Comandă și ridică produsele din magazin. Detalii aici
Referință : 8505736
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
WOMEN EXPERT ON PIST SKIING EQUIPMENT

Geacă schi WARM 900 Albastru Damă WED'ZE

WED'ZE
4.5/5

Culoare : Albastru închis

Evaluarea utilizatorului1
Decathlon
până la 509,90LEI -27%

de la

369,90LEI**
Din care taxă eco: DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

din 03/02/2020 La

* Reduceri de la la în limita stocului disponibil
* Preț valabil din data de 03/02/2020 în limita stocului disponibil
509,90LEI -%
Înainte de 0,00LEIAcum 509,90LEI*
Din care taxă eco: DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

* din La

* Reduceri de la la în limita stocului disponibil
* Preț valabil din data de în limita stocului disponibil
VERIFICĂ STOC MAGAZIN(E)
Produs conceput pentru schi. Grație umpluturii din puf și membranei, aceastp jachetă asigură căldură și impermeabilitate, pentru orice tip de vreme. În afară de a fi foarte călduroasă, jacheta este prevăzută cu cusături termosudate, pentru impermeabilitate optimă. Fermoarele de ventilare asigură respirabilitate optimă.

Avantaje

Impermeabilitate Foarte bună: membrană 10 000mm, cusături și fermoare etanșe.
Respirabilitate Foarte bună: material respirant, fermoare și bandă dorsală de ventilare.
Căldură 75% puf/ 25% pene și vată pe umeri. Manşete.
Hidrofobie Material exterior hidrofob.
Reglabil Glugă/manșete reglabile, protecție para-zăpadă.
Buzunare 4 buzunare: 2 buzunare pentru mâini, 1 buzunar skipass şi unul interior..
Confort Guler reglabil, călduros și moale.
Utilizare ușoară Glugă detaşabilă.

Informații tehnice

Căldură

Recunoscute pentru puternica lor izolare termică, puful și penele asigură un raport optim între greutate/căldură/compresie. Aportul de căldură provine din asocierea de puf/pene și puterea gonflabilă a jachetei. Acestea permit înmagazinarea de aer și izolarea împotriva frigului. Umplutură: 75% puf și 25% pene (pe corp), vată reciclată 200g/m² la umeri.

Care sunt celelalte elemente care asigură confort termic?

În afară de umplutura jachetei, manșetele, protecția para-zăpadă, fermoarele impermeaile, gluga și manșetele reglabile asigură căldură și împiedică pătrunderea aerului rece.

Care este utilitatea acestei membrane?

Membrana este un material foarte subţire aplicat pe faţa interioară a materialului exterior.Hidrofobă, aceasta împiedică pătunderea apei, dar asigură o evacuarea optimă a transpiraţiei.Aceasta este o membrană indispensabilă pentru a menţine pielea uscată și pentru a asigura confort termic.

Cum se măsoară impermeabilitatea jachetei?

Rezistenţa unui material se măsoară în funcție presiunea apei, exprimată în coloană de apă (test bazat pe norma ISO 811). Astfel, un material cu impermeabilitatea de 10 000 mm rezistă la presiunea exercitată de 10 000 mm de apă.

Care sunt elementele care asigură protecție împotriva intemperiilor ?

Pentru a asigura protecţie împotriva intemperiilor (ploaie, zăpadă, vânt), jacheta este impermeabilă. Pentru validarea impermeabilităţii, jacheta a fost plasată sub un duş special ce reproduce condiţiile întâlnite pe pârtie. Etanşeitatea produsului a fost testată în practică, în condiţii meteo diferite, timp de mai multe zile.

La ce foloseşte hidrofobia jachetei?

Hidrofobia unui material reprezintă capacitatea acestuia de a lăsa apa să alunece pe suprafaţa lui, fără a o absorbi. Materiale hidrofobe care vor prelungi rezistența la intemperii. Hidrofobia se obține printr-un material aplicat pe fața exterioară a materialului, dar în caz de uzură, acest proprietăți pot fi alterate.

Reactivarea hidrofobiei pantalonului

Hidrofobia poate fi reactivată. De asemenea, puteți folosi și un spray reimpermeabizant (disponibil în magazinele noastre): pulverizați sprayul în manieră uniformă pe suprafața produsului, apoi lăsați-l la uscat între 10h - 12h.

Ce înseamnă jachetă respirantă ?

Este vorba despre un produs capabil să evacueze transpirația. Pentru confirmarea respirabilităţii, se măsoară capacitatea de evaporare, numită RET (test norma ISO 11092). Cu cât valoarea RET este mai mică, cu atât materialul este mai respirant. Jacheta 900 are un indice RET de 12. Soluțiile tehice Wedze (fermoare, orificii de ventilare, mesh) limitează apariția condensului în interior și optimizează respirabilitatea.

Croiala jachetei 900

Croială Regular. Volumul interior permite purtarea acesteia împreună cu un prim și al doilea strat tehnic.

Confort termic pe pârtie

Pentru confort termic se recomandă purtarea a 3 straturi de haine. Stratul 1 asigură evacuarea transpirației. Stratul 2 (strat izolant) asigură confort termic. Stratul 3 (strat protector) asigură protecție împotriva intemperiilor.Fiind foarte călduroasă, vă recomandăm să purtați jachetea 900 Warm împreună cu un al doilea strat termic doar în caz de temperaturi foarte scăzute.

Cum să evitaţi pătrunderea zăpezii în caz de cădere?

Protecţia pentru zăpadă este un sistem de protecție la nivelul taliei, care se închide prin capse la baza jachetei. Protecția para-zăpadă, precum și manșetele reglabile permit evitarea intrărilor de zăpadă și a aerului rece, în timpul practicii sportive sau în caz de căzături.

Spălarea jachetei

Folosirea uscătorului este recomandată.
* Program delicat.
* Alegeți un program delicat de stoarcere.
* Optați pentru mai multe cicluri pentru uscare în profunzime. * Între 2 cicluri de spălare produsul trebuie scuturat pentru a evita strângerea pufului.Dacă nu beneficiați de un uscător, procesul va dura mai mult timp. (uscarea poate dura 1-2 săptămâni, într-un loc uscat, pe orizontală). Scuturați jacheta pentru a evita formarea unor cocoloașe de puf (de cel puțin 4/5 ori).

Proveniența penelor

Sistemul nostru de trasabilitate ne permite să garantăm proveniența penelor în acord cu angajamentele noastre în legătură cu materiale responsabile. Furnizorii noștrii se angajează să utilizeze doar pene provenite de la rațe crescute pentru carnea lor și smulse după sacrificare.

Notă de comparație a impactului produselor asupra mediului

Impactul produsului asupra mediului este calculat în funcție de ciclurile de viață și diverși indicatori.
O notă globală ABCDE a fost efectuată pentru a identifica ușor produsul cu cel mai bun impact asupra mediului comparând produsele de același tip (tricou, pantalon, rucsacuri, etc). Decizia de a afișa impactul asupra mediului este una voluntară.
Mai multe informații: http://sustainability.decathlon.com/

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Material principal
100.00% Poliester
Căptuşeala principală
100.00% Poliester
Căptuşeala secundară
87.00% Poliester, 13.00% Elastan
Căptuşeală
100.00% Poliamidă
Umplutură
75.00% Puf de raţă cenușie, 25.00% Pene de raţă cenușie
Membrană
100.00% Poliuretan
Recomandări de întreținere A se spăla întors pe dos. A se spăla cu fermoarul închis. A se spăla separat. A se usca întins pe o suprafaţă plană. A se stoarce ușor. A se spăla la programul de haine delicate. Va recomandăm sa apelaţi la un serviciu de curățare chimică pentru a întreţine produsul mai usor.
Recomandări de spălare
A se spăla automat la max 30° - program pentru haine delicate
A se spăla automat la max 30° - program pentru haine delicate
A nu se înălbi
A nu se înălbi
Uscare în mașina automată - temperatură mică
Uscare în mașina automată - temperatură mică
A nu se călca
A nu se călca
A nu se curăța chimic
A nu se curăța chimic
Recomandări de stocare A se depozita, de preferinţă, pe umeraş şi a se evita plierea, pentru a nu deteriora materialul. Înainte de depozitarea produsului asiguraţi-vă că acesta este perfect uscat.

Angajamentele noastre

Testare produs Toate produsele Wed'ze sunt concepute şi produse în zona Mont-Blanc. Apoi sunt testate în condiţii identice cu cele întâlnite pe pârtie (zăpadă, zăpadă afânată, frig). Echipele de design se asigură că produsul corespunde scopului pentru care a fost proiectat.
Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri