Comandă și ridică produsele din magazin. Detalii aici
Referință : 8526134
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
ÎNCĂLȚĂMINTE DRUMEȚII ZĂPADĂ BĂRBAȚI

Ghete Mid Drumeție pe zăpadă SH920 x-warm Negru Bărbați QUECHUA

QUECHUA
4.7/5
Evaluarea utilizatorului
Decathlon
până la 499,90LEI -%

de la

499,90LEI**
Din care taxă eco: DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

din La

* Reduceri de la la în limita stocului disponibil
* Preț valabil din data de în limita stocului disponibil
499,90LEI -%
Înainte de 0,00LEIAcum 499,90LEI*
Din care taxă eco: DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

* din La

* Reduceri de la la în limita stocului disponibil
* Preț valabil din data de în limita stocului disponibil
VERIFICĂ STOC MAGAZIN(E)
Concepute pentru drumeție pe zăpadă, cu sau fără rachete. Performante și confortabile. Impermeabilă şi călduroasă, asigură susţinere bună pe zăpadă. Talpa cu design inspirat din natură, din adaptarea animalelor la condițiile vitrege, asigură aderență și stabilitate pe teren cu zăpadă.

Avantaje

Căldură Temperatură de confort măsurată static: -7°C.
în activitate: -16°C
Impermeabilitate Membrana impermeabilă şi respirantă menţine pielea uscată.
Aderență Tehnologie Snowcontact : aderență îmbunătățită, cu crampoane lamelare.
Aderență Tehnologie Snowcontact: aderenţă bună pe zăpadă, crampoane de 5 mm.
Susținere Față mid, cu șireturi ce se închid rapid, pentru susținere.
Descoperiți produsul în detaliu

Informații tehnice

Cum am siguranța că jacheta mea sofshell este suficient de călduroasă pentru a face față drumețiilor pe timp de iarnă?

Cum validăm eficiența ghetelor? Prin teste în laborator, dar și pe teren. Am verificat care este temperatura de confort în activitate, dar și în repaus: -7°C static și -16°C dinamic. Luăm în considerare diferenţele de temperatură resimţite de femei şi bărbaţi.

Cum mă asigur că ghetele mele mă protejează eficient împotriva condițiilor exterioare?

Ghetele dispun de o membrană impermeabilă și respirantă. Membrana este un material foarte subțire (de 5 - 25 micrometri grosime) aplicat pe fața interioară a materialului, pentru a proteja de pătrunderea apei, dar lăsând, în același timp, pielea să respire. Parazăpezile impermeabile acoperă gheata și nu permit pătrunderea zăpezii. Astfel, pielea rămâne uscată. Talpa protejează de temperatura scăzută a solului.

Încălțăminte respirantă, pentru confort termic

Confortul termic reprezintă echilibrul între căldura păstrată de îmbrăcăminte și respirabilitatea materialului. Prea multă căldură sau prea multă respirabilitate pot provoca acumularea umidității, grăbind instalarea senzației de frig.

Cum mă asigur că încălțămintea mea este 100% impermeabilă ?

Am testat impermeabilitatea încălțămintei prin teste de laborator, cu încălțămintea pe jumătate scufundată în apă. Testele noastre verifică 3 niveluri de impermeabilitate: 2000 flexiuni (aprox.4 km de mers), 4000 flexiuni (aprox 8 km de mers) şi 8000 flexiuni (aprox 16 km de mers). Acest model a fost testat la 8 000 flexioni, echivalentul a 16 km de mers.

Care este diferența dintre aderență și stabilitate ?

Stabiltatea este dată de forma și numărul crampoanelor. Aderența depinde de tipul de material folosit și de striațiile de pe talpă (la fel ca la cauciucurile mașinii). Stabilitatea îmbunătățește propulsarea, evită alunecarea în spate la urcare.
Aderența împiedică alunecarea și derapajul pe teren neted sau pe teren cu zăpadă, umed sau cu gheață.

Ce tip de aderență și stabilitate îmi oferă această încălțăminte?

Talpa SNOWCONTACT asigură aderență și stabilitate pe teren cu zăpadă. Crampoanele de 5 mm sunt astfel dispuse încât să îmbunătățească propulsarea pe teren cu zăpadă. Suprafața și forma crampoanelor sunt astfel concepute încât să se adapteze perfect la deplasarea pe zăpadă.

Care sunt beneficiile tălpii SNOWCONTACT ?

Talpa SNOWCONTACT este concepută dintr-un material special, cu crampoane adaptate, pentru a asigura aderență optimă. De asemenea, talpa Snowcontact este mai eficientă pe zăpadă decât cea clasică. În caz de uzură pe gheață, doar adăugarea de elemente anti-alunecare vă vor asigura aderența necesară.

De ce este importantă susținerea ?

Susținerea este esențială pentru confort în timpul deplasărilor. Susținerea are un rol esențial în deplasarea pe teren cu denivelări, astfel că nu alunecați, iar riscul de apariție a bășicilor este redus. Această caracteristică este foarte importantă pentru drumeția cu rachete de zăpadă.

Acest produs este adaptat pentru folosirea cu rachete de zăpadă?

Acest produs a fost special conceput pentru drumeție pe zăpadă. Fața mid, parazăpezile ce evită pătrunderea zăpezii acoperind ghetele recomandă acest produs pentru drumeții cu rachete de zăpadă. Ghete ușoare, impermeabile și călduroase. Susținerea și rigiditatea sunt adaptate pentru folosirea cu rachete de zăpadă.

Care este rezistența în timp a produsului?

Echipa noastră de ingineri efectuează teste în laborator, pentru a ne asigura că răspundem tuturor nevoilor utilzatorilor noștri. Validăm următoarele elemente: orificiile pentru şireturi şi chingi, lipirea, toxicologia, rezistenţa la razele UV, abraziunea tălpii şi componentele feţei, durata de viaţă (deteriorare accelerată).

Ce încălțăminte să aleg pentru drumeție pe zăpadă?

"Pentru confort, trebuie să aveți în vedere următoarele aspecte, în alegerea echipamentului pentru drumeție: Călduraalegeți șosete călduroase, care, preferabil, să conțină și lână.
Respirabilitatea : Șosetele trebuie să fie respirante.
Înălțimea ghetelor: pentru mai multă protecție, vă recomandăm ghete mid sau înalte.
"

Cum întrețin tehnicitatea jachetei?

Hidrofobia este capacitatea materialului de a lăsa apa să alunece pe suprafaţa sa, fără a o absorbi.Materialul nu se îmbibă cu apă şi este uşor, respirant şi călduros. Capacitatea de respingere a apei se obţine printr-un tratament aplicat pe partea exterioară a materialului. Tratamentul trebuie reînnoit pe toată durata de viaţă a produsului (după spălări). În magazinele Decathlon există o gamă variată de produse impermeabilizante.

În ce condiții se aplică garanția produsului ?

Acest produs este garantat pe o perioadă de 2 ani, începând cu data marcată pe bonul de casă. Garanția include schimbarea sau repararea produsului. Garanția acoperă posibilele defecte ale sacului de dormit, excluzându-le pe cele datorate uzurii normale sau unor condții neadecvate de utilizare.

Notă pentru a compara impactul asupra mediului al produselor.

Impactul produsului asupra mediului este calculat pentru totalitatea ciclului de viață, în funcție de diferiți indicatori. O notă ABCDE a fost dată pentru a vă ajuta să identificați ușor produsele cu cea mai bună performanță de mediu, prin compararea produselor de acelaşi tip (tricouri, pantaloni, rucascuri). Decathlon se implică voluntar în acest demers. Toate demersurile noastre pentru a ne reduce impactul asupra mediului sunt disponibile pe: http://developpement-durable.decathlon.com/

Greutate

39: 1,07 kg
40: 1,1 kg
41: 1,14 kg
42: 1,189 kg
43: 1,245 kg
44: 1,295 kg
45: 1,354 kg
46: 1,405 kg
47: 1,46 kg
48: 1,504 kg

Vezi mai mult Vezi mai putin
Descoperiți cum este conceput produsul

Detalii

Compoziție
Exterior din
20.00% Poliuretan, 40.00% Poliester, 30.00% Poliamidă, 10.00% Elastan
Talpă din
10.00% Poliuretan termoplastic, 30.00% EVA, 60.00% Cauciuc
Interior din
100.00% Poliester
Recomandări de întreținere A se clăti cu apă curată după utilizare. A se usca în aer liber.
Recomandări de stocare A se păstra la loc aerisit, uscat şi ferit de lumină.

Angajamentele noastre

Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri