INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8549415
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
BEGINNER MEN SNOWBOARD EQUIPMENT

Geacă Snowboard/schi JKT 500 Bordo Bărbaţi DREAMSCAPE

DREAMSCAPE
4.5/5
4.5/5
Evaluarea utilizatorului
Evaluare marimi
Nicio evaluare pentru marimi
Decathlon
  • Livrare în magazin Data estimată de livrare 27/06/2021 Gratuit
  • Ridicare din punct de livrare Data estimată de livrare 29/06/2021 Gratuit
  • Livrare la domiciliu Data estimată de livrare 29/06/2021 Gratuit
Produs conceput pentru snowboard. Se poate purta cu o protecție dorsală! Geaca SNB 500 asigură căldură, impermeabilitate, respirabilitate şi libertate de mişcare: ideală pentru a progresa în snowboard.

Avantaje

Rezistenţă Material rezistent la abraziune, la rupere şi solicitare.
Impermeabilitate Membrană 15 000 mm. Cusături 100% etanşe.
Libertate de mișcare Croială largă, pentru a putea purta pe dedesubt și protecția dorsală.
Căldură Vatelină din poliester reciclat 100g/m2 pe corp.
Respirabilitate Materialul respirant facilitează evacuarea optimă a transpiraţiei(RET=18).
Reglabil Strângere în talie. Benzi Velcro la manșete. Glugă reglabilă.
Buzunare 5 buzunare securizate, dintre care 1 pentru skipass.

Informații tehnice

Alegerea corectă a mărimii

Geacă bej și kaki: Manechinul din poză poartă mărimea L și măsoară 180 cm.Măsurile sunt următoarele:Talie: 99 cm
Lungime brațe: 51 cm
Geacă roșie: Modelul din poză poartă mărimea L și măsoară 181 cm.Măsurile sunt următoarele:Circumferință piept: 96 cm
Circumferință talie: 83 cmLungime brațe: 61 cm

Cum funcţionează garanţia produsului?

Acest produs este garantat pe o perioadă de 5 ani de la data cumpărării, pe baza bonului fiscal sau a cardului de fidelitate. Produsul aflat în garanție va fi schimbat gratuit. Garanţia acoperă defectele de fabricație, dar nu şi pe cele provocate de uzura normală sau pe cele survenite în urma utilizării nepotrivite.

Rezistenţa gecii

Garantăm produsele noastre 5 ani și ne preocupăm de alegerea celor mai rezistente materiale pentru acestea.

Evaluarea impactului produselor asupra mediului

Impactul produsului asupra mediului este calculat în funcție de ciclurile de viață și de diverși indicatori. O notă ABCDE este dată pentru a vă ajuta să identificați ușor produsele cu cel mai bun efect asupra mediului, prin comparație cu alte produse de același tip (tricouri, pantalon, rucsacuri). Decathlon se implică voluntar în acest demers: https://www.decathlon.ro/eco-design.html.

Geaca mă va proteja de intemperii?

Pentru a vă ajuta să înfruntați intemperiile (ploaie, vânt, zăpadă), geaca a fost realizată dintr-un material care blochează pătrunderea apei și limitează senzația de frig. Pentru a testa impermeabilitatea, produsul a fost introdus într-un mediu special ce reproduce condiţiile meteo întâlnite în timpul practicării de snowboard. La final am testat produsul timp de mai multe zile, pe pârtie, pentru a valida etanşeitatea acestuia.

Apa intră adesea prin cusături. Geaca are cusături etanşe?

Pe lângă materialul impermeabil, etanșeitatea gecii este îmbunătățită de cusături etanșe. În plus, aceasta dispune de benzi adezive impermeabile, aplicate pe cusături, în interior, pentru etanșeitate optimă. Pentru acest produs, toate cusăturile sunt 100% etanșe.

La ce foloseşte hidrofobia?

Hidrofobia unui material reprezintă capacitatea acestuia de a lăsa apa să alunece pe suprafaţa lui, fără a o absorbi. Astfel, materialul nu se îmbibă cu apă, rămânând uşor şi călduros. Tratamentul trebuie reînnoit la fiecare 2 - 3 spălări, folosind produse din magazinele Decathlon. Toate gecile impermeabile din gama noastră beneficiază de un tratament hidrofob.

Ce este o membrană şi la ce foloseşte?

O membrană este un material foarte subţire (5 - 25 micrometri), care se aplică pe suprafața internă a unui suport textil, pentru a asigura impermeabilitate şi respirabilitate. Materialul cu membrană nu permite pătrunderea apei şi evacuează transpiraţia în timpul practicării de snowboard.

Cum menţine geaca căldura?

Pentru a menţine căldura corpului, echipa noastră utilizează o izolare din vatelină. Vatelina este un material sintetic, având la bază poliester ce menţine, în funcţie de mărimea fibrelor, o cantitate mai mică sau mai mare de aer.Există tipuri de vatelină standard, tehnice sau siliconate ce dispun de calităţi distincte (căldură, greutate mică, elasticitate).

Alegerea corectă a îmbrăcămintei pentru confort termic pe pârtie

Pentru confort pe pârtie, respectați regula celor 3 straturi. Principiul este simplu: suprapuneți 3 straturi textile cu funcţii diferite. Lenjeria de corp trebuie să producă şi să menţină căldura. Bluza sau hanoracul vă oferă căldură, în timp ce geaca vă protejează de intemperii. Materialele trebuie să fie respirante, pentru a evacua transpiraţia.

Cum să am grijă de produs?

Pentru performanţe şi rezistenţă optime, se recomandă:A se spăla automat la 30°C. Program pentru materiale sintetice. A se spăla pe dos. A se utiliza o cantitate mică de detergent, fără balsam. A se stoarce manual. A se usca pe umeraş, într-un loc aerisit şi călduros. A nu se curăţa chimic. A nu se usca pe calorifer. Materialul exterior poate fi reimpermeabilizat, folosind un spray reimpermeabilizant pentru materiale textile. A se citi instrucţiunile de întreţinere.

De ce valoarea de impermeabilitate de pe internet și cea imprimată pe geacă sunt diferite?

Produsul este prevăzut cu o membrană tehnică care, în momentul achiziției, are o impermeabilitate de 15 000 mm. După fiecare spălare, orice membrană își pierde din eficiență, de aceea încercăm să testăm produsul astfel încât să vă garantăm o impermeabilitate optimă chiar și după 5 spălări. Valoarea imprimată pe geacă este cea corespunzătoare impermeabilității după 5 spălări, astfel încât informația să fie corectă și după mai mulți ani.

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Material principal
100% Poliamidă
Umplutură
100% Poliester
Căptuşeala principală
100% Poliester
Membrană
100% Poliuretan
Recomandări de întreținere A se spăla întors pe dos. A nu se curăţa chimic. A se spăla cu fermoarul închis. A nu se folosi balsam pentru rufe. A se spăla alături de culori similare.
Recomandări de spălare
A se spăla automat la max. 30° - program pentru haine delicate
A se spăla automat la max. 30° - program pentru haine delicate
A nu se înălbi
A nu se înălbi
Uscare în mașina automată - temperatură mică
Uscare în mașina automată - temperatură mică
A nu se călca
A nu se călca
A nu se curăța chimic
A nu se curăța chimic
Recomandări de stocare A se depozita pe umeraș și a evita plierea, pentru a nu deteriora membrana. Înainte de depozitarea produsului, asiguraţi-vă că acesta este perfect uscat.
Mențiuni legale Produs conceput pentru snowboard și schi. Pentru orice alt tip de utilizare, se depăşesc capacităţile tehnice pentru care a fost creat produsul. Recomandăm purtarea unei căşti, a unei protecţii dorsale şi a unui şort de protecţie.

Angajamentele noastre

Aprobat de Pasionaţi de snowboard.
Testare produs Toate produsele Decathlon Snowboard sunt testate în condiţiile pentru care au fost concepute: condiţii de schi/snowboard, zăpadă sau vreme rece. Echipele care realizează produsul, responsabilii de produs, inginerii şi designerii se asigură că produsul corespunde utilizării în practică.
Garanție 5 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri