INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8405369
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
JAMBIERE, GENUNCHIERE, ACCESORII DANS

Geantă Dans Argintiu DOMYOS

DOMYOS
4.9/5
4.9/5

Culoare : Gri ciment / Roz nisip

Decathlon
Produs conceput pentru depozitarea echipamentului de dans (orice nivel). Căuți o geantă elegantă și rafinată? Geanta spațioasă, prevăzută cu mai multe compartimente, este ideală pentru depozitarea echipamentului într-un mod organizat.

Avantaje

Lejeritate Practică și ușoară.
Deschidere/ închidere Prevăzută cu un fermoar ruban.
Capacitate 26L.

Informații tehnice

Detalii

Ușor de transportat, geanta este prevăzută cu mai multe compartimente pentru a depozita cu ușurință echipamentul, elasticele de păr, pansamentele, colofoniul și demi-poantele de balet. Culoare neagră cu paiete și fermoar roz-auriu, pentru un look modern și elegant!

Detalii

Compoziție
Material principal
100% Poliester
Recomandări de spălare
A se spăla manual
A se spăla manual
A nu se înălbi
A nu se înălbi
A nu se usca în mașina automată
A nu se usca în mașina automată
A nu se călca
A nu se călca
A nu se curăța chimic
A nu se curăța chimic

Angajamentele noastre

Aprobat de Inginerul nostru care se ocupă cu testarea produselor a oferit produsul spre testare practicanților amatori și profesioniști. Aceștia l-au folosit în timpul cursurilor și ne-au oferit părerea lor despre produs, la finalul perioadei de test. Astfel, noi am putut să ne îmbunătățim produsul. Caroline, șef de produs, realizează sesiuni de test pentru toate mărimile, pentru a garanta că mărimile se adaptează conformației corpului.
Testare produs Produsul a fost supus testelor de spălare repetată pentru a verifica rezistența în timp a formei și a culorilor. Testele sunt realizate în mod frecvent într-un laborator extern, pentru a confirma exigențele noastre asupra calității produselor.
Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri