DESCOPERĂ NOUL PROGRAM DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8367528
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
ÎNCĂLȚĂMINTE DRUMEȚII ZĂPADĂ BĂRBAȚI

Ghete Mid Drumeție pe Zăpadă SH500 x-warm Maro Bărbați QUECHUA

QUECHUA
4.6/5
4.6/5
Evaluarea utilizatorului
Evaluare marimi
Nicio evaluare pentru marimi
Decathlon
Echipa noastră a conceput acest produs pentru drumeție pe zăpadă, practicare ocazională. Ideali pentru zăpadă tasată. Explorați cărările înzăpezite! Şosete călduroase ce asigură confort în drumeţiile pe vreme rece. Talpă snowcontact pentru zăpadă tasată.

* Fabricăm în România 60% din stocul acestui model.

Avantaje

Căldură Temperatură de confort măsurată static: -10°C.
în activitate: -20°C.
Impermeabilitate Membrana impermeabilă şi respirantă menţine pielea uscată.
Aderență Tehnologie Snowcontact : aderenţă și stabilitate pe zăpadă, crampoane de 4 mm.
Susținere Faţă mid din piele şi şireturi cu cârlig, ce oferă confort şi reglare.

Informații tehnice

Cum mă asigur că pantalonul meu este suficient de călduros, pentru a mă proteja pe timp de iarnă?

În urma unor teste la temperaturi foarte scăzute pe teren şi în laborator, împreună cu un număr de clienţi, măsurăm rezistenţa termică a încălţămintei în repaus şi în activitate. De acum, este posibil să măsurăm cu precizie temperatura de confort. Temperatura limită de confort este indicată pe cizme: Luăm în considerare diferenţele de temperatură resimţite de femei şi bărbaţi.

Cum mă protejează cizmele de condițiile exterioare?

Dispun de membrană impermeabilă și respirantă. Membrana este o peliculă foarte fină (de 5 până la 25 micrometri) aplicată pe fața interioară a materialului, pentru a împiedica pătrunderea apei, permițând în același timp apei să se evacueze. Bocanci călduroși, ce mențin pielea uscată. Talpa izolează de frig la contactul cu zăpada.

Încălțăminte respirantă, pentru confort termic optim

Confortul termic reprezintă echilibrul între căldura oferită și respirabilitatea produsului. Prea multă căldură sau prea puțină respirabilitate pot provoca acumularea transpirației, grăbind instalarea senzației de frig. Bocancii sunt adaptați pentru diferite niveluri de practică. Membrana aplicată pe suprafața încălțămintei împiedică pătrunderea apei, însă permite în continuare evacuarea transpirației.

Teste de impermeabilitate

Impermeabilitatea cizmelor a fost testată în laborator, cizmele au fost scufundate în apă, simulând mersul. Am efectuat, de asemenea, și teste pe teren, pentru verificarea rezistenței în timp și a uzurii. Testele noastre verifică 3 niveluri de impermeabilitate: 2000 flexiuni (aprox.4 km de mers), 4000 flexiuni (aprox 8 km de mers) şi 8000 flexiuni (aprox 16 km de mers). Acest model a fost testat la 4 000 flexioni, echivalentul a 8 km de mers.

Care este diferența dintre aderență și stabilitate?

Stabilitatea cizmelor este dată de forma, numărul și amplasarea crampoanelor. Aderența depinde de materialul folosit pentru talpă, de striații (ca în cazul cauciucurilor de la mașină). Aderența îmbunătățește propulsarea, împiedică alunecarea în spate în timpul urcării și stabilizează încălțămintea.

Ce tip de aderență și stabilitate îmi oferă această încălțăminte?

Talpa SNOWCONTACT asigură confort și stabilitate. Dispunerea crampoanelor de 4 mm asigură stabilitate optimă în timpul drumeției pe zăpadă. Suprafața și designul crampoanelor sunt special gândite pentru a evacua apa rezultată din frecarea tălpii cu stratul de zăpadă.

Beneficiile tehnologiei SNOWCONTACT

Talpa SNOWCONTACT este concepută dintr-un material special, cu crampoane adaptate, pentru a asigura aderență optimă. De asemenea, talpa Snowcontact este mai eficientă pe zăpadă decât cea clasică. În caz de uzură pe gheață, doar adăugarea de elemente anti-alunecare vă vor asigura aderența necesară.

Acest produs rezistă unei utilizări consecvente?

Echipa noastră de ingineri efectuează teste în laborator, pentru a ne asigura că răspundem tuturor nevoilor utilzatorilor noștri. Validăm următoarele elemente: orificiile pentru şireturi şi chingi, lipirea, toxicologia, rezistenţa la razele UV, abraziunea tălpii şi componentele feţei, durata de viaţă (deteriorare accelerată).

Ce îmbrăcăminte să aleg pentru drumeția pe zăpadă?

Pentru a vă echipa corect în timpul drumețiilor pe timp de iarnă, luați în considerare:Căldură : aport de căldură asigurat de șosete călduroase (este de preferat ca șosetele să conțină și lână).
Respirabilitate : Alegeți șosetele în funcție de intensitatea drumeției. Lungimea: adaptați lungimea șosetelor la înălțimea bocancilor.

Cum păstrez în timp calitățile tehnice ale cizmelor?

Hidrofobia este capacitatea materialului de a lăsa apa să alunece pe suprafaţa sa, fără a o absorbi.Materialul nu se îmbibă cu apă şi este uşor, respirant şi călduros. Capacitatea de respingere a apei se obţine printr-un tratament aplicat pe partea exterioară a materialului. Tratamentul trebuie reînnoit pe toată durata de viaţă a produsului (după spălări). În magazinele Decathlon există o gamă variată de produse impermeabilizante.

Condiții de aplicare a garanției

Produsul este garantat pe o perioadă de 2 ani, începând cu data marcată pe bonul de casă. Garanția include schimbarea sau repararea produsului. Garanția acoperă posibilele defecte ale sacului de dormit, excluzându-le pe cele datorate uzurii normale sau unor condții neadecvate de utilizare.

Notă pentru a compara impactul asupra mediului al produselor.

Impactul produsului asupra mediului este calculat pentru totalitatea ciclului de viață, în funcție de diferiți indicatori. O notă ABCDE a fost dată pentru a vă ajuta să identificați ușor produsele cu cea mai bună performanță de mediu, prin compararea produselor de acelaşi tip (tricouri, pantaloni, rucascuri). Decathlon se implică în mod voluntar în demersul de afișare a impactului produselor asupra mediului. Mai multe detalii pe :http://developpement-durable.decathlon.com/

Greutate

39: 1,059 kg
42: 1,178 kg
43: 1,194 kg
44: 1,264 kg
45: 1,312 kg
46: 1,388 kg
47: 1,37 kg

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Talpă din
55% Poliuretan termoplastic, 45% Poliuretan
Exterior din
33% Poliester, 67% Piele bovine
Interior din
100% Poliester
Recomandări de întreținere A se clăti cu apă curată după utilizare. A se usca în aer liber.
Recomandări de stocare A se păstra la loc aerisit, uscat şi ferit de lumină.

Angajamentele noastre

Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri