scazi nivelul de stres și să îți readuci starea de bine.

Modul în care abordăm orice partidă de pescuit are un factor decisiv în rezultatul final al partidei, iar primavara acest aspect e și mai important. 

Dacă am localizat peștii, sau cel puțin credem asta, prima piesă din puzzle e la locul ei.  Avem, apoi, nevoie de o nadă de calitate, o momeală bună de carlig și de o montură potrivită pentru situația în care ne aflăm, distanța la care pescuim și substratul pe care trebuie să o prezentăm.

Interesați de una din taberele B'Twin sau Caperlan?

Răspunde acceptând provocarea săptămânii 15 - 21 aprilie și următoarea experiență sportivă ar putea fi din partea noastră!

Pasionat de activitățile montane?
Hai la hiking, camping sau chiar alpinism!
Acceptă provocarea și fii #sportivDecathlon din vârful munților!

Revenim cu detalii pe 22 Aprilie!

Mingea de tenis sau fluturașul de badminton?
Racheta ta ce țintește să trimită peste fileu? Acceptă provocarea și meciul următor fii#sportivDecathlon !

Revenim cu detalii pe 6 Mai!

Tu cum îți încarci bateriile?
Cu adrenalină și îți plac săriturile pe trambulină
sau meditând și bucurându-te de o sesiune de yoga?

Acceptă provocarea Domyos și găsește-ți motivația: dinamic sau static!
Revenim cu detalii pe 13 Mai!

Fotbal sau trotinete?
Tu cum îți dorești să întâmpini vara? Bucurându-te după un gol marcat sau după încă o tură de parc pe două roți? În drum spre teren sau spre o nouă aventură urbană, acceptă provocarea și fii #sportivDecathlon !

Faci parte din echipa Kipsta sau aventura Oxelo pare interesantă?
Revenim cu detaliile provocării pe 20 Mai!

Regulamentul campaniei este disponibil aici.