INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8504390
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
JACHETE&PANTALONI DRUMEȚIE ZĂPADĂ FETE

Geacă parka drumeție pe zăpadă SH500 U-warm gri copii 2- 6 ani QUECHUA

QUECHUA
4.7/5
4.7/5
Evaluarea utilizatorului
Evaluare marimi
Nicio evaluare pentru marimi
Decathlon
  • Livrare în magazin Data estimată de livrare 30/09/2021 Gratuit
  • Ridicare din punct de livrare Data estimată de livrare 30/09/2021 9,99LEI
  • Livrare la domiciliu Data estimată de livrare 30/09/2021 14,99LEI
Produs conceput pentru drumeție pe zăpadă, pe vreme rece, cu vânt. Practică și foarte călduroasă datorită umpluturii "ball fiber", asemănătoare pufului natural, datorită materialului sintetic. Protejează de ploaie.

Avantaje

Căldură 2 straturi de căptuşeală vătuită pentru izolare termică perfectă!
Impermeabilitate Cusături principale 100% etanșe. Strat impermeabil (3000 Schmerber).
Protecție vânt Stratul protector asigură impermeabilitate şi protecţie împotriva vântului.
Limitează pătrunderea zăpezii în înterior Glugă reglabilă, cu blăniță, reglare la manșete.

Informații tehnice

Cum mă asigur că jacheta este suficient de călduroasă?

Umplutură "ball fiber", o alternativă pentru umplutura din puf: -este alcătuită din mai multe fibre care au capacitate mare de a reține aerul și a izola de frig, - capacitate bună de izolare termică, chiar și udă, -se întreține ușor: spălare automată la °C şi uscare automată.

Cum mă protejează pantalonul meu de condițiile exterioare?

Material impermeabil pe exterior, pentru a bloca pătrunderea apei sau a frigului. Iarna, pentru confort termic, este foarte important să vă protejați extremitățile. Glugă călduroasă, impermeabilă, cu blăniță, manșete, guler înalt și fermoar central, cu protecție interioară sub fermoar, pentru a împiedica pătrunderea frigului. 4 buzunare, dintre care 2 căptușite cu material călduros.

Cum trebuie să mă îmbrac pentru drumeție pe zăpadă?

Respectați principiul celor 3 straturi: Strat 1: O bluză tehnică, ce permite transferul transpirației spre exterior, pentru a menține pielea uscată.
Strat 2: Al doilea strat (pulover, polar), pentru a permite evacuarea transpirației către exterior.
Strat 3: Protejează de vremea neprielnică: ploaie, zăpadă, vânt. ploaie, zăpadă, vânt.
Cele 3 straturi trebuie să fie respirante, pentru evacuarea umidității.

Cum știu sigur că jacheta mea este 100% impermeabilă?

Materialul exterior este impermeabil, pentru a nu permite apei și vântului să pătrundă (3000 Schmerbers). Protejați-vă extremitățile. Gluga este călduroasă, sistemul de strângere de la încheieturi și gulerul înalt evită pătrunderea frigului. 2 buzunare călduroase pentru mâini.

Apa se poate infiltra prin cusături. Această jachetă are cusături etanșe?

Jacheta are 100% cusături etanșe. Acestea au fost izolate prin aplicarea unor benzi speciale în locurile pe unde ar putea pătrunde apa. Echipa noastră a validat impermeabilitatea acesteia în timpul unui test de 2 ore, sub duș, ce reproduce condițiile unei ploi. Jacheta a fost validată și pe teren.

Rezistență la vânt

Stratul protector interior asigură impermeabilitate şi protecţie împotriva vântului. De fapt, un material impermeabil are şi caracteristicile necesare pentru a proteja împotriva vântului. Protecţia împotriva vântului este foarte importantă, atât în activitate, cât şi în repaus, pentru a preveni apariţia senzaţiei de frig.

Cum păstrez în timp calitățile tehnice ale cizmelor?

Hidrofobia este capacitatea materialului de a lăsa apa să alunece pe suprafaţa sa, fără a o absorbi.Materialul nu se îmbibă cu apă şi este uşor, respirant şi călduros. Capacitatea hidrofobă se obţine printr-un tratament aplicat pe partea exterioară a materialului. Tratamentul trebuie reînnoit pe toată durata de viaţă a produsului (fiecare spălare). În magazinele Decathlon există o gamă variată de produse impermeabilizante.

Această jachetă a fost testată pentru a rezista în timp la o utilizare consecventă?

Pentru a ne asigura de rezistența produselor noastre în timp, efectuăm diferite teste: rezistența la frecare și la abraziune, rezistența culorilor, rezistența la spălări repetate. Toate aceste teste sunt efectuate pe materialul acestei jachete.

Cum funcționează garanția produsului?

Acest produs este garantat pe o perioadă de 2 ani, începând cu data marcată pe bonul de casă. Garanția include schimbarea sau repararea produsului. Garanția acoperă posibilele defecte ale produsului, excluzându-le pe cele datorate uzurii normale sau unor condții neadecvate de utilizare.

Nota de comparație a impactului produselor asupra mediului

Impactul produsului asupra mediului este calculat pentru totalitatea ciclului de viață, în funcție de diferiți indicatori. O notă ABCDE a fost dată pentru a vă ajuta să identificați ușor produsele cu cea mai bună performanță de mediu, prin compararea produselor de acelaşi tip (tricouri, pantaloni, rucascuri).
Decathlon se implică voluntar în acest demers. Toate demersurile noastre sunt disponibile pe https://www.decathlon.ro/eco-design.html.

Greutate

2 ANI: 0,6 kg
3 ANI: 0,6 kg
4 ani: 0,596 kg
5 ani: 0,598 kg
6 ani: 0,652 kg
89-95cm 2-3A: 0,6 kg
96-102cm 3-4A: 0,664 kg
103-112cm 4-5A: 0,696 kg
113-122cm 5-6A: 0,716 kg

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Material principal
100% Poliester
Umplutură
100% Poliester
Căptuşeala principală
100% Poliester
Manșetă
70% Poliester, 1% Elastan, 29% Bumbac
Buzunar
100% Poliester
Strat protector
100% Poliuretan
Blană sintetică
10% Poliester, 90% Acril
Recomandări de întreținere A se spăla înainte de prima utilizare. A nu se curăţa chimic. A se spăla cu fermoarul închis. A nu se folosi balsam pentru rufe.
Recomandări de spălare
A se spăla automat la max. 30° - program normal
A se spăla automat la max. 30° - program normal
A nu se înălbi
A nu se înălbi
A nu se usca în mașina automată
A nu se usca în mașina automată
A nu se călca
A nu se călca
A nu se curăța chimic
A nu se curăța chimic
Recomandări de stocare Recomandăm depozitarea numai după uscarea completă a produsului. De preferință, depozitați într-un loc uscat, pe umeraș, pentru a nu deteriora materialul.

Angajamentele noastre

Testare produs Echipa noastră de designeri îşi desfăşoară activitatea lângă Mont-Blanc, în regiunea Haute-Savoie (Franţa). Pe durata întregului an, echipa concepe şi dezvoltă produse estetice, simple şi tehnice. Apoi produsele sunt testate în practică, fiindcă suntem convinşi că numai astfel le putem îmbunătăţi în permanenţă.
Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri