INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8556910
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
BEGINNER WOMEN SNOWBOARD EQUIPMENT

Geacă Snowboard SNB 100 Gri Damă DREAMSCAPE

DREAMSCAPE
4.6/5
4.6/5

Culoare : Gri carbon / Gri cositor

Evaluarea utilizatorului
Evaluare marimi
Nicio evaluare pentru marimi
Decathlon
Produs conceput pentru snowboard (nivel începător). Se poate purta cu o protecţie dorsală. Geacă prevăzută cu o croială ce oferă libertate de mişcare. Asigură căldură, impermeabilitate şi respirabilitate!

Avantaje

Rezistenţă Material rezistent la abraziune, la rupere şi solicitare.
Impermeabilitate Strat protector 10 000 mm. Cusături principale etanşe.
Libertate de mișcare Croială regular, pentru libertate de mişcare, chiar şi cu o protecție dorsală.
Căldură Vatelină din PES reciclat, de 80g/m2 pe corp, 60g/m2 pe mâneci & glugă.
Respirabilitate Materialul respirant facilitează evacuarea optimă a transpiraţiei (RET=9,4).
Reglabil Glugă şi manșete reglabile.
Buzunare 4 buzunare:2 pentru mâini,1 la piept,1 buzunar interior. Buzunar pentru skipass!

Informații tehnice

Alegerea corectă a mărimii

Manechinul din poză poartă mărimea L și măsoară 176 cm. Măsurile sunt următoarele:
Circumferință piept: 88,5 cm
Circumferință talie: 70 cm
Lungime brațe: 57 cm

Cum funcţionează garanţia produsului?

Acest produs este garantat pe o perioadă de 5 ani de la data cumpărării, pe baza bonului fiscal sau a cardului de fidelitate. Produsul aflat în garanție va fi schimbat gratuit. Garanţia acoperă defectele de fabricație, dar nu şi pe cele provocate de uzura normală sau pe cele survenite în urma utilizării nepotrivite.

Rezistenţa produsului

Garantăm produsele noastre 5 ani și ne preocupăm de alegerea materialelor optime pentru produsele noastre.

Evaluarea impactului produselor asupra mediului

Impactul produsului asupra mediului este calculat în funcție de ciclurile de viață și de diverși indicatori. O notă ABCDE este dată pentru a vă ajuta să identificați ușor produsele cu cel mai bun impact asupra mediului, prin comparație cu alte produse de același tip (tricouri, pantalon, rucsacuri). Decathlon se implică voluntar în acest demers: https://www.decathlon.ro/eco-design.html.

Geaca mă va proteja de intemperii?

Pentru a asigura protecţie împotriva intemperiilor (ploaie, zăpadă, vânt), geaca este realizată dintr-un material care blochează pătrunderea apei în interior și limitează senzația de frig. Pentru a testa impermeabilitatea produsului, acesta a fost introdus într-un mediu special ce reproduce condiţiile meteo întâlnite în timpul practicării de snowboard. La final, am testat produsul timp de mai multe zile, pe pârtie, pentru a valida etanşeitatea acestuia.

Apa intră adesea prin cusături. Geaca are cusături etanşe?

Pe lângă materialul impermeabil, etanșeitatea gecii este îmbunătățită de cusături etanșe. Este vorba despre benzi adezive, impermeabile, aplicate pe cusăturile interioare, pentru etanșeitate optimă. În cazul acestui produs, cusăturile etanșe sunt prezente în zonele cele mai expuse la contactul cu zăpada (glugă, umeri).

La ce foloseşte hidrofobia?

Hidrofobia unui material reprezintă capacitatea acestuia de a lăsa apa să alunece pe suprafaţa lui, fără a o absorbi. Astfel, materialul nu se îmbibă cu apă, rămânând uşor şi călduros. Tratamentul trebuie reînnoit la fiecare 2 - 3 spălări, folosind produse din magazinele Decathlon. Toate gecile impermeabile din gama noastră beneficiază de un tratament hidrofob.

Geacă cu strat protector. Care sunt avantajele?

Stratul protector respirant este format prin aplicarea unei soluţii sau a unui lichid ce creează o peliculă de protecţie. Acesta reprezintă o barieră impermeabilă ce permite evacuarea transpiraţiei.

Cum menţine geaca căldura?

Pentru a menţine căldura corpului, echipa noastră utilizează o izolare din vatelină. Vatelina este un material sintetic, având la bază poliester ce menţine, în funcţie de mărimea fibrelor, o cantitate mai mică sau mai mare de aer. Există tipuri de vatelină standard, tehnice sau siliconate ce dispun de calităţi distincte (căldură, greutate mică, elasticitate).

Alegerea corectă a îmbrăcămintei pentru confort termic pe pârtie

Pentru confort pe pârtie, respectați regula celor 3 straturi. Principiul este simplu: suprapuneți 3 straturi textile cu funcţii diferite. Lenjeria de corp trebuie să producă şi să menţină căldura corporală. Bluza sau hanoracul vă oferă căldură, în timp ce geaca vă protejează de intemperii. Materialele trebuie să fie respirante, pentru a evacua transpiraţia.

Cum să am grijă de produs?

Pentru performanţe şi rezistenţă optime, se recomandă: A se spăla automat la 30°C. Program pentru materiale sintetice. A se spăla pe dos. A se utiliza o cantitate mică de detergent, fără balsam. A se stoarce manual. A se usca pe umeraş, într-un loc aerisit şi călduros. A nu se curăţa chimic. A nu se usca pe calorifer. Materialul exterior poate fi reimpermeabilizat, folosind un spray reimpermeabilizant pentru materiale textile.

De ce valoarea de impermeabilitate de pe site și cea de pe geacă sunt diferite ?

Geaca este prevăzută cu un strat protector tehnic care, în momentul achiziției, are o impermeabilitate de 10000 mm. După fiecare spălare, orice strat protector își pierde din eficiență, de aceea încercăm să testăm produsul astfel încât să vă garantăm o impermeabilitate optimă chiar și după 5 spălări. Valoarea imprimată pe geacă este cea corespunzătoare impermeabilității după 5 spălări, astfel încât informația să fie corectă și după mai mulți ani.

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Umplutură
100% Poliester
Material principal
100% Poliamidă
Căptuşeala principală
100% Poliester
Strat protector
100% Poliuretan
Recomandări de întreținere A se spăla întors pe dos. A nu se curăţa chimic. A se spăla cu fermoarul închis. A nu se folosi balsam pentru rufe. A se spăla alături de culori similare.
Recomandări de spălare
A se spăla automat la max. 30° - program pentru haine delicate
A se spăla automat la max. 30° - program pentru haine delicate
A nu se înălbi
A nu se înălbi
Uscare în mașina automată - temperatură mică
Uscare în mașina automată - temperatură mică
A nu se călca
A nu se călca
A nu se curăța chimic
A nu se curăța chimic
Recomandări de stocare A se depozita, de preferinţă, pe umeraş şi a se evita plierea, pentru a nu deteriora materialul. Înainte de depozitarea produsului, asiguraţi-vă că acesta este perfect uscat.
Mențiuni legale Produs conceput pentru snowboard și schi. Pentru orice alt tip de utilizare, se depăşesc capacităţile tehnice pentru care a fost creat produsul. Recomandăm purtarea unei căşti, a unei protecţii dorsale şi a unui şort de protecţie.

Angajamentele noastre

Aprobat de Pasionați de snowboard și schi.
Testare produs Toate produsele Decathlon Snowboard sunt testate în condiţiile pentru care au fost concepute: condiţii de schi/snowboard, zăpadă sau vreme rece. Echipele care realizează produsul, responsabilii de produs, inginerii şi designerii se asigură că produsul corespunde utilizării în practică.
Garanție 5 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri