INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Provocăm România la sport

ACCEPTĂ PROVOCAREA!

FII #SPORTIVDECATHLON!

Ai o fire sportivă și îți dorești să îți atingi obiectivele propuse? Fie că ești la începutul călătoriei sportive sau activitățile fizice fac parte deja din rutină, motivația joacă un rol foarte important.

Ce rol joacă motivația în practica sportivă?

Pentru multe persoane, principalele motive pentru care nu fac sport vin din sfera motivației: „De ce să fac sport? Ce beneficii îmi aduce? Merită efortul depus pe termen lung?”

Am pregătit o serie de sfaturi pentru cei sau cele care au nevoie de un impuls înainte de marele start. Motivația propriu-zis nu poate fi antrenată, dar starea de spirit DA! Mai departe, această stare de spirit va face diferența. Sunteți pregătiți?

FII SPORTIVUL VEDETĂ!
ACCEPTĂ PROVOCAREA ȘI DEVINO #SPORTIVDECATHLON!

Mai ții minte care a fost ultima provocare acceptată? Primăvara aceasta, te ajutăm să răspunzi la întrebare și să îți (re)găsești motivația pentru sport!

Am pregătit șase provocări sportive, menite să te transforme în sportiv vedetă, #sportivDecathlon! Activitățile sunt variate și dacă nu te poți decide care este preferata ta, le poți încerca pe toate sau doar parțial, până te decizi!

Descoperă mai jos detaliile fiecărei provocări și ajută-ne să devenim partenerul sportiv pe care ți-l dorești!

Definiția sportului depinde, până la urmă, de stilul e viață al fiecăruia, de motivație și partenerul de încredere pe care te poți baza la nevoie!
Împreună, încurajăm România să facă sport și să se bucure de numeroasele beneficii ale acestuia!

Mers sau alergare?
Tu în care tabără ești săptămâna aceasta? Devino sportiv vedetă, #sportivDecathlon!

Hai afară, hai la sport! Postează o poză pe profilul tău de Facebook sau Instagram practicând unul dintre cele două sporturi și fii sportiv vedetă, #sportivDecathlon!

Acceptă provocarea, foloseste #sportivDecathlon în descrierea pozei și noi te ajutăm să îți continui aventura sportivă cu un voucher pe platforma sport.decathlon.ro . Acesta poate fi transformat într-o experiență sportivă cel puțin la fel de captivantă pentru tine!

Acum, tot ce rămâne de făcut este să alegi ce activitate este potrivită pentru tine!

Mersul sportiv îți face cu ochiul? Același lucru s-a întâmplat cu alții peste 1700 de oameni, care au decis să rămână conectați și să se motiveze reciproc pentru a-și depăși performanțele! Îți dorești să faci parte din aceeasi comunitate și să cunoști persoane pasionate de același sport ca și tine? Alătură-te comunității online Walking Club by Decathlon România și bucurați-vă de sport împreună! Descoperă sesiunile de mers sportiv organizate prin intermediul comunității în marile orașe din România și:

Devino astfel #sportivDecathlon! Găsește-ți motivația pentru sport și asigură-te că rămâne vie alături de parteneri de încredere!

Nu ai partener de mers sportiv sau doar preferi sesiunile sportive pe cont propriu? Descarcă acum Decathlon Coach din AppStore și GooglePlay. Înregistrează-ți progresul și acceptă misiunea noastră postând o poză pe profilul tău folosind #sportivDecathlon.

Alergarea ți se pare mai antrenantă decât mersul sportiv? Parcurile sau zonele extra-urbane pot rămâne în continuare cele mai accesibile locații de practică! Tot ce trebuie să faci este să crești intensitatea și ritmul antrenamentului și trecerea de la mers sportiv la jogging și apoi la alergare va fi o plăcere!

Ne păstrăm în continuare ideea conform căreia motivația este mai ușor de susținut în grup! De aceea, te invităm să te alături comunității online a pasionaților de alergare Kalenji Running Club by Decathlon România și să găsești suportul necesar pentru a-ți depăși performanțele!

În perioada 8-14 aprilie, tu în ce tabără ai vrea să devii #sportivDecathlon?

Răspunde acceptând provocarea săptămânii și următoarea experiență sportivă ar putea fi din partea noastră!

Bicicletă sau lansetă?
Fie că îți place să învârți pedalele pentru a te deplasa sau mulineta pentru a descoperi captura din cârlig, tot poți deveni #sportivDecathlon !

Hai afară, hai la sport! Postează o poză pe profilul tău de Facebook sau Instagram practicând unul dintre cele două sporturi și fii sportiv vedetă, #sportivDecathlon!

Acceptă provocarea, foloseste #sportivDecathlon în descrierea pozei și noi te ajutăm să îți continui aventura sportivă cu un voucher pe platforma sport.decathlon.ro . Acesta poate fi transformat într-o experiență sportivă cel puțin la fel de captivantă pentru tine!

Acum, tot ce rămâne de făcut este să alegi ce activitate este potrivită pentru tine!

Știai că pedalatul este o metodă bună de relaxare? Pe lângă beneficiile fizice, aduse de 30-45 minute de pedalat pe zi, cum ar fi reducerea riscului afecțiunilor cardiace, stimularea metabolismului sau întărirea masei musculare a întregului corp; pedalatul atrage după sine și beneficii psihice. Mersul pe bicicletă te ajută să îți relaxezi sistemul nervos, astfel să scazi nivelul de stres și să îți readuci starea de bine.

Modul în care abordăm orice partidă de pescuit are un factor decisiv în rezultatul final al partidei, iar primavara acest aspect e și mai important. 

Dacă am localizat peștii, sau cel puțin credem asta, prima piesă din puzzle e la locul ei.  Avem, apoi, nevoie de o nadă de calitate, o momeală bună de carlig și de o montură potrivită pentru situația în care ne aflăm, distanța la care pescuim și substratul pe care trebuie să o prezentăm.

Interesați de una din taberele B'Twin sau Caperlan?

Răspunde acceptând provocarea săptămânii 15 - 21 aprilie și următoarea experiență sportivă ar putea fi din partea noastră!

22 Aprilie - 5 Mai: All Mountain Challenge

Pasionat de activitățile montane?
Hai la hiking, camping sau chiar alpinism!
Acceptă provocarea și fii #sportivDecathlon din vârful munților!

Te numeri printre doritorii de a petrece cât mai mult timp în aer liber, eventual cât mai departe de agitația urbană? Deoarece parcurgerea traseelor montane este considerată activitate sportivă, iar organismul se simte la fel de energizat după o sesiune de hiking sau trekking ca după un antrenament de atletism sau fotbal, am dedicat 2 săptămâni acestei provocări!

Dacă ți-am stârnit curiozitatea deja doar prin tematica provocării actuale, tot ce mai ai nevoie este echipamentul de drumeție sau cortul și accesoriile de campat și poți deveni #sportivDecathlon!

Noi primăvara aceasta numărăm pasionații de activități montane și profităm de vremea din ce în ce mai favorabilă pentru a scoate câți mai mulți dintre aceștia la iveală! Acceptă provocarea, fii #sportivDecathlon și hai să ajutăm România împreună să se energizeze pe crestele munților sau la poalele acestora!

Pentru că ne dorim să motivăm cât mai multe persoane să acorde o șansă activităților montane, provocarea include toate practicile sportive din această arie, indiferent că e vorba de drumeție pe munte, trekking, camping sau escaladă/alpinism! Plănuiai o excursie de dinainte sau începi să iei in calcul acest lucru! Fă o poză și devino #sportivDecathlon în timp ce te bucuri de ceea ce natura are de oferit!

Mingea de tenis sau fluturașul de badminton?
Racheta ta ce țintește să trimită peste fileu?
Acceptă provocarea și meciul următor fii #sportivDecathlon !

Ești genul de persoană motivată de activitățile fizice complexe, pentru care nu e nevoie doar de rezistență sau efort fizic, ci și de coordonare sau anticipare? Ai ajuns la performanța de a-ți păstra concentrarea pe perioada unui meci întreg de tenis sau ești în drum spre atingerea acestui obiectiv? Acceptă provocarea și fii #sportivDecathlon pe zgură!

Te încântă ideea sporturilor cu racheta, dar simți că tenisul nu este soluția câștigătoare pentru tine? Schimbă mingea cu un fluturaș, cu pene sau din plastic și poți fii în continuare #sportivDecathlon! Astfel, poți accepta provocarea alegând cealaltă tabără, având avantajul că un meci de badminton poate fi organizat oriunde, fără să fie nevoie de un teren amenajat! Descoperă seturile de badminton din oferta Decathlon și fileurile care se montează și demontează în mai puțin de 5 minute și bucură-te de sportul cu racheta preferat!

Alege o tabără și în perioada 6 - 12 Mai practicarea unui sport cu racheta îți poate aduce o super experiență sportivă cadou!

Tu cum îți încarci bateriile?
Cu adrenalină și îți plac săriturile pe trambulină
sau meditând și bucurându-te de o sesiune de yoga?

Exercițiile tip cardio au fost mereu recunoscute pentru beneficiile aduse scăderii în greutate sau modelării corporale. Încurajăm România să desfășoare activități fizice pentru multiplele avantaje pe care acestea le aduc, dar în același timp dorim să vă provocăm să încercați experiențe sportive noi și incitante. Săptămâna aceasta, alegem fitness-ul și te provocăm la sărituri pe trambulină! Acum ai un motiv în plus să bifezi antrenamentul la sală, sau să spui DA unei activități cardio mai mult decât distractivă!

Nu esti neapărat în drum spre o nouă greutate corporală, ci doar îți dorești să practici sport pentru avantajele asupra stării de spirit! Te provocăm la yoga! Ești mai degrabă adeptul activităților mai puțin dinamice, dar totuși cu multiple beneficii asupra posturii corpului și stării generale de bine? Poți fii #sportivDecathlon chiar și de pe salteaua de yoga, care îți poate aduce acum nu doar echilibru mental și fizic, cât și o nouă experiență sportivă incitantă!

Acceptă provocarea Domyos și găsește-ți motivația: dinamic sau static!
Postează o fotografie cu tine practicând oricare dintre variațiile fitness-ului, fie că alegi săriturile pe trambulină, yoga sau alte activități și poți fi #sportivDecathlon alături de noi!

Fotbal sau trotinete?
Tu cum îți dorești să întâmpini vara? Bucurându-te după un gol marcat sau după încă o tură de parc pe două roți? În drum spre teren sau spre o nouă aventură urbană, acceptă provocarea și fii #sportivDecathlon !

Faci parte din echipa Kipsta sau aventura Oxelo pare interesantă?
Acceptă provocarea și în perioada 20 Mai - 1 iunie poți fi #sportivDecathlon!!

Regulamentul campaniei este disponibil aici.