INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8560360
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
Încălţăminte fotbal teren dur

Ghete Mid Fotbal Agility 900 HG Teren Sintetic Negru-Bordo Adulți KIPSTA

KIPSTA
4.1/5
4.1/5
Evaluarea utilizatorului
Evaluare marimi
Nicio evaluare pentru marimi
Decathlon
  • Livrare în magazin Data estimată de livrare 10/05/2021 Gratuit
  • Ridicare din punct de livrare Data estimată de livrare 11/05/2021 9,99LEI
  • Livrare la domiciliu Data estimată de livrare 11/05/2021 14,99LEI
Produs conceput pentru fotbal pe teren sintetic, de mai mult de 3 ori pe săptămână. Datorită faptului că sunt uşor de încălţat, ghetele Mid Agility 900 asigură confort, susţinere şi control pe terenul sintetic.

Avantaje

Confort Mesh în interior, pentru mai mult confort.
Control al mingii Datorită grip-ului din vârful piciorului și feței înalte.
Amortizare Talpa din spumă EVA absoarbe undele de șoc.
Utilizare Încălţare dinamică, datorită interiorului compus din 2 părţi, cu chingi.
Aderență Crampoanele mici de pe talpă asigură aderență bună.
Susținere Susținere datorată celor 2 chingi de trecere a șireturilor pe fiecare parte.
Rezistența la frecare Materiale de pe față și talpă sunt rezistente la abraziune.

Informații tehnice

Uşurinţă la încălţare? Vă prezentăm ghetele MiD Agility 900!

Știm, confortul este esențial pe terenul de fotbal. Dar în privința încălțării și descălțării, este puțin mai complicat. De ce vă propunem o pereche de ghete uşor de încălţat? Am creat acest model cu față compusă din 2 părți care se îmbină. Mai mult, am integrat un spațiu special pentru degete, în față și în spate, pentru a putea lărgi încălțămintea în timp ce vă încălțați.

Ce înseamnă Hard Ground, Firm Ground, Soft Ground? Explicăm!

Ghetele Agility 900 este disponibilă în 3 modele: HG, SG şi FG. Acestea corespund unui anumit tip de teren: - HG (Hard Ground), pentru teren sintetic. Talpă din cauciuc, cu crampoane mici și numeroase. - FG (Firm Ground), pentru teren uscat: crampoane din TPU ce asigură aderenţă pe gazon. SG (Soft Ground), pentru teren umed. Ghetele sunt prevăzute cu crampoane din aluminiu.

Cum vă simțiți în ghetele MiD Agility 900?

Pentru a te concentra doar pe joc, echipa noastră de pasionaţi de fotbal a conceput acest produs care asigură confort. Branţul preformat, cu amortizare din PORON, asigură amortizare la nivelul călcâiului şi al vârfului. Interior fără cusături, pentru a reduce apariţia iritaţiilor. Merită încercate!

Mai multă susţinere pentru mai multă polivalenţă?

Pentru susținere, ghetele au 4 chingi pentru șireturi și 8 orificii plate, cu perforare dublă. Rezultatul? După strângerea șireturilor, acest sistem vă garantează susținere optimă în timpul jocului.

Aderenţă, confort la contactul cu mingea și aspecte tehnice

Pentru confort în contact cu mingea, echipa noastră a ales un material sintetic, flexibil și rezistent. Pentru aderență pe teren cu gazon natural sau sintetic, am acordat o atenție specială tălpii: crampoanele rotunde din cauciuc ale tălpii din EVA asigură mai multă aderenţă.

Câteva cuvinte din partea echipei

Situată în nordul Franţei, echipa noastră de concepere testează încălţămintea pe terenurile Kipstadium. Câteva sfaturi: "În general, avem 2 perechi: una pentru teren sintetic sau uscat şi una cu crampoane pe filet, pentru teren umed. Avantajul unei perechi de ghete ce propune mai multe tipuri de talpă este că nu trebuie să ne obişnuim cu mai multe perechi de încălţăminte, în funcţie de teren."

Amortizare

Terenurile de fotbal sunt adesea foarte dure. De aceea, inginerii noștri au prevăzut talpa acestui tip de încălțăminte cu inserții EVA la nivelul călcâiului, pentru a asigura amotizare optimă și a reduce propagarea undelor de șoc.

Personalizare

Fiecare jucător este unic. De aceea, te poți bucura de serviciile de personalizare ale atelierului Decathlon (inscripționare nume/ prenume, etc). Și pentru un plus de stil, aruncați o privire pe gama noastră de textile care se asortează cu ghetele Agility 900 Mid!

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Interior din
100% Poliester
Exterior din
100% Poliuretan
Talpă din
40% EVA, 60% Cauciuc
Recomandări de stocare Cum prelungiți durata de viaţă a ghetelor? Uscați-le în aer liber. Nu lăsați încălțămintea în rucsac, mai ales dacă este udă.
Restricții de utilizare: A nu se spăla automat.

Angajamentele noastre

Testare produs Modelul a fost dezvoltat, testat și purtat de mai mulți jucători din Liga 1 și a 2-a din Franța. Ideal pentru nivel avansat.
Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri