INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8590042
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
EXPERT MEN SNOWBOARD EQUIPMENT

Geacă snowboard/schi JKT 500 albastru DREAMSCAPE

DREAMSCAPE
5/5
5/5

Culoare : Verde lamâie închis

Evaluarea utilizatorului
Evaluare marimi
Nicio evaluare pentru marimi
Decathlon
  • Livrare în magazin Data estimată de livrare 26/06/2021 Gratuit
  • Ridicare din punct de livrare Data estimată de livrare 28/06/2021 9,99LEI
  • Livrare la domiciliu Data estimată de livrare 28/06/2021 14,99LEI
Produs conceput pentru snowboard, practicare consecventă/intensivă. Geacă impermeabilă și călduroasă ! Geacă prevăzută cu mâneci lungi, manșete cu orificii pentru degete pentru a împiedica infiltrarea zăpezii, întărituri la coate, pentru rezistență în timp.

Avantaje

Căldură Umplutură vatelină: 150 g/m². Căptuşeală din polar reciclat.
Impermeabilitate Membrană 10 000 mm. Cusături 100% etanşe. Glugă adaptată pentru cască.
Limitează pătrunderea zăpezii în înterior Manșete cu orificii pentru degetul mare, protecție para-zăpadă.
Rezistenţă Materiale rezistente la abraziune, întărituri la nivelul coatelor.
Buzunare 5 buzunare, dintre care 1 ochelari, 1 skipass și 1 la piept.
Utilizare ușoară Gluga are o bandă cu arici pentru a o menține bine rulată în timpul purtării.
Reglabil Fixare încheieturi. Material protecție zăpadă.
Personalizare Etichetă pentru a scrie numele copilului.

Informații tehnice

Limitarea pătrunderii zăpezii în interior

Această geacă a fost concepută pentru a reduce intrarea zăpezii în interior:
- la spate: protecție para-zăpadă+ croială lungă
- la încheieturi (zone foarte expuse): mâneci lungi + manșete prevăzute cu orificii pentru degetul mare. - la guler: guler care se ridică + glugă cu arici, pentru a o menține rulată și a proteja gâtul. Gluzga se poate poziționa, de asemenea, și pe deasupra căștii.

Căldură

Pentru a asigura căldură, această jachetă este prevăzută cu 2 tipuri de vatelină: - 150 g/m² pentru corp, cu căptușeală din polar;
- 100 g/m² pentru mâneci.

Impermeabilitate

Pe lângă materialul impermeabil, etanșeitatea gecii este îmbunătățită de cusături etanșe. În plus, aceasta dispune de benzi adezive impermeabile, aplicate pe cusăturile interioare pentru etanșeitate optimă. Pentru acest produs, toate cusăturile sunt 100% etanșe.

5 buzunare

Această geacă este prevăzută cu buzunare:
- 2 buzunare laterale, securizate cu fermoar;
- 1 buzunar la piept, pe exterior, securizat, cu închidere cu fermoar,
- 1 buzunar interior din plasă, pentru ochelari și alte accesorii;
- 1 buzunar skipass pe mâna stângă, securizat cu fermoar.

Glugă rulată sub cască

În timpul practicării de snowboard, atunci când cădem, zăpada poate intra în interiorul gecii. Pentru a limita la maximum această experiență neplăcută, gulerul și gluga sunt într-o bucată. Pentru ca gluga să împiedice intrarea zăpezii, trebuie să pliați gluga în 4 și să o prindeți cu banda cu arici. Gulerul trebuie să fie închis normal, până în partea superioară.

Gluga se poate pune deasupra căștii?

Gluga acestei geci este concepută pentru a se pune deasupra căștii, în caz de vânt puternic sau ninsoare violentă. Trebuie doar să deschideți gulerul gecii în jur de 10 cm, să puneți gluga pe deasupra căștii si să închideți gulerul cu banda cu arici.

Cum funcţionează garanţia produsului?

Acest produs este garantat pe o perioadă de 5 ani de la data cumpărării, pe baza bonului fiscal sau a cardului de fidelitate. Produsul aflat în garanție va fi schimbat gratuit. Garanţia acoperă defectele de fabricație, dar nu şi cele provocate de uzura normală sau cea survenită în urma utilizării nepotrivite.

Rezistenţa produsului

Garantăm produsele noastre 5 ani. Ne preocupăm de alegerea materialelor optime pentru produsele noastre, pentru a garanta o rezistență optimă în timp. Contactaţi-ne pe Decathlon.ro pentru a cunoaşte paşii care trebuie urmaţi.

Apa intră adesea prin cusături. Geaca are cusături etanşe?

Pe lângă materialul impermeabil, etanșeitatea gecii este îmbunătățită de cusături etanșe. În plus, aceasta dispune de benzi adezive impermeabile, aplicate pe cusăturile interioare pentru etanșeitate optimă. Pentru acest produs, toate cusăturile sunt 100% etanșe.

La ce foloseşte hidrofobia ?

Hidrofobia unui material reprezintă capacitatea acestuia de a lăsa apa să alunece pe suprafaţa lui, fără a o absorbi. Astfel, materialul nu se îmbibă cu apă, rămânând uşor şi călduros. Tratamentul trebuie reînnoit la fiecare 2 - 3 spălări, folosind produse din magazinele Decathlon. Toate gecile impermeabile din gama noastră beneficiază de un tratament hidrofob.

Cum menţine geaca căldura?

Pentru a menţine căldura corpului, echipa noastră utilizează o izolare din vatelină. Vatelina este un material sintetic, având la bază poliester ce menţine, în funcţie de mărimea fibrelor, o cantitate mai mică sau mai mare de aer.Există tipuri de vatelină standard, tehnice sau siliconate ce dispun de calităţi distincte (căldură, greutate mică, elasticitate). Echipa noastră utilizează vatelină 100% reciclată, pentru a diminua impactul asupra mediului.

Cum să am grijă de produs?

Pentru performanţe şi rezistenţă optime, se recomandă:A se spăla automat la 30°C. Program pentru materiale sintetice. A se spăla pe dos.A se utiliza o cantitate mică de detergent, A nu se utiliza balsam. A se stoarce manual. A se usca pe umeraş, într-un loc aerisit şi călduros. A nu se curăţa chimic. A nu se usca pe radiator. Materialul exterior poate fi reimpermeabilizat, folosind un spray reimpermeabilizant pentru materiale textile.

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Material principal
100% Poliester
Material principal - Parte inferioară
100% Poliamidă
Cusătură laterală (Material)
100% Poliester
Umplutură
100% Poliester
Căptuşeală
100% Poliester
Manșetă
80% Poliamidă, 20% Elastan
Strat protector
100% Poliuretan
Recomandări de întreținere A nu se curăţa chimic. A se spăla cu fermoarul închis. A nu se folosi balsam pentru rufe. A se spăla la programul de haine delicate. A se spăla alături de culori similare.
Recomandări de spălare
A se spăla automat la max. 30° - program pentru haine delicate
A se spăla automat la max. 30° - program pentru haine delicate
A nu se înălbi
A nu se înălbi
Uscare în mașina automată - temperatură mică
Uscare în mașina automată - temperatură mică
A nu se călca
A nu se călca
A nu se curăța chimic
A nu se curăța chimic
Recomandări de stocare A se depozita, de preferinţă, pe umeraş şi a se evita plierea, pentru a nu deteriora materialul. Înainte de depozitarea produsului, asiguraţi-vă că acesta este perfect uscat.
Mențiuni legale Produs conceput pentru snowboard. Pentru orice alt tip de utilizare, se depăşesc capacităţile tehnice pentru care a fost creat produsul. Recomandăm purtarea unei căşti, a unei protecţii dorsale şi a unui şort de protecţie.

Angajamentele noastre

Testare produs Toate produsele Decathlon Snowboard sunt testate în condiţiile pentru care au fost concepute: condiţii de schi/snowboard, zăpadă sau vreme rece. Echipele care realizează produsul, responsabilii de produs, inginerii şi designerii se asigură că scopul pentru care produsul a fost gândit şi creat corespunde utilizării în practică.
Garanție 5 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri