DECATHLON

Gel Energizant Bio Măr-Lămâie x 4

2499 RON
Ref. : 965851

Produs conceput pentru antrenamente mai scurte de 3 ore.

Gândit pentru sportivii care depun un efort de rezistență, gelul energy asigură un plus de energie în timpul antrenamentelor și/sau competițiilor mai scurte de 3 ore.

Aromă: Măr / Lămâie

Ridicare gratuită din magazin

+ 24 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

    Beneficii:

    Avantaje produs

    Aport energetic

    Asigură un aport de 83kcal.

    Antioxidant

    Vitamina C contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.

    Utilizare ușoară

    Textură ușor de absorbit în timpul practicii sportive.

    Imagini

    Gel Energizant Bio Măr-Lămâie x 4
    Gel Energizant Bio Măr-Lămâie x 4

    Informații tehnice

    Un compot minimalist și bio!

    Certificat bio în toate etapele de fabricare, prin etichetarea Ecocert® (pentru noi) și Certisys® (pentru furnizorul belgian). Conceptul acestui produs este cu totul nou. Produsul bio energy se află undeva între gel și compot. ”Ne-am dorit să concepem un gel cu adevărat natural, care să se apropie cât mai mult posibil de un compot” explică Juliette, inginerul de produs. În ceea ce privește compoziția, cu doar 5 ingrediente este dificil să faceți mai puțin!

    De ce gelul bio energy nu are mereu același gust?

    Dacă gusturile se schimbă de la o persoană la alta, și produsele se schimbă în următorul sezon! Asigurați-vă doar că variațiile sunt ușoare, gustul este mereu suculent, iar eficiența rămâne aceeași! Produsul este natural și conceput din doar 5 ingrediente, prin urmare, cea mai mică variație este percepută: ”Merele sunt diferite în funcție de sezon, iar aciditatea nu este mereu aceeași.” explică Juliette, inginerul de produs.

    Gelul bio energy este potrivit pentri tipul meu de practică sportivă?

    Dacă ați luat micul dejun, acest produs bio energy asigură un plus de energie în timpul antrenamentului sau a unei competiții mai scurte de 3 ore. ”Dacă ați luat un mic dejun ușor, acest produs se poate asocia cu un aliment mai consistent, precum batonul cu semințe bio, spre exemplu!” explică Wim, șeful de produs. Aportul de glucide al gelului energy este de 39 g/100 g, spre deosebire de 24 g pentru un simplu compot și 70 g pentru un gel.

    Un produs gândit și regândit

    Gelul bio energy a fost gândit și regândit. ”Persoanele care au testat produsul, au observat că prima variantă este prea acidă. Pentru corecta acest lucru, am adăugat uleiul esențial de lămâie” explică Juliette, inginerul de produs. Vă întrebați care este varianta finală? O aciditate foarte bine echilibrată și un preparat foarte apreciat!

    La ce folosesc toate aceste ingrediente?

    - Merele pentru gust, textură și aport de energie. Acestea sunt și baza compotului/gelului bio energy.
    - Zahărul din sfeclă pentru că este gustos și asigură un aport de energie suplimentar. - Sucul de lămâie concentrat (1%) și uleiul esențial de lămâie pentru a înlătura aciditatea mărului. - Extractul de acerola este sursa noastră naturală de vitamina C.

    Un capac inovator

    Pentru că nu toată lumea poate pedala fără a ține ambele mâini pe ghidon, iar alergare fără a utiliza brațele este un pic mai complicată, am prevăzut gelul bio egergy cu un capac cu striații.
    Cât despre tetina G-easy care se regăsește deja pe gelul energy G-easy? Și aceasta se adaptează, de asemenea, la gelul bio energy. În acest mod, puteți bea gelul ușor, fără ca acesta să curgă!

    Garanție

    2 ani

    Compoziție/ Recomandări

    Compoziție

    Specialitate BIO cu măr și lămâie, sursă de vitamina C. Ingrediente: măr* 70%, zahăr din sfeclă*, suc de lămâie pe bază de concentrat* 6%, extract de acerola*, ulei esențial de lămâie. * ingredient provenit din agricultura biologică.

    RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

    Gelul bio energy se consumă rapid după deschidere și se depozitează, de preferință, într-un loc uscat și ferit de lumină.

    TESTE

    Gelul a fost testat de către un grup de sportivi, în condiții reale de practică sportivă, în antrenamente de rezistență. Care au fost aspectele cele mai apreciate? Eficiența plusului de energie, gustul delicios de mere, absenșa senzației de greață pe care o pot avea anumite geluri și faptul că se mănâncă foarte ușor!

    Aprobat de

    Gelul bio energy a fost apreciat de toți sportivii de nivel avansat sau începător: cicliști, atleți, alergători etc.

    Opinii clienți

    Întrebări și răspunsuri