DESCOPERĂ NOUL PROGRAM DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8560360
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
Încălţăminte fotbal teren dur

Ghete Mid Fotbal Agility 900 FG Teren Sintetic Negru-Bordo Adulți KIPSTA

KIPSTA
4.2/5
4.2/5
Evaluarea utilizatorului
Evaluare marimi
Nicio evaluare pentru marimi
Decathlon
Produs conceput pentru fotbal pe teren sintetic, de mai mult de 3 ori pe săptămână. Datorită înteriorului uşor de încălţat, ghetele Mid Agility 900 asigură confort, susţinere şi control pe terenul sintetic.

Avantaje

Confort Mesh în interior, pentru mai mult confort.
Control al mingii Datorită grip-ului din vârful piciorului.
Amortizare Talpa din EVA absoarbe şocurile.
Utilizare Încălţare dinamică, datorită interiorului compus din 2 părţi, cu chingi.
Aderență Crampoanele mici de pe talpă asigură stabilitate bună.
Susținere 2 chingi pentru trecerea șireturilor pe fiecare parte.
Rezistența la frecare Materiale rezistente la abraziune.

Informații tehnice

Uşurinţă la încălţare? Vă prezentăm ghetele MiD Agility 900

Știm, confortul este esențial pe terenul de fotbal. Dar în privința încălțării și descălțării, este puțin mai complicat. De ce vă propunem o pereche de ghete uşor de încălţat? Am creat acest model cu față compusă din 2 părți care se îmbină. Mai mult, am integrat un spațiu special pentru degete, pentru a putea lărgi încălțămintea în timp ce vă încălțați.

Hard Ground, Firm Ground, Soft Ground ? Explicăm

Agility 900 este disponibilă în 3 modele: HG, SG şi FG. Acestea corespund unui anumit tip de teren: - HG (Hard Ground), pentru teren sintetic. Talpă din cauciuc, cu crampoane mici și numeroase. - FG (Firm Ground), pentru teren uscat: crampoane din TPU ce asigură aderenţă pe gazon. SG (Soft Ground), pentru teren umed. Ghetele sunt prevăzute cu crampoane din aluminiu.

Doreşti să ştii cum sunt ghetele MiD Agility 900?

Pentru a te concentra doar pe joc, echipa noastră de pasionaţi de fotbal a conceput acest produs pentru a asigura confort. Dotată cu branţ preformat cu amortizare din PORON, asigură amortizare la nivelul călcâiului şi al vârfului. Interior fără cusături, pentru a reduce apariţia iritaţiilor. Merită încercate!

Mai multă susţinere pentru polivalenţă?

Pentru susținere, ghetele au 4 chingi pentru șireturi și 8 orificii plate, cu perforare dublă. Rezultatul? După strângerea șireturilor, acest sistem vă garantează susținere optimă în timpul jocului.

Aderenţă, gamă tehnică Avantaje?

Pentru confort în contact cu mingea, echipa noastră a ales un material sintetic, flexibil și rezistent. Pentru aderență pe teren cu gazon natural sau sintetic, am acordat o atenție specială tălpii: crampoanele rotunde din cauciuc ale tălpii din EVA asigură mai multă aderenţă.

Câteva cuvinte din partea echipei

Situată în nordul Franţei, echipa noastră de concepere testează încălţămintea pe terenurile Kipstadium. Câteva sfaturi: "În general, avem 2 perechi: una pentru teren sintetic sau uscat şi una cu crampoane înfiletate, pentru teren umed. Avantajul unei perechi de ghete ce propune mai multe tipuri de talpă este că nu trebuie să ne obişnuim cu mai multe perechi de încălţăminte, în funcţie de teren."

Amortizare

Terenurile de fotbal sunt adesea foarte dure. De aceea, inginerii noștri au prevăzut talpa acestui tip de încălțăminte cu inserții EVA la nivelul călcâiului, pentru a asigura amotizare optimă și a limita propagarea undelor de șoc.

Personalizare

Fiecare jucător este unic. De aceea, te poți bucura de serviciile de personalizare ale Atelierului Decathlon (inscripționare nume/ prenume, etc). Încercaţi ghetele Agility 900 Mid!

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Interior din
100% Poliester
Exterior din
100% Poliuretan
Talpă din
40% EVA, 60% Cauciuc
Recomandări de stocare Cum prelungiți durata de viaţă a ghetelor? Uscați-le în aer liber. Nu lăsați încălțămintea în rucsac, mai ales dacă este udă.
Restricții de utilizare: A nu se spăla automat.

Angajamentele noastre

Testare produs Modelul a fost dezvoltat, testat și purtat de mai mulți jucători din Liga 1 și a 2-a din Franța. Ideal pentru nivel avansat.
Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri