21-23 februarie: livrare gratuită la orice comandă
Referință : 8545711
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
WOMEN ADVANCE ON PIST SKIING EQUIPMENT

Geacă schi 500 Negru Damă WED'ZE

WED'ZE
4.6/5

Culoare : NEGRU

Evaluarea utilizatorului
Decathlon
până la 349,90LEI -%

de la

349,90LEI**
Din care taxă eco: DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice / De

din La

* Reduceri de la la în limita stocului disponibil
* Preț valabil din data de în limita stocului disponibil
349,90LEI %
Înainte de 0,00LEIAcum 349,90LEI**
Din care taxă eco: DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice / De

* din La

* Reduceri de la la în limita stocului disponibil
* Preț valabil din data de în limita stocului disponibil
Rezervare in magazin
Produs conceput pentru schi pe pârtie, pe vreme rece. Grație umpluturii din puf, jacheta asigură un nivel bun de căldură. În afară de a fi foarte călduroasă, această jachetă este prevăzută cu o membrană impermeabilă și cusături etanșe, ce asigură protecție împotriva intemperiilor.

AVANTAJE

Impermeabilitate Bună: membrană de 8000mm și cusături etanșe.
Respirabilitate Material respirant și bandă de ventilare, la spate.
Căldură Umplutură hibrid, puf pe corp și vată reciclată pe brațe.
Hidrofobie Material exterior hidrofob.
Reglabil Reglare manşete.
Buzunare 5 buzunare: 2 pt. mâini, 1 skipass, 1 buzunar interior, 1 buzunar ochelari.
Confort Guler călduros și moale.
Utilizare ușoară Protecție para-zăpadă automată.

INFORMAȚII TEHNICE

Umplutura jachetei

Recunoscute pentru izolarea termică puternică, puful și penele asigură un raport optim greutate/căldură/compresie. Cu toate acestea, este important să știți că aportul de căldură provine din asocierea pufului/penelor și puterii de umflare a jachetei. Acestea asigură căldură și vă izolează împotriva frigului. Umplutură: 50% puf și 50% pene pe corp, vată reciclată 100g/m² la baza jachetei și pe brațe, 60g/m² pe guler.

Care sunt celelalte materiale care asigură confort termic ?

În afară de umplutura jachetei, fermoarele impermeabile, protecția para-zăpadă, gulerul, gluga și manșetele reglabile asigură protecție împotriva frigului, pentru un plus de căldură.

Care este utilitatea acestei membrane?

Membrana este un material foarte subţire aplicat pe faţa interioară a materialului exterior.Hidrofobă, aceasta blochează intrarea apei din exterior și evacuarea optimă a transpiraţiei.Membrană indispensabilă pentru a menţine pielea uscată și pentru a asigura confort termic.

Cum este măsurată impermeabilitatea pantalonului ?

Rezistenţa unui material se măsoară în funcție presiunea apei, exprimată în coloană de apă (test bazat pe norma ISO 811). Astfel, un material cu impermeabilitatea de 8000 mm rezistă la presiunea exercitată de 8000 mm de apă.

Care sunt elementele jachetei care asigură protecție împotriva intemperiilor?

Pentru a asigura protecţie împotriva intemperiilor (ploaie, zăpadă, vânt) jacheta dispune de material impermeabil. Pentru validarea impermeabilităţii, jacheta a fost plasată sub un duş special ce reproduce condiţiile întâlnite pe pârtie. Etanşeitatea produsului a fost testată în practică, în condiţii meteo diferite, timp de mai multe zile.

La ce foloseşte hidrofobia jachetei?

Hidrofobia unui material reprezintă capacitatea acestuia de a lăsa apa să alunece pe suprafaţa lui, fără a o absorbi. Această jachetă este realizată din materiale hidrofobe care vor prelungi rezistența la intemperii. Hidrofobia se obține printr-un tratament aplicat pe fața exterioară a materialului, dar în timp aceste proprietăți se pot altera.

Reactivarea hidrofobiei

Hidrofobia materialului poate fi reactivată. De asemenea, puteți utiliza un spray reimpermeabilizant (disponibil în magazinele noastre).pulverizați produsul în manieră uniformă pe suprafața produsului, apoi lăsați-l la uscat între 10h - 12h).

Ce înseamnă jachetă respirantă ?

Este vorba despre un produs capabil să evacueze transpirația. Pentru confirmarea respirabilităţii, se măsoară capacitatea de evaporare, numită RET (test norma ISO 11092). Cu cât valoarea RET este mai mică, cu atât materialul este mai respirant. Jacheta 500 are un indice RET de 11. Toate soluțiile tehnice (fermoare, orificii de ventilare, mesh) limitează apariția condensului în interiorul materialului și optimizează respirabilitatea.

Croiala jachetei 500

Croială "Slim". Volumul interior permite purtarea acesteia împreună cu un prim sau al doilea strat tehnic.

Confort pe pârtie

Pentru confort termic se recomandă purtarea a 3 straturi de haine. Stratul 1 asigură evacuarea transpirației. Stratul 2 (strat izolant) asigură conservarea căldurii. Stratul 2 (strat protector) asigură protecție împotriva intemperiilor.

Cum să evitaţi pătrunderea zăpezii în caz de cădere?

Protecția para-zăpadă (care este automată), precum și manșetele reglabile, împiedică pătrunderea zăpezii, în caz de cădere.

Spălarea jachetei

Folosirea uscătorului este recomandată.
* Program delicat.
* A alege un program delicat de stoarcere.
* Optați pentru mai multe cicluri pentru uscare în profunzime. * Între 2 cicluri de spălare produsul trebuie scuturat pentru a evita strângerea pufului.Dacă nu beneficiați de un uscător, procesul va dura mai mult timp. (uscarea poate dura 1-2 săptămâni, într-un loc uscat, pe orizontală). Scuturați jacheta pentru a evita formarea cocoloașelor de puf (de cel puțin 4/5 ori).

Proveniența penelor

Sistemul nostru de trasabilitate ne permite să garantăm proveniența penelor în acord cu angajamentele noastre în legătură cu materiale responsabile. Furnizorii noștrii se angajează să utilizeze doar pene provenite de la rațe crescute pentru carnea lor și smulse după sacrificare.

Notă de comparație a impactului produselor asupra mediului

Impactul produsului asupra mediului este calculat în funcție de ciclurile de viață și diverși indicatori.
O notă globală ABCDE a fost efectuată pentru a identifica ușor produsul cu cel mai bun impact asupra mediului comparând produsele de același tip (tricou, pantalon, rucsacuri, etc). Decizia de a afișa impactul asupra mediului este una voluntară.
Mai multe informații: http://sustainability.decathlon.com/

Vezi mai mult Vezi mai putin

DETALII

Compoziție
Material principal
100.00% Poliester
Căptuşeala principală
100.00% Poliester
Umplutură
100.00% Poliester
Membrană
100.00% Poliuretan
Recomandări de întreținere A se spăla întors pe dos. A se spăla cu fermoarul închis. A se spăla separat. A se usca întins pe o suprafaţă plană. A se stoarce ușor. A se spăla la programul de haine delicate. Va recomandăm sa apelaţi la un serviciu de curățare chimică pentru a întreţine produsul mai usor.
Recomandări de spălare
A se spăla automat la max 30° - program pentru haine delicate
A se spăla automat la max 30° - program pentru haine delicate
A nu se înălbi
A nu se înălbi
Uscare în mașina automată - temperatură mică
Uscare în mașina automată - temperatură mică
A nu se călca
A nu se călca
A nu se curăța chimic
A nu se curăța chimic
Recomandări de stocare A se depozita, de preferinţă, pe umeraş şi a se evita plierea, pentru a nu deteriora materialul. Înainte de depozitarea produsului asiguraţi-vă că acesta este perfect uscat.

ANGAJAMENTELE NOASTRE

Testare produs Toate produsele Wed'ze sunt concepute şi produse în zona Mont-Blanc. Apoi sunt testate în condiţii identice cu cele întâlnite pe pârtie (zăpadă, frig). Echipele de design se asigură că produsul corespunde scopului pentru care a fost proiectat.
Garanție 2 Ani

OPINIILE DVS.

OPINIA COLABORATORILOR NOȘTRI

ÎNTREBĂRI ȘI RĂSPUNSURI