DESCOPERĂ NOUL PROGRAM DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8494524
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
EXPERT MEN SNOWBOARD EQUIPMENT

Geacă snowboarding şi schi SNB PA 500 albastru Băieţi DREAMSCAPE

DREAMSCAPE
4.5/5
4.5/5
Evaluarea utilizatorului
Evaluare marimi
Nicio evaluare pentru marimi
Decathlon
până la 199,90LEI -35%

de la

129,90LEI**
Din care taxă eco: DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

din 07/02/2020 La

* Reduceri de la la în limita stocului disponibil
* Preț valabil din data de 07/02/2020 în limita stocului disponibil
199,90LEI -%
Înainte de 0,00LEIAcum 199,90LEI*
Din care taxă eco: DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

* din La

* Reduceri de la la în limita stocului disponibil
* Preț valabil din data de în limita stocului disponibil
VERIFICĂ STOC MAGAZIN(E)
Produs conceput pentru snowboarding (și schi), indiferent de nivelul de practică și intensitatea practicii activității. În afară de proprietățile clasice (căldură, impermeabilitate și respirabilitate), jacheta SNB500 prezintă câteva proprietăți specifice pentru snowboard: -croială lungă. -rezistență la abraziune.

! Atentie: Produsul nu are gluga ajustabila

Avantaje

Impermeabilitate Strat protector impermeabil de 5000 mm. Cusături etanşe. Gluga nu este reglabilă
Căldură Vată reciclată 150g/m². Căptușeală material pieptănat (căldură).
Rezistenţă Material rezistent la abraziune și rupere.
Libertate de mișcare Libertate de mişcare şi protecţie dorsală. Croială lungă.
Respirabilitate Materialul permite evacuarea transpiraţiei.(RET=11,1).
Reglabil Mâneci strânse prin benzi velcro.
Buzunare 5 buzunare - 1 pentru skipass,1 interior cu fermoar, 1 interior pentru ochelari.
Personalizare Etichetă pentru a scrie numele copilului.

Informații tehnice

Cum funcţionează garanţia produsului?

Acest produs este garantat pe o perioadă de 2 ani de la data cumpărării, pe baza bonului fiscal. Produsul va fi reparat sau schimbat gratis. Garanţia acoperă defectele, dar nu şi cele provocate de uzura normală sa cea survenită în urma utilizarii nepotrivite.

Rezistenţa pantalonului

Produsele noastre au o garanție de 2 ani. Contactaţi-ne pe Decathlon.ro pentru a cunoaşte paşii care trebuie urmaţi. Ne preocupăm de alegerea materialelor optime pentru produsele noastre.

Evaluarea impactului produselor asupra mediului

Impactul asupra mediului este calculat în funcție de ciclurile de viață și de diverși indicatori. O notă ABCDE este dată pentru a vă ajuta să identificați ușor produsele cu cel mai bun efect asupra mediului, prin comparație cu alte produse de același tip (tricouri, pantalon, rucsacuri). Decathlon se implică voluntar în acest demers:
Video: https://www.youtube.com/watch?v=A9nsE6EnTtg Demersurile noastre pe http://developpement-durable.decathlon.com/.

Jacheta mă va proteja de intemperii?

Pentru a asigura protecţie împotriva intemperiilor (ploaie, zăpadă, vânt), jacheta este realizată din material impermeabil. Pentru a testa impermeabilitatea, produsul a fost introdus într-un mediu special ce reproduce condiţiile meteo întâlnite în timpul practicării de snowboard. La final am testat produsul timp de mai multe zile, pe pârtie, pentru a valida etanşeitatea acestuia.

Apa intră adesea prin cusături. Jacheta are cusături etanşe?

Pe lângă materialul impermeabil, etanșeitatea jachetei Slide este îmbunătățită de cusături etanșe. Dispune de benzi adezive impermeabile, aplicate pe cusăturile interioare, pentru etanșeitate optimă. Cusături etanșe în zonele cele mai expuse la zăpadă.

La ce foloseşte hidrofobia jachetei?

Hidrofobia unui material reprezintă capacitatea acestuia de a lăsa apa să alunece pe suprafaţa lui, fără a o absorbi. Astfel, materialul nu se îmbibă cu apă, rămânând uşor şi călduros. Tratamentul trebuie reînnoit la fiecare 2 - 3 spălări, folosind produse din magazinele Decathlon. Toate jachetele impermeabile din gama noastră beneficiază de un tratament hidrofob.

Jachetă cu strat protector: Care sunt avantajele?

Eticheta specială pentru a scrie numele copilului şi a personaliza jacheta se găseşte în interior, în partea de sus a căptuşelii. Truc practic pentru găsirea jachetei la schi, la garderobă sau şcoală. Un strat respirant constă în adăugarea unui material pentru a crea un strat protector. Stratul respirant reprezintă o barieră impermeabilă ce permite evacuarea transpiraţiei.

Cum menţine jacheta căldura?

Pentru a menţine căldura corpului, utilizăm o izolare din vată. Vata este un material sintetic, având la bază poliester ce menţine, în funcţie de mărimea fibrelor, o cantitate mai mică sau mai mare de aer.Există tipuri de vată standard, tehnice sau siliconate ce dispun de calităţi distincte (căldură, greutate mică, elasticitate).

Alegerea corectă a îmbrăcămintei

Pentru confort termic pe pârtie, se recomandă purtarea a 3 straturi de haine. Principiul este simplu: a se suprapune 3 textile cu funcţii diferite. Bluza purtată pe sub jachetă trebuie să producă şi să menţină căldura. Ea vă oferă căldură, în timp ce jacheta vă protejează de intemperii. Materialele trebuie să fie respirante pentru a evacua transpiraţia.

Evitarea intrărilor de zăpadă în jachetă

Jachetele noastre sunt prevăzute cu un material parazăpadă elastic, ce se reglează pe talie. În caz de cădere pe zăpada proaspătă, jacheta ermetică împiedică infiltrarea zăpezii.

Cum să am grijă de produs?

Pentru performanţe şi rezistenţă optime, se recomandă:A se spăla automat la 30°C. Program pentru materiale sintetice. A se spăla pe dos.A se utiliza o cantitate mică de detergent. A nu se utiliza balsam. A se stoarce manual. A se usca pe umeraş, într-un loc aerisit şi călduros. A nu se curăţa chimic. A nu se usca pe calorifer. Materialul exterior poate fi reimpermeabilizat, folosind un spray reimpermeabilizant pentru materiale textile. Citiţi cu atenţie eticheta.

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Umplutură
100% Poliester
Material principal
100% Poliester
Căptuşeala principală
100% Poliester
Căptuşeala secundară
100% Poliester
Material intercalat
100% Poliester
Strat protector
100% Poliuretan
Recomandări de întreținere A se spăla întors pe dos. A se spăla cu fermoarul închis. A se spăla separat.
Recomandări de spălare
A se spăla automat la max 30° - program normal
A se spăla automat la max 30° - program normal
A nu se înălbi
A nu se înălbi
Uscare în mașina automată - temperatură mică
Uscare în mașina automată - temperatură mică
A nu se călca
A nu se călca
A nu se curăța chimic
A nu se curăța chimic
Recomandări de stocare A se depozita, de preferinţă, pe umeraş şi a se evita plierea, pentru a nu deteriora materialul. Înainte de depozitarea produsului asiguraţi-vă că acesta este perfect uscat.
Mențiuni legale Produs conceput pentru snowboard şi schi. Pentru orice alt tip de utilizare, se depăşesc capacităţile tehnice pentru care a fost creat produsul. Recomandăm purtarea unei căşti, a unei protecţii dorsale şi a unui şort de protecţie.

Angajamentele noastre

Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri