Comandă și ridică produsele din magazin. Detalii aici
Referință : 8370176
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
ÎNCĂLȚĂMINTE DRUMEȚII ZĂPADĂ COPII

Ghete Mid drumeție pe zăpadă SH100 cu arici warm Roz Copii QUECHUA

QUECHUA
4.6/5

Culoare : Prună / Roz aprins

Evaluarea utilizatorului
Decathlon
până la 79,90LEI -%

de la

79,90LEI**
Din care taxă eco: DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

din La

* Reduceri de la la în limita stocului disponibil
* Preț valabil din data de în limita stocului disponibil
79,90LEI -%
Înainte de 0,00LEIAcum 79,90LEI*
Din care taxă eco: DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

* din La

* Reduceri de la la în limita stocului disponibil
* Preț valabil din data de în limita stocului disponibil
VERIFICĂ STOC MAGAZIN(E)
Echipa noastră de pasionați a conceput acest produs pentru drumeție pe zăpadă (practicare ocazională). Ideale pentru zăpadă bătătorită. "Încălțăminte cu talpă din cauciuc, pentru aderență mai bună. Vă puteți deplasa cu încredere pe zăpadă bătătorită.

Avantaje

Căldură Temperatură limitată:-6°C
Impermeabilitate Membrana impermeabilă şi respirantă menţine pielea uscată.
Aderență Tehnologie Snowcontact : aderenţă bună pe zăpadă, crampoane de 3 mm.
Utilizare Ușor de încălțat.
Descoperiți produsul în detaliu

Informații tehnice

Cum mă asigur că încălțămintea mea este suficient de călduroasă, pentru a face față temperaturilor din timpul iernii?

În urma unor teste la temperaturi foarte scăzute pe teren şi în laborator, împreună cu un număr de clienţi, măsurăm rezistenţa termică a încălţămintei în repaus şi în activitate. De acum, este posibil să măsurăm cu precizie temperatura de confort. Temperatura limită de confort este indicată pe cizme: -6°C la acest model.

Cum mă protejează încălțămintea de precipitații și frig?

Membrana este o peliculă foarte subțire de material (de 5 - 25 micrometri) aplicată pe fața interioară a materialului, pentru a permite evacuarea transpirației, protejând, în același timp, de pătrunderea apei.

Încălțăminte respirantă, pentru confort termic optim

Confortul termic reprezintă echilibrul dintre căldura oferită de încălțăminte și capacitatea de a lăsa pielea să respire. Prea multă căldură sau prea multă respirabilitate favorizează acumularea de umiditate, crescând riscul de instalare a senzației de frig. Acest model a fost conceput pentru a se adapta unei utilizări ocazionale/ consecvente. Rolul membranei de care dispune este acela de a împiedica pătrunderea apei, lăsând, pe de altă parte, pielea să respire.

Cum mă asigur că încălțămintea mea este 100% impermeabilă?

Pentru validarea impermeabilității, încălțămintea a fost testată în laborator, pe jumătate scufundată în apă. Am testat și rezistența produsului în timp. Testele noastre verifică 3 niveluri de impermeabilitate: 2000 flexiuni (aprox.4 km de mers), 4000 flexiuni (aprox 8 km de mers) şi 8000 flexiuni (aprox 16 km de mers). Acest model a fost testat la 2 000 flexioni, echivalentul a 4 km de mers.

Care este diferența dintre stabilitate și aderență?

Stabilitatea este determinată de forma și numărul crampoanelor. Aderența depinde de tipul de material folosit și de striațiile de pe talpă (la fel ca la cauciucurile mașinii). Stabilitatea îmbunătățește propulsarea, evită alunecarea în spate la urcare.
Aderența împiedică alunecarea și derapajul pe teren neted sau pe teren cu zăpadă, umed sau cu gheață.

Ce tip de aderență și stabilitate îmi asigură acest model?

Încălțămintea noastră pentru drumeție pe zăpadă are talpă SNOWCONTACT, special concepută pentru drumeție pe zăpadă. Dispunerea și dimensiunea crampoanelor (3mm) este inspirată din natură, mai exact din forma labelor linxului. Suprafața și forma crampoanelor este special gândită pentru a se adapta pe zăpadă tare, dar și pentru a evacua apa în exces și a evita alunecarea.

Care sunt beneficiile tălpii SNOWCONTACT ?

Talpa SNOWCONTACT este concepută dintr-un material special, cu crampoane adaptate, pentru a asigura aderență optimă. De asemenea, talpa SNOWCONTACT este mai eficientă pe zăpadă decât cea clasică. În caz de uzură pe gheață, doar adăugarea de elemente anti-alunecare vă vor asigura aderența necesară.

Acest model rezistă la o utilizare consecventă?

Echipa noastră de ingineri efectuează teste în laborator, pentru a ne asigura că răspundem tuturor nevoilor utilzatorilor noștri. Validăm următoarele elemente: orificiile pentru şireturi şi chingi, lipirea, toxicologia, rezistenţa la razele UV, abraziunea tălpii şi componentele feţei, durata de viaţă (deteriorare accelerată).

Alege corect șosetele pentru drumeție

Pentru a vă alcătui corect echipamentul pentru drumețiile pe zăpadă, vă recomandăm să țineți cont de:
Căldură : asigurată mai ales de șosetele ce conțin și lână.
Respirabilitate : Alegeți șosetele în funcție de intensitatea practicării.
Lungime: vă recomandăm șosete lungi, pentru mai multă protecție.

Cum pot proteja în timp caracteristicile încălțămintei?

Hidrofobia este capacitatea materialului de a lăsa apa să alunece pe suprafaţa sa, fără a o absorbi.Materialul nu se îmbibă cu apă şi este uşor, respirant şi călduros. Capacitatea hidrofobă se obţine printr-un tratament aplicat pe partea exterioară a materialului. Tratamentul trebuie reînnoit pe toată durata de viaţă a produsului (la fiecare 3 spălări). În magazinele Decathlon există o gamă variată de produse impermeabilizante.

În ce condiții se aplică garanția produsului ?

Acest produs este garantat pe o perioadă de 2 ani, începând cu data marcată pe bonul de casă. Garanția include schimbarea sau repararea produsului. Garanția acoperă posibilele defecte ale sacului de dormit, excluzându-le pe cele datorate uzurii normale sau unor condții neadecvate de utilizare.

Notă pentru a compara impactul asupra mediului al produselor.

Impactul produsului asupra mediului este calculat pentru totalitatea ciclului de viață, în funcție de diferiți indicatori. O notă ABCDE a fost dată pentru a vă ajuta să identificați ușor produsele cu cea mai bună performanță de mediu, prin compararea produselor de acelaşi tip (tricouri, pantaloni, rucascuri). Decathlon se implică voluntar în demersul de afișare a impactului asupra mediului. Toate demersurile noastre sunt disponibile pe: http://developpement-durable.decathlon.com/

Greutate

24: 0,5 kg
25: 0,5 kg
26: 0,5 kg
27: 0,5 kg
28: 0,5 kg
29: 0,5 kg
30: 0,5 kg
31: 0,5 kg
32: 0,5 kg

Vezi mai mult Vezi mai putin
Descoperiți cum este conceput produsul

Detalii

Compoziție
Exterior din
30.00% Poliuretan, 70.00% Poliester
Talpă din
100.00% Cauciuc
Interior din
100.00% Poliester
Căptuşeală caldă
100.00% Poliester
Recomandări de întreținere A se clăti cu apă curată după utilizare. A se usca în aer liber.
Recomandări de stocare A se păstra la loc aerisit, uscat şi ferit de lumină.

Angajamentele noastre

Testare produs Echipa noastră de designeri îşi desfăşoară activitatea lângă Mont-Blanc, în regiunea Haute-Savoie (Franţa). Apoi produsele sunt testate în practică, fiindcă suntem convinşi că numai astfel putem îmbunătăţi produsele în permanenţă.
Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri