INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8672646
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
CONTOARE BICICLETĂ

GPS EDGE 130 Plus GARMIN

GARMIN
4.7/5
4.7/5
Decathlon
Produs conceput pentru monitorizarea dinamică a performanțelor, precum și pentru înregistrate informațiilor. Pedalați cunoscând fiecare urcare sau curbă. Și găsiți cele mai populare rute pentru tine! Autonomie până la 20 ore.

Avantaje

Măsurarea parametrilor Timp, distană, viteză, ascensiune și poziție. Cardio și Navigație.
Eficienţă tactilă Ecran tactil.
Controlul traiectoriei Navigare pe hartă și programarea itinerariului.
Conectivitate Conexiune Bluetooth.
Autonomie Autonomie până la 20 ore.
Coaching Programarea sesiunilor și destionarea antrenamentelor.
Citire Ecran color, 282 x 470 pixeli.
Etanșeitate Grad de rezistență la apă IPX7.

Informații tehnice

Funcționalitate CLIMBPRO: gestionarea efortului

Afișează distanța pe care încă mai trebuie să o parcurgeți și gradul pantei, atunci când urmați un itinerariu sau o rută. Acest lucru vă va permite să evaluați mai bine intensitatea activității și să gestionați efortul pe care trebuie să-l mai depuneți.

Monitorizare dinamiscă a performanțelor și a antrenamentului

Obțineți mai multe informații despre modul în care corpul vostru reacționează la antrenamente. Monitorizează VO2 Max, timpul de recuperare, volumul de antrenament, obiectivul antrenamentului și multe altele. Antrenamentul este eficient? Beneficiați de o evaluare automată a istoricului de antrenament și a indicatorilor de performanță recenți, pentru a ști dacă antrenamentul este eficient, la nivelul său optim sau prea intens.

GPS conectat: notificări Smart, CONNECT IQ, sincronizare cu GARMIN CONNECT

Primiți mailurile, mesajele și alertele direct pe GPS-ul Edge, atunci când este conectat la un smartphone compatibil.
Descărcați câmpuri de date și obțineți aplicații și widgeturi de la magazinul Connect IQ.
Aplicația Garmin Connect are o comunitate online foarte activă, care permite utilizatorilor să se conecteze în timpul deplasărilor, să participe la provocări și să împărtășească experiența lor pe rețelele sociale.

Ciclism dinamic

Profitați de parametrii avansați concepuți pentru a vă oferi informații despre evoluția performanțelor dumneavoastră, în funcție de condițiile variabile, cum ar fi poziția, configurația bicicletei, durata rutei etc. Înregistrați fiecare detaliu epic al activităților din timpul practicării de MTB, datorită noilor parametrii, cum ar fi numărul de sărituri, distanța de săritură și timpul de suspensie.

Antrenamente avansate

Sincronizați-vă antrenamentul cu ajutorul TrainingPeaks® și a comunității noastre online, Garmin Connect™, direct pe GPS-ul Edge. Postați antrenamentele viitoare și începeți exercițiile corespunzătoare.

Generează trasee populare TRENDLINE

Folosind miliardele de kilometri de trasee de ciclism descărcate de bicicliști, GPS-ul Edge 1030 plus sugerează cea mai bună rută, bazată pe cele mai frecventate trasee. Petreceți mai mult timp pedalând și mai puțin timp așteptând, datorită unei funcții de calculare a rutei, care este de două ori mai rapidă decât la modelele anterioare.

Aplicația TRAILFORKS și modul FORKSIGHT

Descărcați aplicația gratuită Trailforks din magazinul Connect IQ™, apoi deblocați conținutul cartografic Trailforks pe GPS-ul Edge, inclusiv condițiile traseelor, hărțile de încălzire și multe altele.
Atunci când folosiți aplicația Trailforks, acest mod afișează automat următoarele intersecții și vă indică care este poziția pe traseu.

Navigare: CYCLE MAP GARMIN, GHIDARE VOCALĂ, ÎNTOARCERE LA PUNCTUL DE PLECARE

Pedalați cu ajutorul hărților preîncărcate, care oferă informații despre altitudine, puncte de interes și vă permit să căutați adrese.
Nu vă rătăciți niciodată datorită funcțiilor de navigație detaliată și alertelor care vă semnalează schimbările următoare de direcție.
Dispozitivul Edge 1030plus vă ajută să vă întoarceți pe ruta corectă, dacă vă îndepărtați de acesta și vă ghidează către punctul de plecare dacă doriți să mergeți mai devreme înapoi acasă.

Aclimatizare la căldură și la altitudine

Pregătiți-vă pentru a vă adapta la toate condițiile. Descoperiți cum corpul reacționează la diferite medii înconjurătoare, datorită informațiilor de aclimatizare la căldură și la altitudine.

Autonomie prelungită a bateriei

Dispozitivul Edge 1030plus oferă până la 20 de ore de autonomie în mod GPS și până la 40 de ore cu alimentare Garmin Charge™ (nu e inclus) sau în mod de economisire a energiei.

Siguranța este o prioritate

Compatibilitate VARIA: Asocierea dispozitivului Edge 1030plus cu luminile și radarul din spate Varia, pentru a vedea și a fi văzut mai ușor.
Detectare a incidentelor:
Edge trimite automat poziția către contactele de urgență preîncărcate, dacă detectează un incident.
Alarmă bicicletă:
Aceasta protejată cu PIN trimite o notificare către smartphone-ul dumneavoastră dacă bicicleta este mutată atunci când sunteți plecat.
Mesagerie de grup:
Păstrați legătura cu ceilalți utilizatori de pe rută.

Compatibil cu bicicletele SHIMANO STEPS

Afișează pe ecran câmpuri de date specifice pentru bicicletele electrice, precum și mesaje de stare și avertismente ale sistemului. De asemenea, puteți vedea nivelul de asistență, viteza cuplată, autonomia bateriei și multe altele.

Ce este inclus în produs?

Dispozitiv unic: Edge 1030plus
Suport standard
Suport în față
Fixare
Cablu USB
Documentare

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Angajamentele noastre

Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri