DESCOPERĂ NOUL PROGRAM DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8548877
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
RUGBY FEMEI

Ghete Rugby Hibrid REVEAL 500 SG teren mixt Verde Damă OFFLOAD

OFFLOAD
Evaluarea utilizatorului
Evaluare marimi
Nicio evaluare pentru marimi
Decathlon
Produs conceput pentru rugby. Adaptat conformației picioarelor feminine. Joci rugby pe teren mixt de 2-3 ori pe săptămână? Alege ghetele Reveal 500 care asigură dinamism, viteză, susținere și rezistență.

Avantaje

Susținere Întăriturile interne și șoseta interioară asigură o susținere optimă.
Aderență Crampoane mixte, turnate și cu filet, ce asigură stabilitate.
Rezistenţă Talpă rigidă și față întărită în zonele sensibile ale picioarelor.

Informații tehnice

Conceperea ghetelor Reveal 500

Conceperea ghetelor Reveal 500 începe acum 3 ani. Obiectivul nostru: conceperea unei perechi de ghete confortabile, rezistente și ușoare, care corespund exigentelor jucătorilor de nivel avansat. În acest scop, echipa noastră s-a asociat cu ambasadori și colaboratori pasionați de rugby. După mai bine de 10 prototipuri realizate, suntem bucuroși să îți prezentăm această pereche de ghete.

Ghete concepute alături de profesioniste

Am conceput aceste ghete alături de colaboratori pasionați, iar testele au fost realizate cu ajutorul jucătoarele profesioniste de la LMRCV, din Elita 1. Prin urmare, jucătoarele care au un standard mai înalt de exigență. Ghetele Reveal 500 au trecut astfel testele realizate în condiții reale de practică.

Ghete testate și validate

Ghetele au fost testate de către Gabrielle Vernier, jucătoare în postura de centru la Blagnac și în echipa Franței. ”Gabrielle a testat și a validat ghetele Reveal 500. Iar rezultatul a fost unul pozitiv.” adaugă Elodie, șef de produs la Offload.

Ghete polivalente

Polivalența ghetelor de rugby este vizibilă de la o simplă privire. Dinamismul acestora este dat de vârful subțire și moale. Ghetele sunt prevăzute cu întărituri în zonele sensibile ale piciorului. Rezistența lor este dată de partea din spate. Aceasta a fost întărită pentru a asigura protecție și susținere. De asemenea, șoseta interioară asigură susținere, iar talpa rigidă se adaptează conformației piciorului.

Talpă Hibridă care poate fi adaptată pentru orice tip de teren și postură

Talpa hibridă a fost concepută pentru a fi adaptată pentru orice tip de teren. Ghetele sunt prevăzute cu crampoane de 13 mm în față și cu crampoane de 15 mm în spate, care sunt foarte eficiente pe teren cu iarbă. Crampoanele pot fi înlocuite ușor cu unele mai mici pentru a se dapata terenului mixt sau chiar cu crampoane turnate, pentru terenul uscat.

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Exterior din
5% Poliuretan termoplastic, 85% Poliuretan, 10% Poliester
Interior din
100% Poliester
Talpă din
100% Poliuretan termoplastic
Recomandări de întreținere A se usca într-un spațiu uscat și aerisit.
Recomandări de spălare
A se spăla manual
A se spăla manual

Angajamentele noastre

Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri