QUECHUA

Geacă 3 în 1 Iarnă Impermeabilă Călduroasă Drumeție SH500 -8°C Băieți 7 -15 ani

29999 RON
Ref. : 8586046

Produs conceput pentru a proteja de frig în timpul drumețiilor pe vreme rece, atât toamna, cât și iarna. Asigură confort termic.

Celui mic îi place să petreacă timp în aer liber, chiar și pe vreme rece? Nu trebuie să mai alegeți între căldură, impermeabilitate, tehnicitate. Această geacă 3 în 1 le propune pe toate.

Culoare: Gri carbon / Gri carbon / Albastru cyan închis

  • 123-130cm 7-8A Produs indisponibil online momentan
  • 131-140cm 8-9A Produs indisponibil online momentan
  • 141-150cm10-11A Produs indisponibil online momentan
  • 151-160cm12-13A Produs indisponibil online momentan
  • 161-172cm14-15A Produs indisponibil online momentan
+ 299 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

    Beneficii:

    Avantaje produs

    Căldură

    Temperatură de confort -8,5°C. Strat de vatelină de 100 g/m² + 1 polar.

    Polivalență

    Geacă 3 în 1, impermeabilă, cu geacă interioară detaşabilă din polar.

    Impermeabilitate

    Geacă impermeabilă 5 000 mm H²O (Schmerber). Cusături 100% etanşe.

    Respirabilitate

    2 fermoare laterale de ventilare.

    Reduce pătrunderea zăpezii în înterior

    Glugă vătuită, reglabilă, manșete reglabile, strângere la bază.

    Informații tehnice

    Sistem 3 în 1

    Elemente de prindere la nivelul gulerului și la nivelul mânecilor polarului, pentru fixarea polarului pe geacă. Aceste elemente corespund celor de pe geacă. Astfel, geaca și polarul se completează perfect.

    Cum mă asigur că geaca este suficient de călduroasă?

    Studiu comparativ realizat în laborator termic, în condiții de mers, pe vânt slab (5km/h).
    Temperatura de confort este temperatura calculată a aerului, astfel încât 70% dintre utilizatori au o senzație termică "ușoară de căldură".Pentru această geacă este de -8,5°C. Fiecare persoană are o rezistență diferită la frig.

    Material polar: izolare optimă.

    Materialul din polar asigură confort termic datorită volumului. Aerul reţinut în interior va menţine temperatura corpului prin puterea naturală de izolare. Materialul nu permite aerului să iasă.

    Impermeabilitatea gecii

    Impermeabilitatea unei geci nu se limitează la cea a materialelor: tehnica de asamblare a diferitelor materiale este, de asemenea, un criteriu de evaluare. Chiar dacă acestea sunt termolipite sau cusute, iar apoi etanșate, impermeabilitatea globală a gecii este măsurată datorită unui test tip duș, dezvoltat de către Decathlon, care simulează ploaia la diferite intensități. Astfel, această geacă impermeabilă protejează de o aversă, respectiv 12 cm de ploaie în 2 ore.

    Impermeabilitatea materialelor

    Impermeabilitatea unui material, asigurată de un strat protector sau de o membrană, se măsoară în Schmerber sau mm H²0 (presiune exercitată de o coloană de apă). Cu cât valoarea este mai mare, cu atât materialul este mai impermeabil.
    Această geacă are un material impermeabil (normă JIS 1092 standard) rezistent la 5 000 mm H²0 (Schmerber), înainte de spălare.

    Ce semnifică: cusături 100% etanşe?

    Geaca are 100% cusături etanșe. Acestea au fost izolate prin aplicarea unor benzi speciale în locurile pe unde ar putea pătrunde apa. Echipa noastră a validat impermeabilitatea acesteia în timpul unui test de 2 ore, sub duș, ce reproduce condițiile unei ploi. Geaca a fost validată și pe teren.

    Cum păstrez în timp calitățile tehnice ale produsului?

    Hidrofobia este capacitatea materialului de a lăsa apa să alunece pe suprafaţa sa, fără a o absorbi.Materialul nu se îmbibă cu apă şi este uşor, respirant şi călduros. Capacitatea hidrofobă se obţine printr-un tratament aplicat pe partea exterioară a materialului. Tratamentul trebuie reînnoit pe toată durata de viaţă a produsului (fiecare spălare). În magazinele Decathlon există o gamă variată de produse impermeabilizante.

    Rezistență la vânt

    Stratul protector interior asigură impermeabilitate şi protecţie împotriva vântului. De fapt, un material impermeabil are şi caracteristicile necesare pentru a proteja împotriva vântului. Protecţia împotriva vântului este foarte importantă, atât în activitate, cât şi în repaus, pentru a preveni apariţia senzaţiei de frig.

    Cum trebuie să mă îmbrac pentru drumeție pe zăpadă?

    Respectați principiul celor 3 straturi: Strat 1: O bluză tehnică, ce permite transferul transpirației spre exterior, pentru a menține pielea uscată.
    Strat 2: Al doilea strat (pulover, polar), pentru a permite evacuarea transpirației către exterior.
    Strat 3: Protejează de vremea neprielnică: ploaie, zăpadă, vânt. ploaie, zăpadă, vânt.
    Cele 3 straturi trebuie să fie respirante, pentru evacuarea umidității.

    Detalii practice

    2 buzunare cu fermoar pentru mâini + 1 buzunar cu plasă în interior. 1 buzunar interior cu fermoar, pentru telefon. 1 buzunar reglabil, impermeabil, vătuit.

    Această geacă a fost testată pentru a rezista în timp la o utilizare consecventă?

    Pentru a ne asigura de rezistența în timp a produselor noastre, efectuăm teste ce validează: rezistența la frecare și la abraziune, rezistența culorilor în timp, rezistența la spălări repetate. Toate aceste teste sunt efectuate pe materialul acestei geci.

    Recomandări de utilizare

    Sistem 3 în 1.Elemente de prindere la nivelul gulerului și la nivelul mânecilor polarului, pentru fixarea polarului pe geacă. Aceste elemente corespund celor de pe geacă. Astfel, geaca și polarul se completează perfect. A se spăla separat geaca exterioară de cea interioară.

    Cum funcționează garanția produsului?

    Acest produs este garantat pe o perioadă de 2 ani, începând cu data marcată pe bonul de casă. Garanția include schimbarea sau repararea produsului. Garanția acoperă posibilele defecte ale produsului, excluzându-le pe cele datorate uzurii normale sau unor condții neadecvate de utilizare.

    Garanție

    2 ani

    Greutate

    123-130cm 7-8A : 0.8 kg
    131-140cm 8-9A : 0.88 kg
    141-150cm10-11A : 0.94 kg
    151-160cm12-13A : 1.02 kg
    161-172cm14-15A : 1.2 kg

    Compoziție/ Recomandări

    Compoziție

    Material principal 100% Poliester Material interior 100% Poliester Umplutură 100% Poliester Căptuşeala principală 100% Poliester Cusătură laterală (Material) 91% Poliester, 9% Elastan Material exterior 100% Poliamidă Buzunar 100% Poliester Material în zona axilei 91% Poliester, 9% Elastan Strat protector 100% Poliuretan Membrană 100% Poliuretan Cuff 82% Poliamidă, 18% Elastan

    RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

    Recomandăm depozitarea numai după uscarea completă a produsului. De preferință, depozitați într-un loc uscat, pe umeraș, pentru a nu deteriora materialul.

    TESTE

    Echipa noastră de designeri îşi desfăşoară activitatea lângă Mont-Blanc, în regiunea Haute-Savoie (Franţa). Pe durata întregului an, echipa concepe şi dezvoltă produse estetice, simple şi tehnice. Apoi produsele sunt testate în practică, fiindcă suntem convinşi că numai astfel le putem îmbunătăţi în permanenţă.

    Recomandări de întreținere

    A se spăla automat la max. 40° - program normal

    A nu se înălbi

    Uscare în mașina automată - temperatură mică

    A nu se călca

    A nu se curăța chimic

    Opinii clienți

    Întrebări și răspunsuri