INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8494514
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
BEGINNER MEN SNOWBOARD EQUIPMENT

Geacă Snowboard/schi SNB Albastru Bărbați DREAMSCAPE

DREAMSCAPE
4.3/5
4.3/5
Evaluarea utilizatorului
Evaluare marimi
Nicio evaluare pentru marimi
Decathlon
  • Livrare în magazin Data estimată de livrare 26/06/2021 Gratuit
  • Ridicare din punct de livrare Data estimată de livrare 28/06/2021 9,99LEI
  • Livrare la domiciliu Data estimată de livrare 28/06/2021 14,99LEI
Produs conceput pentru a asigura un plus de căldură în timpul practicării de snowboard. Geaca Coach oferă libertate mai bună de mişcare şi hidrofobie, pentru rezistenţă și protecție împotriva zăpezii.

Avantaje

Rezistenţă Material rezistent la abraziune, la rupere şi solicitare.
Hidrofobie Material hidrofob.
Libertate de mișcare Material principal și interior stretch foarte extensibil.
Căldură Vatelină 60g/m2.
Respirabilitate Membrana facilitează evacuarea optimă a transpiraţiei
Utilizare ușoară Se poate folosi singură sau în combinație cu o jachetă.
Buzunare 4 buzunare:2 pentru mâini, 1 la piept, 1 pentru skipass.
Protecție vânt Material anti-vânt.

Informații tehnice

Alegerea corectă a mărimii


Modelul din poză poartă mărimea L și măsoară 188 cm. Măsurile sunt următoarele:Talie: 95 cm
Circumferință piept: 106 cm
Lungime brațe: 64 cm

Cum funcţionează garanţia produsului?

Acest produs este garantat pe o perioadă de 5 ani de la data cumpărării, pe baza bonului fiscal sau a cardului de fidelitate. Produsul aflat în garanție va fi schimbat gratuit. Garanţia acoperă defectele de fabricație, dar nu şi cele provocate de uzura normală sau cea survenită în urma utilizării nepotrivite.

Rezistenţa produsului

Garantăm produsele noastre 5 ani. Ne preocupăm de alegerea materialelor optime pentru produsele noastre, pentru a garanta o rezistență optimă în timp. Contactaţi-ne pe Decathlon.ro pentru a cunoaşte paşii care trebuie urmaţi.

Evaluarea impactului produselor asupra mediului

Impactul produsului asupra mediului este calculat în funcție de ciclurile de viață și de diverși indicatori. O notă ABCDE este dată pentru a vă ajuta să identificați ușor produsele cu cel mai bun efect asupra mediului, prin comparație cu alte produse de același tip (tricouri, pantalon, rucsacuri). Decathlon se implică voluntar în acest demers. Demersurile noastre: https://www.decathlon.ro/eco-design.html.

Geaca mă va proteja de intemperii?

Pentru a vă ajuta să înfruntați intemperiile (ploaie, vânt, zăpadă), geaca a fost realizată dintr-un material care blochează pătrunderea apei și limitează senzația de frig. La final am testat produsul timp de mai multe zile, pe pârtie, pentru a valida etanşeitatea acestuia.

Cum să am grijă de produs?

Pentru performanţe şi rezistenţă optime, se recomandă:A se spăla automat la 30°C. Program pentru materiale sintetice. A se spăla pe dos.A se utiliza o cantitate mică de detergent, Fără balsam. A se stoarce manual. A se usca pe umeraş, într-un loc aerisit şi călduros. A nu se curăţa chimic. A nu se usca pe calorifer. Materialul exterior poate fi reimpermeabilizat, folosind un spray reimpermeabilizant pentru materiale textile. Citiţi cu atenţie eticheta.

La ce foloseşte hidrofobia ?

Hidrofobia unui material reprezintă capacitatea acestuia de a lăsa apa să alunece pe suprafaţa lui, fără a o absorbi. Astfel, materialul nu se îmbibă cu apă, rămânând uşor şi călduros. Tratamentul trebuie reînnoit la fiecare 2 - 3 spălări, folosind produse din magazinele Decathlon.

Cum menţine geaca căldura?

Pentru a menţine căldura corpului, echipa noastră utilizează o izolare din vată. Vatelina este un material sintetic, având la bază poliester ce menţine, în funcţie de mărimea fibrelor, o cantitate mai mică sau mai mare de aer.Există tipuri de vatelină standard, tehnice sau siliconate ce dispun de calităţi distincte (căldură, greutate mică, elasticitate).

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Material principal
94% Poliamidă, 6% Elastan
Umplutură
100% Poliester
Căptuşeala principală
100% Poliester
Căptuşeala secundară
84% Poliester, 16% Elastan
Recomandări de întreținere A se spăla întors pe dos. A se spăla cu fermoarul închis. A se spăla separat. A nu se folosi balsam pentru rufe. A nu se usca la uscător..
Recomandări de spălare
A se spăla automat la max. 30° - program pentru haine delicate
A se spăla automat la max. 30° - program pentru haine delicate
A nu se înălbi
A nu se înălbi
A nu se usca în mașina automată
A nu se usca în mașina automată
A nu se călca
A nu se călca
A nu se curăța chimic
A nu se curăța chimic
Recomandări de stocare A se depozita, de preferinţă, pe umeraş şi a se evita plierea, pentru a nu deteriora materialul. Înainte de depozitarea produsului, asiguraţi-vă că acesta este perfect uscat.
Mențiuni legale Produs conceput pentru snowboard și schi. Pentru orice alt tip de utilizare, se depăşesc capacităţile tehnice pentru care a fost creat produsul. Recomandăm purtarea unei căşti, a unei protecţii dorsale şi a unui şort de protecţie.

Angajamentele noastre

Aprobat de Şef de produs Freeride World Qualifier şi pasionaţi de snowboard şi schi.
Testare produs Toate produsele Decathlon Snowboard sunt testate în condiţiile pentru care au fost concepute: condiţii de schi/snowboard, zăpadă sau vreme rece. Echipele care realizează produsul, responsabilii de produs, inginerii şi designerii se asigură că scopul pentru care produsul a fost gândit şi creat corespunde utilizării în practică.
Garanție 5 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri