INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8514855
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
Cizme călduroase echitație

Ghete călduroase cu șiret Echitaţie 500 Negru Adulţi FOUGANZA

FOUGANZA
4.2/5
4.2/5
Evaluarea utilizatorului
Evaluare marimi
Nicio evaluare pentru marimi
Decathlon
  • Livrare în magazin Data estimată de livrare 11/10/2021 Gratuit
  • Ridicare din punct de livrare Data estimată de livrare 12/10/2021 Gratuit
  • Livrare la domiciliu Data estimată de livrare 12/10/2021 Gratuit
Echipa noastră de pasionați a conceput aceste ghete din material sintetic și rezistent, pentru echitație pe vreme rece. Ghete cu design elegant, ce oferă confort termic. Ghetele 500 WARM se combină perfect cu jambierele 500.

Avantaje

Căldură Talpă dublă din material sintetic, pentru confort termic optim.
Confort Produsul se conformează perfect formei piciorului datorită tăplii turnate.
Rezistenţă Material sintetic foarte rezistent și talpă cusută în părțile laterale.
Utilizare ușoară Închidere la spate pentru o încălțare ușoară, fără a dezlega șireturile.
Aderență Talpă striată pentru aderenţă bună pe scăriţă.

Informații tehnice

Întreţinere

Foarte confortabile. Decupaj simplu și elegant! Material sintetic cu înveliș din microfibră, usor de întreținut! Material sintetic cu înveliș din microfibră, usor de întreținut! Se curăță cu peria și cu un burete umed!
Talpa interioară detașabilă permite adaptarea oricărui tip de branț și este ușor de uscat.

Se asociază cu jambierele 500:

Mai ușoare, confortabile și cu un design elegant, ghetele 500 au avantajul de a se asocia perfect cu jambierele 500, concepute din aceleași materiale. Ghete și mini-jambiere, datorită caracteristicilor noi imaginate de inginerii noștri, ce vă oferă astfel posibilitatea de a purta un ansamblu, potrivit pentru antrenamente și competiții.

Confort optim:

Echipa noastră a creat aceste ghete cu scopul de a oferi confort optim practicanților de echitație. Talpa interioară este detașabilă pentru a accentua această senzație de confort. Încălțămintea oferă, de asemenea, o susțiere optimă, fără a comprima piciorul practicantului.

Ghete flexibile

Practicantul de echitație este, înainte de toate, un sportiv și are nevoie de libertate de mișcare. Iar, atunci când este pe cal, glezna este o articulație destul de solicitată: ghetele 500, datorită materialului din microfibră, oferă flexibilitate. la boots 500 WARM, grâce à sa composition en microfibre, offre l'avantage d'être particulièrement souple. Textura exerioară și dublura interioară, realizate din materiale sintetice, de calitate, însoțesc mișcările călărețului.

Rezistenţă la abraziune

Ghetele 500 au fost concepute pentru a se adapta oricăror condiții de practică la exterior: materialul sintetic al ghetelor, precum și tălpile lipite și cusute oferă rezistență la frecare și la umiditate: materialul sintetic al ghetelor, precum și tălpile lipite și cusute oferă rezistență la frecare și la umiditate.

Greutate redusă

Echipa noastră de pasionați a avut ca obiectiv crearea unor ghete cu o greutate redusă, care să le permită practicanților să-și mențină echilibrul în scărițe. Astfel, talpa din cauciuc a fost optimizată și este mai ușoară cu câteva sute de grame.

Aspect îngrijit

Închidere la spate pentru o încălțare ușoară, fără a dezlega șireturile. Ghetele 500 sunt disponibile în două culori. Au un design elegant și se adaptează perfect piciorului. Materialul sintetic le oferă rezistență, flexibilitate și ușurință la întreținere. Fabricate în Portugalia.

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Talpă din
100% Cauciuc
Exterior din
60% Poliuretan, 40% Poliamidă
Interior din
5% Poliester, 95% Acril
Recomandări de stocare A se depozita la loc uscat. Nu se recomandă uscarea lângă o sursă de căldură.Agățați-le cu susul în jos, pentru uscare rapidă.

Angajamentele noastre

Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri