Comandă și ridică produsele din magazin. Detalii aici
Referință : 8397954
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
ÎNCĂLȚĂMINTE DRUMEȚII ZĂPADĂ COPII

Ghete Mid drumeție pe zăpadă SH500 warm Albastru Copii QUECHUA

QUECHUA
4.6/5

Culoare : ALBASTRU ÎNCHIS

Evaluarea utilizatorului
Decathlon
până la 129,90LEI -%

de la

129,90LEI**
Din care taxă eco: DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

din La

* Reduceri de la la în limita stocului disponibil
* Preț valabil din data de în limita stocului disponibil
129,90LEI -%
Înainte de 0,00LEIAcum 129,90LEI*
Din care taxă eco: DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

* din La

* Reduceri de la la în limita stocului disponibil
* Preț valabil din data de în limita stocului disponibil
VERIFICĂ STOC MAGAZIN(E)
Concepute pentru drumeție pe zăpadă (practicare consecventă). Ideale pentru zăpadă bătătorită. Explorați cărările înzăpezite! O parte din fața încălțămintei este din piele impermeabilă, pentru a o putea purta pe toată durata iernii. Căptușeală călduroasă.

Avantaje

Căldură Temperatură limitată:-6°C
Impermeabilitate Membrana impermeabilă şi respirantă menţine pielea uscată.
Aderență Tehnologie Snowcontact : aderenţă/ stabilitate pe zăpadă, crampoane de 3 mm.
Utilizare Ușor de încălțat.

Informații tehnice

Cum pot avea certitudinea că jacheta este potrivită pentru drumețiile pe timp de iarnă?

În urma unor teste la temperaturi foarte scăzute pe teren şi în laborator, împreună cu un număr de clienţi, măsurăm rezistenţa termică a încălţămintei în repaus şi în activitate. De acum, este posibil să măsurăm cu precizie temperatura de confort. Temperatura limită de confort este indicată pe cizme: -6°C pentru acest model.

Cum mă protejează încălțămintea de vremea nefavorabilă?

Încălțăminte cu membrană ce asigură rezistență și impermeabilitate. Membrana este o peliculă foarte subțire (de la 5 până la 25 micrometri) aplicată pe fața interioară a materialului, ce împiedică pătrunderea apei, permițând, în același timp, pielii să respire.

Încălțăminte respirantă, pentru confort optim

Confortul termic reprezintă un echilibru între căldura oferită de încălțăminte și respirabilitatea materialului. Prea multă căldură sau prea puțină respirabilitate provoacă acumularea umezelii. Această încălțăminte a fost concepută pentru a se adapta nivelului vostru de practică, cu o membrană al cărui rol este să evite pătrunderea apei și acumularea umezelii în interior.

Cum mă asigur că încălțămintea mea este 100% impermeabilă?

Am validat impermeabilitatea încălțămintei în teste de laborator, cu încălțămintea pe jumătate scufundată în apă. Testele noastre verifică 3 niveluri de impermeabilitate: 2000 flexiuni (aprox.4 km de mers), 4000 flexiuni (aprox 8 km de mers) şi 8000 flexiuni (aprox 16 km de mers). Acest model a fost testat la 4 000 flexioni, echivalentul a 8 km de mers.

Care este diferența dintre aderență și stabilitate?

Stabilitatea încălțămintei este dată de numărul și forma crampoanelor. Aderența depinde de materialele utilizate pentru talpă. Stabilitatea îmbunătățește propulsarea, evită alunecarea în timpul urcării și stabilizează încălțămintea.
Aderența tălpii previne alunecarea și derapajul pe teren neted sau pe vreme cu zăpadă, ploaie, gheață.

Ce tip de aderență și stabilitate oferă această încălțăminte ?

Încălțămintea cu talpă SNOWCONTACT a fost concepută pentru stabilitate și aderență pe drumeție pe zăpadă. Dispunerea și înălțimea crampoanelor (3mm) este inspirată din forma labelor linxului. Acestea sunt plasate strategic, pentru aderență și stabilitate optimă pe teren cu denivelări. Suprafața și designul crampoanelor sunt special gândite pentru a se adapta perfect stratului de zăpadă tare și pentru a permite evacuarea excesului de apă.

Beneficiile tehnologiei SNOWCONTACT

Talpa SNOWCONTACT este concepută dintr-un material special, cu crampoane adaptate, pentru a asigura aderență optimă. De asemenea, talpa SNOWCONTACT este mai eficientă pe zăpadă decât cea clasică. În caz de uzură pe gheață, doar adăugarea de elemente anti-alunecare vă vor asigura aderența necesară.

Cum rezistă încălțămintea în timp, în cazul unei utilizări consecvente?

Echipa noastră de ingineri efectuează teste în laborator, pentru a ne asigura că răspundem tuturor nevoilor utilzatorilor noștri. Validăm următoarele elemente: orificiile pentru şireturi şi chingi, lipirea, toxicologia, rezistenţa la razele UV, abraziunea tălpii şi componentele feţei, durata de viaţă (deteriorare accelerată).

Cum să mă îmbrac pentru o drumeție pe zăpadă?

Pentru a avea echipamentul corect pe timp de iarnă, vă recomandăm să respectați următoarele principii:
Căldură: folosiți șosete călduroase (care să conțină și lână, de preferat)
Respirabilitate: Alegeți tipul de șosete în funcție de intensitatea drumeției. Optați pentru un model respirant, pentru a reduce riscul de acumulare a transpirației.
Lungime: adaptați lungimea șosetelor în funcție de înălțimea bocancilor.

Cum pot întreține cât mai mult timp calitățile tehnice ale jachetei mele?

Hidrofobia este capacitatea materialului de a lăsa apa să alunece pe suprafaţa sa, fără a o absorbi.Materialul nu se îmbibă cu apă şi este uşor, respirant şi călduros. Capacitatea hidrofobă se obţine printr-un tratament aplicat pe partea exterioară a materialului. Tratamentul trebuie reînnoit pe toată durata de viaţă a produsului (fiecare spălare). În magazinele Decathlon există o gamă variată de produse impermeabilizante.

În ce condiții beneficiez de garanția produsului ?

Acest produs este garantat pe o perioadă de 2 ani, începând cu data marcată pe bonul de casă. Garanția include schimbarea sau repararea produsului. Garanția acoperă posibilele defecte ale sacului de dormit, excluzându-le pe cele datorate uzurii normale sau unor condții neadecvate de utilizare.

Notă pentru a compara impactul asupra mediului al produselor.

Impactul produsului asupra mediului este calculat pentru totalitatea ciclului de viață, în funcție de diferiți indicatori. O notă ABCDE a fost dată pentru a vă ajuta să identificați ușor produsele cu cea mai bună performanță de mediu, prin compararea produselor de acelaşi tip (tricouri, pantaloni, rucascuri). Decathlon se implică voluntar în acest demers. Informații despre toate demersurile noastre sunt disponibile http://developpement-durable.decathlon.com/

Greutate

28: 0,252 kg
29: 0,252 kg
30: 0,252 kg
31: 0,252 kg
32: 0,252 kg

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Talpă din
100.00% Cauciuc
Exterior din
30.00% Poliuretan, 30.00% Poliester, 40.00% Piele bovine
Interior din
100.00% Poliester
Căptuşeală caldă
100.00% Poliester
Recomandări de întreținere A se clăti cu apă curată după utilizare. A se usca în aer liber.
Recomandări de stocare A se păstra la loc aerisit, uscat şi ferit de lumină.

Angajamentele noastre

Testare produs Echipa noastră de designeri îşi desfăşoară activitatea lângă Mont-Blanc, în regiunea Haute-Savoie (Franţa). Pe durata întregului an, echipa concepe şi dezvoltă produse estetice, simple şi tehnice. Apoi produsele sunt testate în practică, fiindcă suntem convinşi că numai astfel putem îmbunătăţi produsele în permanenţă.
Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri