DESCOPERĂ NOUL PROGRAM DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8542550
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
WOMEN BEGINNER ON PIST SKIING EQUIPMENT

Geacă Schi 100 Bej Damă WED'ZE

WED'ZE
4.5/5
4.5/5

Culoare : Bej chit / Bej nisipiu

Evaluarea utilizatorului
Evaluare marimi
Nicio evaluare pentru marimi
Decathlon
Produs conceput pentru schi pe pârtie. Geacă călduroasă și confortabilă, pentru a practica schi în cele mai bune condiții. În afară de a fi confortabilă, această geacă asigură o protecție optimă împotriva intemperiilor, pentru a vă bucura de zile plăcute la schi.

Avantaje

Impermeabilitate Bună: strat protector (3000 mm) și cusături principale etanşe.
Căldură Izolare termică din vatelină, cu grosime îmbunătățită.
Concept eco Reducere a impactului de CO2 cu -21%, utilizând materiale reciclate și DopeDye
Respirabilitate Material respirant.
Hidrofobie Material exterior hidrofob.
Buzunare 4 buzunare: 2 pentru mâini, 1 exterior, 1 pentru skipass.
Confort Guler călduros și moale, pentru a asigura căldură și confort.
Utilizare ușoară Manșete cu strângere elastică.

Informații tehnice

Informații suplimentare dezvoltare durabilă: poliester reciclat

Reciclând bidoane din plastic și materiale textile pentru a produce poliester, reducem utilizarea de resurse rezultate din petrol, păstrând calitatea de respirabilitate a poliesterului.

Informații suplimentare dezvoltare durabilă: tehnica de vopsire dope dye

Vopsirea materialelor textile necesită multă apă și presupune multă apă uzată rezultată din băile de vopsea. Pentru a reduce impactul asupra mediului, alegem să vopsim materialul în masă, integrând pigmenții de culoare încă de la fabricarea firului.

Căldură

Pentru confort termic, echipa noastră utilizează o izolare din vatelină reciclată (100g/m² pe brațe și 150g/m² pe corp). Vatelina este un material sintetic, având la bază poliester ce menţine, în funcţie de mărimea fibrelor, o cantitate mai mică sau mai mare de aer, ce vă protejează de frig.

Care sunt celelalte elemente care asigură confort termic?

În afară de umplutură, cusăturile parțial etanșe, gulerul și mânecile cu strângere elastică asigură protecție împotriva frigului.

Geacă cu strat protector. Care sunt avantajele?

Stratul protector împiedică pătrunderea apei în interiorul gecii şi permite evacuarea transpirației în timpul activităţii sportive, pentru confort optim.

Impermeabilitate

Impermeabilitatea unui material se măsoară în funcție de presiunea apei, exprimată în coloană de apă (test bazat pe norma ISO 811). Cu cât presiunea este mai ridicată, cu atât materialul este mai impermeabil. Astfel, un material cu impermeabilitatea de 3000 mm rezistă la presiunea exercitată de 3000 mm de apă.

Care sunt elementele care asigură protecție împotriva intemperiilor?

Pentru a asigura protecţie împotriva intemperiilor (ploaie, zăpadă, vânt), geaca a fost realizată dintr-un material care blochează pătrunderea apei în interior și care reduce senzația de frig. Etanşeitatea produsului a fost testată în practică, în condiţii meteo diferite, timp de mai multe zile.

La ce foloseşte hidrofobia?

Hidrofobia unui material reprezintă capacitatea acestuia de a lăsa apa să alunece pe suprafaţa lui, fără a o absorbi. Hidrofobia materialului se obține printr-un tratament aplicat pe fața exterioară a materialului, dar aceste proprietăți se pot deteriora în timp.

Reactivarea hidrofobiei

Hidrofobia poate fi reactivată. Pentru aceasta, uscați geaca la un program sintetic, timp de 10 - 15 minute. De asemenea, puteți utiliza un spray reimpermeabilizant (disponibil în magazinele noastre): pulverizați sprayul în manieră uniformă pe suprafața produsului, apoi lăsați-l la uscat între 10h - 12h.

Ce înseamnă o geacă respirantă ?

Este vorba despre un produs capabil să evacueze transpirația în timpul activității sportive. Pentru confirmarea respirabilităţii, se măsoară rezistența evaporativă a acestuia, numită RET (test norma ISO 11092). Cu cât valoarea RET este mai mică, cu atât materialul este mai respirant. Geaca 100 are un indice RET de 12. În plus, soluțiile tehnice Wedze (fermoare, orificii de ventilare, mesh) limitează apariția condensului în interior și maximizează respirabilitate.

Croială geacă

Această geacă are o croială Regular. Volumul interior permite purtarea acesteia împreună cu un prim sau al doilea strat tehnic.

Confort termic pe pârtie

Pentru confort termic pe pârtie, se recomandă purtarea a 3 straturi de haine: - stratul 1, pentru evacuarea transpirației - stratul 2 (strat izolant), pentru conservarea căldurii - stratul 3 (strat protector), pentru protecție împotriva intemperiilor.

Notă de comparație a impactului produselor asupra mediului

Impactul produsului asupra mediului este calculat în funcție de ciclurile de viață și diverși indicatori.
O notă globală ABCDE a fost efectuată pentru a identifica ușor produsul cu cel mai bun impact asupra mediului comparând produsele de același tip (tricou, pantalon, rucsacuri, etc). Decizia de a afișa impactul asupra mediului este una voluntară.
Mai multe informații: https://www.decathlon.ro/eco-design.html.

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Material principal
100% Poliester
Căptuşeală
100% Poliester
Umplutură
100% Poliester
Strat protector
100% Poliuretan
Recomandări de întreținere A se spăla întors pe dos. A se spăla cu fermoarul închis. A se spăla separat.
Recomandări de spălare
A se spăla automat la max. 30° - program pentru haine delicate
A se spăla automat la max. 30° - program pentru haine delicate
A nu se înălbi
A nu se înălbi
Uscare în mașina automată - temperatură mică
Uscare în mașina automată - temperatură mică
A nu se călca
A nu se călca
A nu se curăța chimic
A nu se curăța chimic
Recomandări de stocare A se depozita, de preferinţă, pe umeraş şi a se evita plierea, pentru a nu deteriora materialul. Înainte de depozitarea produsului, asiguraţi-vă că acesta este perfect uscat.

Angajamentele noastre

Testare produs Toate produsele Wed'ze sunt concepute şi produse în zona Mont-Blanc, apoi sunt testate în condiţii identice cu cele întâlnite pe pârtie (zăpadă, frig, etc.). Echipele de design se asigură că produsul corespunde activității sportive pentru care a fost conceput și exigențelor acesteia.
Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri