SOLOGNAC

Geantă pușcă demontată 500 VERDE

39999 RON
Ref. : 8561297

Produs conceput pentru transportarea în siguranță a armei demontate. Geanta este prevăzută cu o spumă exterioară termoformată.

Geantă cu un design inedit, ce oferă protecție optimă pentru armă. Datorită stratului exterior de 8mm și structurii interioare din spumă cu triplă densitate, este accesoriul ideal.

Culoare: Măslină neagră / Cafeniu închis

Ridicare gratuită din magazin

+ 399 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

    Beneficii:

    Avantaje produs

    Rezistenţă la vegetaţia sălbatică

    Strat exterior din spumă EVA de 8mm grosime.

    Protecția conținutului

    Compartiment termo-compresat din spumă EVA de 3 mm + spumă 30mm.

    Compartimente

    4 compartimente pentru transportarea armei demontate și a diferitelor accesorii.

    Sistem de siguranță

    Fermoar dublu, metalic, ce poate fi securizat. Fermoare YKK rezistente 8mm.

    Transportare ușoară

    Mâner aderent, pentru un transport ușor.

    Imagini

    Geantă pușcă demontată 500 VERDE
    Geantă pușcă demontată 500 VERDE
    Geantă pușcă demontată 500 VERDE
    Geantă pușcă demontată 500 VERDE
    Geantă pușcă demontată 500 VERDE

    Informații tehnice

    Protecție optimă în timpul transportului armei

    Pentru a transporta arma în siguranță, fie în mașină, fie pe jos până la locul de practică sportivă, există 2 soluții: optează pentru o husă clasică sau o husă pentru arma demontată. Dar și dacă preferi să utilizezi o geantă, atunci acest model nou care îmbină designul, soliditatea și spuma de triplă densitate, îți va răspunde la toate așteptărileConcret, inginerii noștri s-au gândit la cum să protejeze mai bine arma de șocuri. Cum? Datorită spumei EVA.

    Avantajele folosirii spumei EVS

    Geanta este fabricată dintr-un strat exterior de spumă EVA de 8 mm grosime. Material ușor și flexibil. Spuma EVA este extrem de rezistentă. Am decis să întărim geanta cu o protecție interioară cu spumă cu triplă densitate: 30mm spumă polietilenă (15mm deasupra și 15mm dedesubt) + 20mm spumă poliuretan. Nu îți mai face griji din cauza loviturilor armei.

    Dimensiuni

    Dimensiuni exterioare: Lungime: 86 cm
    Lățime: 31 cm
    Grosime: 12 cm
    Dimensiuni interioare: Lungime compartiment țeavă și uluc: 81cm
    Lungime compartiment pat: 54cm
    Lățime compartiment pat: 19,5 cm.

    Interiorul

    În această geantă de 3,5kg, sunt 4 compartimente distincte pentru depozitarea armei demontate. Un compartiment pentru țeavă și uluc (2 benzi cu arici care îl securizează astfel încât să nu se deplaseze în timpul transportului), un compartiment pentru pat (și el cu banda cu arici), un compartiment pentru setul de curățare Solgonac și o cutie pentru micile accesorii, precum chockes sau o cârpă (care este inclusă).

    Arma nu se deplasează

    În plus față de cele 3 chingi care vor susține arma, spuma verde va lua forma armei, pentru a garanta stabilitate optimă în timpul transportului. Această spumă moale ia forma armei. Concret, spuma se deformează în contact cu patul, cu ulucul și cu țeava: arma este astfel fixată și nu se mai mișcă. Rețineți, de asemenea, dimensiunile gnții face un accesoriu discret în timpul transportului.

    Detaliile care fac diferenţa

    Geanta se închide printr-un fermoar pe toată lungimea. Poate fi adăugat și un lacăt. Ideal și sigură, în plus față de dulapul puternic de acasă, mai ales dacă aveți copii. Model autentic, care îi conferă noblețe și rezistență. Pentru a completa acest aspect, este bine de știut că polietilena (folosită la acest produs) este un material foarte rezistent la șocuri și la spargere.

    Reglementări

    În fiecare țară, există reglementări speciale privind transportul armelor. Mai ales dacă vei călători cu avionul. Îți recomandăm să te informezi la instituțiile de stat.Astfel, deplasarea cu avionul cu această geantă rămâne la aprecierea în special a condițiilor stabilite de diferitele reglementări ale companiilor aeriene.

    Garanție

    2 ani

    Video

    Compoziție/ Recomandări

    Compoziție

    Zonă din spumă 100% Acetat de etilen vinil Spumă 100% Polietilenă Material principal 100% Poliester Chingă 100% Polipropilenă

    Recomandări de întreținere

    A se spăla manual

    A nu se înălbi

    A nu se usca în mașina automată

    A nu se călca

    A nu se curăța chimic

    Opinii clienți

    Întrebări și răspunsuri