DESCOPERĂ NOUL PROGRAM DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8497284
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
Încălţăminte fotbal teren alunecos

Ghete Mid Fotbal Agility 900 SG Albastru/Portocaliu Adulți KIPSTA

KIPSTA
4.4/5
4.4/5

Culoare : Albastru negru

Evaluarea utilizatorului
Evaluare marimi
Nicio evaluare pentru marimi
Decathlon
Produs conceput pentru fotbal pe teren umed, de mai mult de 3 ori pe săptămână. Doriţi o pereche de ghete polivalente, pentru teren umed, cu crampoane din aluminiu? Ghete uşor de încălţat, ce asigură confort, susţinere şi control.

Avantaje

Confort Interiorul din mesh asigură confort.
Control al mingii Datorită grip-ului din vârful piciorului.
Utilizare Încălţare rapidă, datorită interiorului din 2 părţi, cu chingi.
Susținere 2 chingi pentru trecerea șireturilor pe fiecare parte.
Aderență Aderenţă bună pe teren umed, datorită crampoanelor înşurubate.
Descoperiți produsul în detaliu

Informații tehnice

Uşurinţă la încălţare? Vă prezentăm ghetele MiD Agility 900

Știm, confortul este esențial pe terenul de fotbal. Dar în privința încălțării și descălțării, este puțin mai complicat. De ce vă propunem o pereche de ghete uşor de încălţat? Am creat acest model cu față compusă din 2 părți care se îmbină. Mai mult, am integrat un spațiu special pentru degete, pentru a putea lărgi încălțămintea în timp ce vă încălțați.

Hard Ground, Firm Ground, Soft Ground? Explicăm

Ghetele Agility 900 sunt disponibile în 3 modele: HG, SG şi FG. Acestea corespund unui anumit tip de teren: - HG (Hard Ground), pentru teren sintetic: Talpă din cauciuc, cu crampoane mici și numeroase. - FG (Firm Ground), pentru teren uscat: crampoane din TPU ce asigură aderenţă pe gazon. SG (Soft Ground), pentru teren umed. Ghetele sunt prevăzute cu crampoane din aluminiu.

Doreşti să ştii cum sunt ghetele MiD Agility 900?

Pentru a te concentra doar pe joc, echipa noastră de pasionaţi de fotbal a conceput acest produs pentru a asigura confort. Dotată cu branţ preformat cu amortizare din PORON, asigură amortizare la nivelul călcâiului şi al vârfului. Interior fără cusături, pentru a reduce apariţia iritaţiilor. Merită încercate!

Mai multă susţinere pentru polivalenţă?

Pentru susținere, ghetele au 4 chingi pentru șireturi și 8 orificii plate, cu perforare dublă. Rezultatul? După strângerea șireturilor, acest sistem vă garantează susținere optimă în timpul jocului.

Aderenţă, gamă tehnică Avantaje?

Pentru confort în contactul cu mingea, am ales un material sintetic și rezistent. Pentru aderență pe teren umed, am acordat o atenție specială tălpii: crampoanele rotunde şi poziţia lor asigură aderenţă şi schimbare uşoară a direcţiei, pentru polivalenţă în joc.

Câteva cuvinte din partea echipei

Situată în nordul Franţei, echipa noastră de concepere testează încălţămintea pe terenurile Kipstadium. Câteva sfaturi: "În general, avem 2 perechi: una pentru teren sintetic sau uscat şi una cu crampoane înşurubate, pentru teren umed. Avantajul unei perechi de ghete ce propune mai multe tipuri de talpă este că nu trebuie să ne obişnuim cu mai multe perechi de încălţăminte, în funcţie de teren."

Personalizare

Fiecare jucător este unic. De aceea, te poți bucura de serviciile de personalizare ale Atelierului Decathlon (inscripționare nume/ prenume etc). Se poate asorta cu gama de textile asociată ghetelor Agility 900!

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Talpă din
100% Poliuretan termoplastic
Exterior din
100% Poliuretan
Interior din
100% Poliester
Recomandări de întreținere A se spăla manual. A se usca după fiecare utilizare. A se usca în aer liber.
Recomandări de spălare
A se spăla manual
A se spăla manual
A nu se usca în mașina automată
A nu se usca în mașina automată
Recomandări de stocare Cum prelungiți durata de viaţă a ghetelor? Uscați-le în aer liber. Nu lăsați încălțămintea în rucsac, mai ales dacă este udă.

Angajamentele noastre

Testare produs Modelul Agility 900 MID SG a fost dezvoltat, testat și purtat de mai mulți jucători din Liga 1 și a 2-a din Franța. Ideale pentru nivel avansat.
Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri