Comandă și ridică produsele din magazin. Detalii aici
Referință : 8550284
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
WOMEN'S FREERIDE SKIING CLOTHING

Geacă Schi Freeride FR900 Roz/Negru Damă WED'ZE

WED'ZE
2.5/5
Evaluarea utilizatorului
Decathlon
până la 539,90LEI -%

de la

539,90LEI**
Din care taxă eco: DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

din La

* Reduceri de la la în limita stocului disponibil
* Preț valabil din data de în limita stocului disponibil
539,90LEI -%
Înainte de 0,00LEIAcum 539,90LEI*
Din care taxă eco: DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

* din La

* Reduceri de la la în limita stocului disponibil
* Preț valabil din data de în limita stocului disponibil
VERIFICĂ STOC MAGAZIN(E)
Echipa noastră de pasionaţi a conceput acest produs pentru schi freeride şi drumeţie. Jachetă modulabilă, pentru schi de-a lungul întregului sezon. Sunteţi pasionaţi de Freeride şi practicaţi tot sezonul? Impermeabilă şi respirantă, această jachetă răspunde așteptărilor dumneavoastră.

Avantaje

Impermeabilitate Membrană 15000mm. Cusături 100% etanşe. Glugă 3D
Respirabilitate Membrana facilitează evacuarea transpiraţiei. Fermoare de aerisire.
Libertate de mișcare Croială cu mâneci preformate, pentru libertate de mişcare.
Buzunare 5 buzunare cu fermoar: 2 mâini, 2 la piept, 1 intern, 1 extern, 1 skipass.
Durabilitate Material rezistent pentru freeride intensiv.
Utilizare ușoară Ventilare în partea frontală.
Reglabil Strânsă în talie. Mâneci strânse prin benzi velcro. Glugă reglabilă 3D.
Descoperiți produsul în utilizare

Informații tehnice

Glugă 3D

Wed'ze a integrat acestă jachetă de schi cu glugă cu triplă închidere, pentru libertate de mişcare şi pentru a nu crea disconfort. Compatibilă cu purtarea unei căști. Gluga preformată, cu guler înalt, pentru protejarea feţei în caz de frig intens sau vânt puternic. Materialul din spatele fermoarului este micro perforat, pentru a asigura respiraţia şi a proteja faţa.

Mâneci şi manşete

Mâneci foarte largi şi reglabile pentru a sta deasupra mănuşilor, pentru a vă proteja de zăpadă, a menţine piele uscată şi a asigura căldură. Manşete elastice, cu orificiu pentru degetul mare, pentru a fi ermetice la intersectarea mănuşilor cu jacheta.

Buzunare

1 buzunar impermeabil şi izolat pentru telefon (partea dreaptă, la piept) cu orificiu pentru caşti.
2 buzunare cu fermoar etanş.
1 buzunar interior, cu fermoar.
1 buzunar pe umărul stâng, pentru skipass. Toate buzunarele sunt prevăzute cu fermoare impermeabile.

Confort și respirabilitate

Pentru confort termic pe pârtie, se recomandă purtarea a 3 straturi de haine: 1 lenjerie de corp, 1 bluză pentru a menţine căldura, 1 jachetă de schi pentru a proteja de intemperii. Primul strat:Jacheta permite ca pielea să rămână uscată, asigurând transferul transpiraţiei spre celelalte straturi. Al doilea strat: Pentru mai multă căldură, trebuie să aveţi un al doilea strat, care vă izolează de frig.

Cum să evitaţi pătrunderea zăpezii în caz de cădere ?

Materialul parazăpadă este un sistem de protecție la nivelul taliei, care se închide prin capse la baza jachetei. Acesta împiedică pătrunderea zăpezii sau a aerului în timpul practicării de schi sau în cazul unei căderi. Poate fi unit cu pantalonul, prin orificiile prevăzute cu capse.

Cum sunt sigur că jacheta este rezistentă?

Știm câtă energie se consumă la schi sau la snowboard. Ne preocupăm de alegerea materialelor optime pentru produsele noastre.

Protejarea extremităţilor

Manşetele asigură confort termic optim, evitând pătrunderea zăpezii sau a aerului rece în caz de cădere.Mai mult, pentru că frigul provoacă iritaţii, Wed'ze a integrat protecţie din polar moale pentru bărbie, pentru a asigura protecţia feţei şi riscul de iritaţii pe gât şi bărbie.

Impermeabilitate/test duș

Material impermeabil la 15000 Schmerber.Cusături 100% etanşe. Acest produs a fost validat cu un test duș sub 450 l de apă / m², timp de 4 ore. Testul recreează condițiile unui taifun tropical.

Apa intră adesea prin cusături. Jacheta are cusături etanşe?

Pe lângă materialul impermeabil, etanșeitatea jachetei FREERIDE 900 este îmbunătățită de cusături etanșe. În plus, aceasta este prevăzută cu benzi adezive impermeabile, aplicate pe cusăturile interioare pentru etanșeitate optimă.

La ce foloseşte hidrofobia?

Hidrofobia unui material reprezintă capacitatea acestuia de a lăsa apa să alunece pe suprafaţa lui, fără a o absorbi. Materialul nu se îmbibă cu apă şi este uşor, respirant şi călduros. Hidrofobia se obţine printr-un tratament aplicat pe suprafaţa exterioară a materialului. Acest tratament trebuie să fie activat de-a lungul duratei de viață a produsului. Toate jachetele impermeabile Wedze beneficiază de un tratament hidrofob.

Tutorial spălare jachetă impermeabilă

La fiecare spălare, vă recomandăm să respectați aceste recomandări, pentru a conserva toate caracteristicile tehnice ale produsului: https://youtu.be/rh4GLwALgBM
După trei spălări, se recomandă reactivarea hidrofobiei, cu ajutorul unui spray reimpermeabilizant.

Ce este un material cu membrană sau aplicat?

Stratul hidrofob este aplicat pe interiorul materialului, ceea ce conferă impermeabilitate şi respirabilitate. Este adesea mai convenabil decât o membrană şi necesită o căptușeală, pentru protecţie. Membrana este un film plastic foarte fin (poliuretan), ceea ce conferă impermabilitate şi respirabilitate. Are avantajul că este flexibil, mai uşor, mai rezistent şi mai respirant.

Ce înseamnă jachetă respirantă ?

Jacheta de schi permite evacuarea transpirației și menține pielea uscată. Pentru confirmarea respirabilităţii, se măsoară capacitatea de evaporare, numită RET (test norma ISO 11092). Cu cât valoarea RET este mai mică, cu atât materialul este mai respirant. Wed'ze utilizează materiale şi soluţii tehnice (fermoare, aerisire, mesh) pentru a reduce apariţia fenomenului de condens în interior.

Ce este sistemul RECCO®?

100% din jachetele şi pantalonii Freeride et All Mountain sunt echipaţi cu sistem RECCO®. Cu ajutorul tehnologiei RECCO® puteţi fi localizat în caz de avalanşă. Datorită elementelor reflectorizante RECCO®, o persoană îngropată sub zăpadă poate fi localizată rapid de către echipele de salvare cu ajutorul detectorului RECCO®. Echipamentul reflectorizant RECCO® nu înlocuieşte utilizarea detectorului DVA. Tehnologia RECCO® este una complementară, ce creşte şansele de a fi găsit la timp.

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Material principal
100.00% Poliamidă
Căptuşeală
100.00% Poliester
Strat protector
100.00% Înveliș din poliuretan
Manșetă
80.00% Poliamidă, 20.00% Elastan
Buzunar
76.00% Poliamidă, 24.00% Elastan
Recomandări de întreținere A se spăla întors pe dos. A se spăla cu fermoarul închis. A se spăla separat. A nu se folosi balsam pentru rufe.
Recomandări de spălare
A se spăla automat la max 30° - program normal
A se spăla automat la max 30° - program normal
A nu se înălbi
A nu se înălbi
Uscare în mașina automată - temperatură mică
Uscare în mașina automată - temperatură mică
A nu se călca
A nu se călca
A nu se curăța chimic
A nu se curăța chimic
Recomandări de stocare Asiguraţi-vă că produsul impermeabil este perfect uscat înainte de depozitare.
Descoperiți cum să utilizați produsul
Descoperiți cum să utilizați produsul

Angajamentele noastre

Testare produs Echipa de producţie este situată la poalele muntelui Mont-Blanc, în Haute-Savoie (Franţa). Concepem mereu produse simple şi tehnice. Produsele sunt apoi testate în condiţii normale de folosire, ceea ce permite îmbunătățirea continuă a acestora.
Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri