INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8560304
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
Protecţii glezne/genunchiere

Gleznieră de susținere STRONG 900 stânga/dreapta negru Adulți TARMAK

TARMAK
4.8/5
4.8/5
Evaluarea utilizatorului
Evaluare marimi
Nicio evaluare pentru marimi
Decathlon
Produs conceput pentru reluarea activităţilor sportive după o entorsă a gleznei, de grad mediu. Asigură susținere eficientă în timpul antrenamentelor și meciurilor. Sistemul de strângere inovator vă va ajuta să câştigaţi timp!

Avantaje

Protecția articulațiilor Susținerea articulațiilor, datorită întăriturilor laterale și benzilor strap.
Utilizare ușoară Sistem inovator WireLock, pentru închidere rapidă!
Confort Material confortabil şi structură adaptată la forma gleznei.

Informații tehnice

De ce să purtați o glenzieră?

Este recomandat să purtați o gleznieră de susținere în caz de instabilitatate la nivelul ligamentelor sau pentru reluarea antrenamentelor după o entorsă gravă (baschet, fotbal, handbal, tenis, badminton, alergare, trail, gimnastică, judo). Produs uşor de utilizat, datorită deschiderii de la spate şi uşor de strâns, datorită sistemului WireLock. Astfel câştigaţi timp prețios în vestiar!

Ce este o entorsă?

Entorsa la gleznă este cauzată de o întindere sau o rupere a ligamentelor gleznei. Entorsa este, cel mai adesea, cauzată de dezechilibrări pe teren alunecos sau în timpul unei mișcări spontane sau a unei faze de joc. În lumea sportului, entorsa la gleznă este cel mai frecvent tip de accidentare, cu o incidență de până la 6000 de cazuri pe zi!

Ce mărime să alegem?

Măsurați-vă circumferința gleznei, la 5 cm deasupra maleolei. Faceți corespondența cu valorile din tabelul de mai jos: Mărimea 1/2: copii cu vârsta de peste 3 ani 20 - 23,5 cm
Mărimea 3/4: 23,5 - 26,5 cm
Dacă circumferința gleznei are precis 23,5 cm, alege-ți mărimea 1/2.

Produsul este fabricat în Franța?

Această gleznieră a fost concepută în Franța, în colaborare cu un partener din lumea medicală, pentru a combina exigențele legate de sănătate (susținere) cu cele legate de sport (facilitatea de utilizare, confort și evacuarea transpirației).

De ce trebuie să vă protejați glezna?

Atunci când vă reluați antrenamentele, este important să vă fi refăcut la maximum din punct de vedere fizic. După o primă entorsă, riscul să survină o alta crește, de aceea, este important să purtați o gleznieră.

Știați că toate produsele TARMAK sunt testate în condiții de joc pe teren?

Echipa de concepere a produselor TARMAK are sediul la Kipstadium în nordul Franței.Ea caută în permanență să îmbunătățească produsele pentru satisfacția sportivilor. 100% din modele sunt testate în situații reale de sportivi exigenți, timp de mai multe săptămâni și evoluează datorită opiniilor dvs.

Vă echipați, vă antrenați și descoperiți sfaturile noastre sportive!

Tarmak vă însoţeşte în practicarea de baschet, de la nivel începător până la avansat. Descoperiți sfaturile noastre sportive pentru echipament și antrenament:https://sfaturi.decathlon.ro/category/sporturi-de-echipa/baschet/

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Material principal
100% Poliamidă
Căptuşeală
100% Bumbac
Recomandări de spălare
A se spăla manual
A se spăla manual
A nu se înălbi
A nu se înălbi
A nu se usca în mașina automată
A nu se usca în mașina automată
A nu se călca
A nu se călca
A nu se curăța chimic
A nu se curăța chimic
Recomandări de stocare A se păstra la loc uscat și curat, ferit de lumină. Aplicați părțile adezive pe banda elastică, pentru a proteja materialul de uzura prematură.
Restricții de utilizare: Este un dispozitiv medical. A se citi manualul.Conține latex.
Mențiuni legale Produs medical reglementat, care poartă inscripția CE. Se recomandă urmarea recomandărilor primite din partea medicului, farmacistului sau a personalului medical competent. A se citi cu atenție indicațiile.

Angajamentele noastre

Testare produs Acest produs a fost supus testelor de laborator (spălare, decolorare, uzură) pentru a confirma exigența calității.
Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri