Comandă și ridică produsele din magazin. Detalii aici
Referință : 8398665
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
WOMEN'S FREERIDE SKIING CLOTHING

Geacă Schi /Snowboard Free 500 Albastru Damă WED'ZE

WED'ZE
4.6/5
Evaluarea utilizatorului
Decathlon
până la 349,90LEI -34%

de la

229,90LEI**
Din care taxă eco: DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

din 25/12/2019 La

* Reduceri de la la în limita stocului disponibil
* Preț valabil din data de 25/12/2019 în limita stocului disponibil
349,90LEI -%
Înainte de 0,00LEIAcum 349,90LEI*
Din care taxă eco: DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

* din La

* Reduceri de la la în limita stocului disponibil
* Preț valabil din data de în limita stocului disponibil
VERIFICĂ STOC MAGAZIN(E)
Echipa noastră de pasionaţi a conceput această jachetă pentru freeride (nivel mediu). Bucuraţi-vă de schi/snowboard pe orice tip de vreme/teren. Aveți nevoie de o jachetă pentru schi freeride, care să mențină pielea uscată? Aceasta este o jachetă impermeabilă și respirantă, ideală pentru a progresa.

Avantaje

Impermeabilitate Membrană 8 000 mm. Cusături 100% etanşe.
Respirabilitate Membrana facilitează evacuarea transpiraţiei.Fermoare de ventilare.
Libertate de mișcare Croiala şi materialul stretch mecanic asigură libertate de mişcare.
Căldură Vată tehnică 100gr/m2 pe corp, 80gr/m2 pe mâneci. Manşoane.
Buzunare 7 buzunare: 4 buzunare pentru mâini, 2 buzunare interioare, 1 buzunar skipass.
Reglabil Glugă reglabilă sub cască, grație celor două elatice mici.
Utilizare ușoară Ventilare în partea frontală.
Durabilitate Material rezistent, conceput pentru practicarea de freeride.

Informații tehnice

Glugă 3D

Gluga vă cade pe nas şi vă împiedică să priviţi în jur?Wedze a prevăzut această jachetă cu o glugă cu sistem dublu de stângere, pentru o mai bună protecție, pe vreme urâtă. Compatibilă cu purtarea căștii.

Manşoane.

Manşon din elastan, ce nu permite pătrunderea zăpezii.

Fermoar de ventilare

Poziţia fermoarelor de ventilare a fost atent studiată, pentru a facilita mişcările, mai ales în cazul utilizării unui rucsac, indispensabil pentru transportarea echipamentului. Amplasarea în faţă măreşte ventilarea. În mod ideal, fermoarele se deschid când este prea cald şi se închid, pentru a împiedica apariția senzației de frig.

Ce trebuie să purtăm sub jacheta de schi?

Pentru confort termic se recomandă purtarea a 3 straturi de haine, respirante. 1 pereche de colanţi de schi, 1 bluză pentru a menţine căldura, 1 jachetă de schi pentru a proteja de intemperii.

Primul strat

Alegeți o bluză care menține pielea uscată și asigură evacuarea transpirației.

Stratul al doilea

Pentru căldură, aveți nevoie și de un al doilea strat, din material ce izolează de frig. Acesta este rolul puloverelor, al polarelor și al jachetelor călduroase.

Stratul al treilea

Protejează de intemperii, fără a limita însă capacitatea de evacuare a transpirației. Această jachetă este, așadar, impermeabilă și respirantă, în același timp. Cel de-al treilea strat completează acțiunea celui de-al doilea.

Cum să evitaţi pătrunderea zăpezii în caz de cădere?

Materialul parazăpadă este un sistem de protecție la nivelul taliei, care se închide prin capse la baza jachetei. Ea împiedică pătrunderea zăpezii sau a aerului în timpul practicării sau în cazul unei căderi.

Rezistenţa jachetei

Știm câtă energie se consumă la schi sau la snowboarding. Ne preocupăm de alegerea materialelor optime pentru produsele noastre.

Protejarea extremităţilor

Manşetele asigură confort termic optim, evitând pătrunderea zăpezii sau a aerului rece în caz de cădere.Mai mult, pentru că frigul provoacă iritaţii, Wed'ze a integrat protecţie din polar moale pentru bărbie, pentru a asigura protecţia feţei şi riscul de iritaţii pe gât şi sub bărbie.

Jacheta oferă protecție împotriva intemperiilor?

Pentru a asigura protecţie împotriva intemperiilor (ploaie, zăpadă, vânt) jacheta FREE 500 este impermeabilă. Pentru certificarea impermeabilităţii, jacheta a fost aşezată sub un duş special pentru a reproduce condiţiile reale de utilizare şi pentru a valida etanşeitatea produsului.La final am testat produsul timp de mai multe zile, pe pârtie, pentru a valida etanşeitatea acestuia.

La ce foloseşte hidrofobia?

Hidrofobia unui material reprezintă capacitatea acestuia de a lăsa apa să alunece pe suprafaţa lui, fără a o absorbi. Materialele hidrofobe vor prelungi rezistența la intemperii. Este o soluţie tehnică suplimentară pentru a asigura menţinerea pielii uscate pentru o perioadă îndelungată.Tratamentul trebuie reînnoit în mod consecvent, cu ajutorul produselor speciale pentru întreţinere.

Material cu strat protector: care sunt avantajele ?

Stratul protector este un material impermeabil, aflat pe partea interioară a materialului.Stratul împiedică pătrunderea apei în interiorul hainei şi permite evacuarea transpirației. Astfel, pielea se menține uscată, pentru confort optim.

Apa intră adesea prin cusături. Jacheta are cusături etanşe?

Dispune de cusături etanșe și material impermeabil. Dispune de benzi adezive impermeabile, aplicate pe cusăturile interioare, pentru etanșeitate optimă.
Cusături etanșe în zonele cele mai expuse la zăpadă. Este vorba, adesea, despre cusăturile de la umeri şi de la nivelul pieptului.

Care este utilitatea acestei membrane?

Membrana este un material foarte subţire aplicat pe faţa interioară a materialului exterior.Material impermeabil. Asigură evacuarea optimă a transpiraţiei.Membrană indispensabilă, pentru a menţine pielea uscată și pentru a asigura confort termic.

Jacheta Free 500 este călduroasă ?


Vată pentru izolare termică. Vata este un material sintetic, având la bază poliester ce menţine, în funcţie de mărimea fibrelor, o cantitate mai mică sau mai mare de aer.Există vată standard, tehnică, siliconată, care asigură fiecare propietăți diferite (căldură, lejeritate, elasticitate).

Ce înseamnă jachetă respirantă ?

Jacheta de schi permite evacuarea transpirației și menține pielea uscată. Pentru confirmarea respirabilităţii, se măsoară capacitatea de evaporare, numită RET (test norma ISO 11092). Cu cât valoarea RET este mai mică, cu atât materialul este mai respirant. Wed'ze utilizează materiale şi soluţii tehnice ( fermoare, aerisire, mesh ) pentru a reduce apariţia fenomenului de condens în interior.

Unde pot depozita skipass-ul în timpul urcării cu telescaunul ?

Buzunarul special pentru skipass de pe mânecă vă permite accesul rapid la teleschi.

Evaluarea impactului produselor asupra mediului

Impactul asupra mediului este calculat în funcție de ciclurile de viață și de diverși indicatori.
O notă ABCDE este dată pentru a vă ajuta să identificați ușor produsele cu cel mai bun efect asupra mediului, prin comparație cu alte produse de același tip (tricouri, pantaloni, rucsacuri). Decizia de a folosi acest afișaj de mediu aparține companiei Decathlon.
Video explicativ : https://youtu.be/8t63KkRwn_8
sustainability.decathlon.com"

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Material principal
100.00% Poliester
Căptuşeala principală
100.00% Poliester
Umplutură
100.00% Poliester
Căptuşeala secundară
100.00% Poliamidă
Recomandări de întreținere A se spăla întors pe dos. A se spăla cu fermoarul închis. A se spăla separat.
Recomandări de spălare
A se spăla automat la max 30° - program normal
A se spăla automat la max 30° - program normal
A nu se înălbi
A nu se înălbi
Uscare în mașina automată - temperatură mică
Uscare în mașina automată - temperatură mică
A nu se călca
A nu se călca
A nu se curăța chimic
A nu se curăța chimic
Recomandări de stocare A se depozita, de preferinţă, pe umeraş şi a se evita plierea, pentru a nu deteriora materialul. Înainte de depozitarea produsului, asiguraţi-vă că acesta este perfect uscat.

Angajamentele noastre

Aprobat de 12 clienți Decathlon au contribuit la validarea produsului prin teste de utilizare la Tignes.
Testare produs Toate produsele Wed'ze sunt concepute şi produse în zona Mont-Blanc. Apoi sunt testate în condiţii identice cu cele întâlnite pe pârtie (zăpadă, frig). Echipele de design se asigură că produsul corespunde scopului pentru care a fost proiectat.
Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri