INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8526088
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
JACHETE DRUMEȚII ZĂPADĂ BĂRBAȚI

Geacă parka impermeabilă Iarnă/ Drumeție pe zăpadă SH500 X-WARM -15°C bărbați QUECHUA

QUECHUA
4.7/5
4.7/5
Evaluarea utilizatorului
Evaluare marimi
Nicio evaluare pentru marimi
Decathlon
  • Livrare în magazin Data estimată de livrare 31/07/2021 Gratuit
  • Ridicare din punct de livrare Data estimată de livrare 31/07/2021 Gratuit
  • Livrare la domiciliu Data estimată de livrare 31/07/2021 Gratuit
Produs conceput pentru drumețiile pe zăpadă.Un design între geaca parka și cea din vatelină: Călduroasă la temperaturi de până la -15°C. Vreți să explorați traseele înzăpezite? Călduroasă și confortabilă, vă asigură confort optim în timpul drumețiilor pe zăpadă, datorită materialului ușor și fluid. Protecție maximă, greutate minimă.

Avantaje

Căldură Izolare din vatelină de 150 g/M². Glugă,buzunare călduroase.Temp confort:-15°C.
Impermeabilitate Strat protector, impermeabil (2 000 mm Schmerberi). Cusături principale etanșe.
Limitează pătrunderea zăpezii în înterior Glugă cu blăniță sintetică, protejează de zăpada viscolită. Strângere la bază.
Utilizare ușoară Fermoar cu dublu cursor pentru o ventilare ușoară și confort optim.
Buzunare 2 buzunare pentru mâini, 1 securizat la interior, 2 la piept.

Informații tehnice

Cum am siguranța că geaca mea este suficient de călduroasă pentru a face față drumețiilor pe timp de iarnă?

Geaca dezvoltată pentru a vă proteja în condiții de frig extrem: ger, zăpadă, viscol. Izolarea este asigurată de vatelină, un material sintetic ce protejează reținând aer (strat dublu pe trunchi și simplu pe brațe). Protecția din spatele fermoarului protejează împotriva pătrunderii frigului. Sistemul de strângere de la bază asigură confort termic.

Cum mă protejează de condițiile exterioare?

Materialul exterior este impermeabil, pentru a nu permite apei și vântului să pătrundă. Iarna, este foarte important să vă protejați extremitățile. Glugă cu blăniță sintetică detașabilă, manșete și guler înalt, pentru a împiedica pătrunderea frigului. Buzunare încăpătoare, călduroase, pentru mâini.

Cum știu sigur că jacheta mea este 100% impermeabilă?

Jachetă cu material exterior impermeabil, cu strat protector. Se măsoară rezistenţa unui material la o presiune a apei exprimată în mm coloană de apă (test bazat pe norma ISO 811). Cu cât presiunea este mai mare, cu atât materialul este mai impermeabil. Aşadar, un material cu impermeabilitate de 2000 mm rezistă la o presiune de 2000 mm de apă (ceea ce înseamnă, în mare, aproximativ 2 ore de ploaie).

Apa se poate infiltra prin cusături. Această jachetă are cusături etanșe?

Geacă impermeabilă, datorită cusăturilor principale etanșe. Acestea au fost izolate prin aplicarea unor benzi speciale în locurile pe unde ar putea pătrunde apa. Geaca a fost testată și pe teren.

Jachetă practică și ingenioasă

Detalii practice și ingenioase: 2 buzunare pentru mâini, 2 buzunare exterioare cu clapă, 1 buzunar interior cu fermoar, 1 buzunare interior cu plasă.
Fermoar principal ușor de folosit, dispune de capse și orificiu pentru degete. Dublu cursor pentru ventilare în timpul utilizării. Foarte practic.

Confortabilă, ușoară și fluidă.

Am conceput această geacă confortabilă, cu volum interior generos, pentru a fi purtată cu un polar sau un pulover ușor pe dedesubt, ca strat 2. Croială lungă, tip parka, ideală pentru a vă proteja de frig și vânt în timpul drumețiilor pe timp de iarnă. Ușoară și fluidă asigurând confort optim în toate situațiile.

Această jachetă a fost testată pentru a rezista în timp la o utilizare consecventă?

Pentru a ne asigura de rezistența în timp a produselor noastre, efectuăm teste ce validează: rezistența la frecare și la abraziune, rezistența culorilor în timp, rezistența la spălări repetate. Toate testele au fost efectuate pe materialul jachetei.

Cum păstrez în timp calitățile tehnice ale cizmelor?

Hidrofobia este capacitatea materialului de a lăsa apa să alunece pe suprafaţa sa, fără a o absorbi.Materialul nu se îmbibă cu apă şi este uşor, respirant şi călduros. Capacitatea hidrofobă se obţine printr-un tratament aplicat pe partea exterioară a materialului. Tratamentul trebuie reînnoit pe toată durata de viaţă a produsului (fiecare spălare). În magazinele Decathlon există o gamă variată de produse impermeabilizante.

Cum trebuie să mă îmbrac pentru drumeție pe zăpadă?

Respectați principiul celor 3 straturi: Strat 1: O bluză tehnică, ce permite transferul transpirației spre exterior, pentru a menține pielea uscată.
Strat 2: Al doilea strat (pulover, polar), pentru a permite evacuarea transpirației către exterior.
Strat 3: Protejează de vremea neprielnică: ploaie, zăpadă, vânt. ploaie, zăpadă, vânt.
Cele 3 straturi trebuie să fie respirante, pentru evacuarea umidității.

Cum funcționează garanția produsului?

Acest produs este garantat pe o perioadă de 2 ani, începând cu data marcată pe bonul de casă. Garanția include schimbarea sau repararea produsului. Garanția acoperă posibilele defecte ale produsului, excluzându-le pe cele datorate uzurii normale sau unor condții neadecvate de utilizare.

Notă pentru a compara impactul produselor asupra mediului.

Impactul produsului asupra mediului este calculat pentru totalitatea ciclului de viață, în funcție de diferiți indicatori. O notă ABCDE a fost calculată pentru a vă ajuta să identificați ușor produsele cu cea mai bună performanță de mediu, prin compararea produselor de acelaşi tip (tricouri, pantaloni, rucascuri).
Decathlon se implică voluntar în acest demers. Toate demersurile noastre sunt disponibile pe https://www.decathlon.ro/eco-design.html.

Greutate

S: 1,2 kg
M: 1,25 kg
L: 1,3 kg
XL: 1,3 kg
XXL: 1,35 kg
XXXL: 1,4 kg

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Material exterior
100% Poliester
Umplutură
100% Poliester
Căptuşeală
100% Poliester
Blană sintetică
8% Poliester, 92% Acril
Manșetă
80% Poliamidă, 20% Elastan
Strat protector
100% Poliuretan
Recomandări de întreținere A se spăla întors pe dos. A se îndepărta blănița înainte de spălare. A se spăla cu fermoarul închis.
Recomandări de spălare
A se spăla automat la max. 40° - program normal
A se spăla automat la max. 40° - program normal
A nu se înălbi
A nu se înălbi
Uscare în mașina automată - temperatură mică
Uscare în mașina automată - temperatură mică
A nu se călca
A nu se călca
A nu se curăța chimic
A nu se curăța chimic
Recomandări de stocare Produsul trebuie să fie complet uscat înainte de a-l depozita.

Angajamentele noastre

Testare produs Toate modelele sunt testate pe teren de utilizatori reprezentativi, teste completate în paralel de teste în laborator. Testele efectuate ne ajută să ne îmbunătățim constant produsele. Părerile utilizatorilor sunt importante pentru îmbunătățirea produselor.
Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri