INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8560306
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
Încălţăminte fotbal TU bărbaţi

Ghete Mid Fotbal Agility 900 FG din Mesh Teren Uscat Bordo Adulți KIPSTA

KIPSTA
4/5
4/5
Evaluarea utilizatorului
Evaluare marimi
Nicio evaluare pentru marimi
Decathlon
  • Livrare în magazin Data estimată de livrare 26/07/2021 Gratuit
  • Ridicare din punct de livrare Data estimată de livrare 27/07/2021 9,99LEI
  • Livrare la domiciliu Data estimată de livrare 27/07/2021 14,99LEI
Produs conceput pentru fotbal pe teren uscat, de mai mult de 3 ori pe săptămână. Doriţi o pereche de ghete polivalente pentru teren sintetic sau iarbă? Uşor de încălţat, ghetele Agility 900 Mid asigură confort, susţinere şi control.

Avantaje

Confort Confortabile, datorită tehnologiei Kipsta Air Mesh.
Susținere 2 chingi pentru trecerea șireturilor pe fiecare parte.
Control al mingii Tehnologia Kipsta Air Mesh asigură senzații optime.
Utilizare Încălţare rapidă, datorită interiorului compus din 2 părţi, cu chingi.
Aderență O mai bună aderenţă pe teren uscat, datorită crampoanelor din TPU.
Concept eco Cu 35 % durată de viață mai lungă decât la un produs de referință.

Informații tehnice

Tehnologie Kipsta Air Mesh

Material diferit în vârful ghetelor, Asigură confort la contactul cu mingea.Produsul a fost testat de numeroși jucători de fotbal, pentru a fi validat.În cazul în care nu sunteți mulțumit de produs, ne luam angajamentul de a vă schimba încălțămintea sau de a vă rambursa banii.

Ghete ușor de încălțat? Vă prezentăm ghetele Agility 900 Mesh MiD

Știm, confortul este esențial pe terenul de fotbal. Dar în privința încălțării și descălțării, este un pic mai complicat. De ce vă propunem o pereche de ghete uşor de încălţat? Am creat acest model cu față compusă din 2 părți care se îmbină. Mai mult, am integrat un spațiu special pentru degete, pentru a putea lărgi încălțămintea în timp ce vă încălțați.

Hard Ground, Firm Ground, Soft Ground ? Explicăm

Ghetele Agility 900 sunt disponibile în 3 modele: HG, SG şi FG. Acestea corespund unui anumit tip de teren: - HG (Hard Ground), pentru teren sintetic: Talpă din cauciuc, cu crampoane mici și numeroase. - FG (Firm Ground), pentru teren uscat: crampoane din TPU ce asigură aderenţă pe gazon. SG (Soft Ground), pentru teren umed. Ghetele sunt prevăzute cu Crampoane din aluminiu.

Confort ghete Agility 900 Mesh MiD Vă prezentăm:

Pentru a te concentra doar pe joc, echipa noastră de pasionaţi de fotbal a conceput acest produs pentru a asigura confort. Dotată cu branţ preformat cu amortizare din PORON, asigură amortizare la nivelul călcâiului şi al vârfului. Interior fără cusături, pentru a reduce apariţia iritaţiilor. Merită încercate!

Mai multă susţinere pentru polivalenţă?

Pentru susținere, ghetele au 4 chingi pentru șireturi și 8 orificii plate, cu perforare dublă. Rezultatul? După strângerea șireturilor, acest sistem vă garantează susținere optimă în timpul jocului.

Aderenţă, gamă tehnică Avantaje?

Pentru confort în contact cu mingea, echipa noastră a ales un material sintetic, flexibil și rezistent. Pentru aderență pe teren cu gazon natural sau sintetic, am acordat o atenție specială tălpii: crampoanele rotunde din cauciuc ale tălpii din EVA asigură mai multă aderenţă.

Câteva cuvinte din partea echipei

Situată în nordul Franţei, echipa noastră de concepere testează încălţămintea pe terenurile Kipstadium. Câteva sfaturi: "În general, avem 2 perechi: una pentru teren sintetic sau uscat şi una cu crampoane înşurubate, pentru teren umed. Avantajul unei perechi de ghete ce propune mai multe tipuri de talpă este că nu trebuie să ne obişnuim cu mai multe perechi de încălţăminte, în funcţie de teren."

Personalizare

Fiecare jucător este unic. De aceea, te poți bucura de serviciile de personalizare ale Atelierului Decathlon (inscripționare nume/ prenume etc).Încercaţi ghetele Agility 900 MiD!

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Exterior din
100% Poliuretan
Interior din
100% Poliester
Talpă din
100% Poliuretan termoplastic
Recomandări de întreținere A se spăla manual. A se usca după fiecare utilizare. A se usca în aer liber.
Recomandări de spălare
A se spăla manual
A se spăla manual
A nu se usca în mașina automată
A nu se usca în mașina automată
Recomandări de stocare Cum prelungiți durata de viaţă a ghetelor? Uscați-le în aer liber. Nu lăsați încălțămintea în rucsac, mai ales dacă este udă.

Angajamentele noastre

Testare produs Modelul a fost dezvoltat, testat și purtat de mai mulți jucători din Liga 1 și a 2-a din Franța. Ideale pentru nivel avansat.
Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri