DESCOPERĂ NOUL PROGRAM DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8553129
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
GHETE BASCHET ADULTI

Ghete Mid Baschet SE900 Gri Bărbați TARMAK

TARMAK
4.9/5
4.9/5

Culoare : Argintiu / Roșu intens

Evaluarea utilizatorului
Evaluare marimi
Nicio evaluare pentru marimi
Decathlon
Produs conceput pentru baschet, practicare intensivă. Asigură propulsare și dinamism. Ghetele SE900 oferă un maximum de dinamism. Model Mid care asigură propulsie!

Avantaje

Propulsare Stabilitate talpă: inserție a unei plăci ușoare și rigide din Pebax®.
Amortizare Talpă din spumă EVA cu dublă densitate. Asigură amortizare și propulsie.
Stabilitate Mai multă stabilitate datorită tălpii late și întăriturii de la călcâi.
Descoperiți produsul în detaliu
Descoperiți produsul în detaliu

Informații tehnice

Cedric, șef de produs, ne explică tehnologia tălpii SE900

Cea mai tehnică încălțăminte pentru baschet din toată gama Tarmak. o placă rigidă anatomică PEBAX ® inserată între 2 straturi de spumă EVA, cu proprietăți distincte. Stratul superior este mai rigid, stratul inferior este mai flexibil.Asocierea celor 2 vă oferă, în același timp, confort și fermitate pentru a câștiga în reactivitate.

Avantajele ghetelor SE900:

Cédric (șef de produs), Julien (inginer de produs) și Max (designer) au dezvoltat această pereche de ghete în colaborare cu practicanții de baschet.
Astfel, am ales materialele, am creionat prototipurile, am testat și validat produsele în laborator și în practică. Talpa unică asigură propulsie, amortizare și stabilitate.Ghetele SE900 by Tarmak vă garantează susținerea optimă a piciorului datorită sistemului de chingi ”WebLock", situat în zona mediană a piciorului.

Cum să vă alegeți ghetele de baschet?

Pentru a face o alegere bună a ghetelor de baschet, trebuie:
- să știți care este nivelul și frecvența cu care jucați baschet,
- să vă știți stilul de joc (dinamic sau static),
- să alegeți corect înălțimea feței, astfel încât să vă ofere susținere a gleznei (față înaltă, mid, joasă).

Cum să alegeți mărimea potrivită?

Pentru a vă garanta un confort optim al piciorului în încălțăminte, alegeți o mărime mai mare decât cea pe care o purtați la încălțămintea de zi cu zi. Trebuie să rămână 1 cm între degete și vârful ghetelor deoarece picioarele au tendința de a se umfla în timpul efortului. Alegeți șosete concepute pentru baschet, pentru a reduce apariția bășicilor datorită materialului special, cu zone anti-frecare.

Echipa de concepere

Tarmak este o echipă de pasionaţi de sport, ce lucrează pentru a dezvolta produsele dedicate baschetului. Gama de încălţăminte concepută pentru baschet răspunde exigenţelor jucătorilor, pentru a le permite acestora să se bucure de meciuri și de antrenamente.

Știați că produsele TARMAK sunt testate pe teren?

Echipa de concepere a produselor TARMAK se află la Kipstadium, în nordul Franţei. Ea caută în permanenţă moduri de a îmbunătăţi confortul în timpul jocului de baschet. Toate produsele noastre sunt concepute din materiale al căror calităţi tehnice au fost validate. Toate modelele au fost testate în condiții reale de practică şi sunt îmbunătăţite datorită părerilor dumneavoastră.

Descoperiți sfaturile noastre sportive despre baschet!

Tarmak concepe echipamente de baschet pentru nivel începător, mediu și avansat. Descoperă toate sfaturile noastre pe: https://sfaturi.decathlon.ro/category/sporturi-de-echipa/baschet/

TARMAK în parteneriat cu NBA!

Marca de baschet DECATHLON TARMAK este în parteneriat cu NBA. Acest parteneriat cu National Basketball Association s-a concretizat printr-o colecție de produse brenduite atât NBA, cât și TARMAK, în culorile și cu logoul celor mai bune francize NBA în produse precum: ghete, protecții (cotiere și genunchiere), bluze termice, șorturi termice, susținere articulară și musculară.

NBA vine la DECATHLON!

Regăsiți-vă echipa NBA preferată, precum LOS ANGELES LAKERS, GOLDEN STATE WARRIORS, HOUSTON ROCKETS, NEW-YORK KNICKS, LOS ANGELES CLIPPERS, BOSTON CELTICS, MIAMI HEAT și BROOKLYN NETS.

Greutate

39: 0,385 KGM
40: 0,4 KGM
41: 0,425 KGM
42: 0,445 KGM
43: 0,47 KGM
44: 0,495 KGM
45: 0,52 KGM
46: 0,545 KGM
47: 0,57 KGM
48: 0,6 KGM
49: 0,63 KGM
50: 0,66 KGM

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Exterior din
2% Poliuretan termoplastic, 98% Poliester
Interior din
100% Poliester
Talpă din
100% Cauciuc Butadien
Recomandări de spălare
A se spăla manual
A se spăla manual
A nu se usca în mașina automată
A nu se usca în mașina automată
A nu se călca
A nu se călca
Recomandări de stocare A nu se lăsa în geanta de sport după utilizare.
Restricții de utilizare: A nu se spăla la maşină.A nu se usca automat.

Angajamentele noastre

Aprobat de La Tarmak, suntem pasionați și jucători de baschet de toate nivelurile. Pe fiecare zi, testăm produsele cu scopul de a le îmbunătăți. Acestea sunt testate și validate în laborator și de către cei mai buni ambasadori și parteneri tehnici. Aceste ghete oferă un plus de dinamism și propulsie pe teren.
Testare produs De-a lungul etapelor de concepere, efectuăm multiple teste pe teren și în laborator, pentru a vă garanta calitate și fiabilitate optimă în uz. Toată încălțămintea este testată de către jucători, în condiții identice cu cele pe care le regăsiți în meciurile de baschet. Scopul este acela de a testa, de a evalua și de a valida produsul, în mod obiectiv, pentru a asigura confort optim.
Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri