INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8504382
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
JACHETE&PANTALONI DRUMEȚIE ZĂPADĂ FETE

Geacă Impermeabilă 3 în 1 Iarnă/Drumeție Zăpadă SH500 X-Warm Verde Fete 7-15 ani QUECHUA

QUECHUA
4.6/5
4.6/5

Culoare : Verde turcoaz pal / Verde turcoaz / Verde turcoaz

Evaluarea utilizatorului
Evaluare marimi
Nicio evaluare pentru marimi
Decathlon
Produs conceput pentru a proteja de frig în timpul drumețiilor pe vreme rece, atât toamna, cât și iarna. Asigură confort termic. Cel mic este un aventurier căruia îi plac drumețiile pe vreme rece?Nu mai trebuie să alegeți între căldură, impermeabilitate și tehnicitate.Această geacă 3 în 1, foarte călduroasă, este perfectă.

Avantaje

Căldură 1 strat de vatelină de 100 g/m² + 1 polar. Protecție în spatele fermoarului.
Impermeabilitate Cusături principale 100% etanşeizate. Strat protector imper. (5000 Schmerber).
Respirabilitate 2 fermoare laterale de ventilare.
Limitează pătrunderea zăpezii în înterior Glugă vătuită, reglabilă, manșete reglabile, strângere la bază.
Descoperiți produsul în detaliu

Informații tehnice

Cum am siguranța că geaca mea este suficient de călduroasă pentru a face față drumețiilor pe timp de iarnă?

Produs special creat pentru drumeție pe zăpadă: protejează de frig, ploaie, zăpadă. Polarul de pe spate și umplutura din vatelină de 100 g/m² izolează foarte bine împotriva frigului. Protecție vătuită în spatele fermoarului, pentru a nu permite pătrunderea frigului. Strângere la bază.

Material polar: izolare optimă.

Materialul din polar asigură confort termic datorită volumului. Aerul reţinut în interior va menţine temperatura corpului prin puterea naturală de izolare. Materialul nu permite aerului să iasă.

Cum mă protejează geaca de condițiile exterioare?

Materialul exterior este impermeabil, pentru a nu permite apei și vântului să pătrundă. Produs conceput cu un strat exterior impermeabil care protejează de pătrunderea apei și a vântului (8000 Schmerbers la nivelul glugii și al umerilor, 5000 Schmerbers la nivelul bustului și al mâinilor. Protejați-vă extremitățile. Gluga este călduroasă, benzile velcro de la încheieturi și gulerul înalt evită pătrunderea frigului. 2 buzunare călduroase pentru mâini.

Cum trebuie să mă îmbrac pentru drumeție pe zăpadă?

Respectați principiul celor 3 straturi: Strat 1: O bluză tehnică, ce permite transferul transpirației spre exterior, pentru a menține pielea uscată.
Strat 2: Al doilea strat (pulover, polar), pentru a permite evacuarea transpirației către exterior.
Strat 3: Protejează de vremea neprielnică: ploaie, zăpadă, vânt. ploaie, zăpadă, vânt.
Cele 3 straturi trebuie să fie respirante, pentru evacuarea umidității.

Cum știu sigur că geaca mea este 100% impermeabilă?

Geaca dispune de material exterior impermeabil, datorită unui strat protector aplicat pe material.Se măsoară rezistenţa unui material la o presiune a apei exprimată în mm coloană de apă (test bazat pe norma ISO 811). Cu cât presiunea este mai mare, cu atât materialul este mai impermeabil. Aşadar, un material cu impermeabilitatea de 2000 mm rezistă la o presiune exercitată de 2000 mm de apă. Test cub duș 60 l de apă/m²/h, echivalentul unei ploi de 2h.

Apa se poate infiltra prin cusături. Această geacă are cusături etanșe?

Geaca are 100% cusături etanșe. Acestea au fost izolate prin aplicarea unor benzi speciale în locurile pe unde ar putea pătrunde apa. Echipa noastră a validat impermeabilitatea acesteia în timpul unui test de 2 ore, sub duș, ce reproduce condițiile unei ploi. Geaca a fost validată și pe teren.

Rezistență la vânt

Stratul protector interior asigură impermeabilitate şi protecţie împotriva vântului. De fapt, un material impermeabil are şi caracteristicile necesare pentru a proteja împotriva vântului. Protecţia împotriva vântului este foarte importantă, atât în activitate, cât şi în repaus, pentru a preveni apariţia senzaţiei de frig.

Cum păstrez în timp calitățile tehnice ale cizmelor?

Hidrofobia este capacitatea materialului de a lăsa apa să alunece pe suprafaţa sa, fără a o absorbi.Materialul nu se îmbibă cu apă şi este uşor, respirant şi călduros. Capacitatea hidrofobă se obţine printr-un tratament aplicat pe partea exterioară a materialului. Tratamentul trebuie reînnoit pe toată durata de viaţă a produsului (fiecare spălare). În magazinele Decathlon există o gamă variată de produse ce refac tratamentul hidrofob.

Detalii practice

2 buzunare cu fermoar pentru mâini + 1 buzunar cu plasă în interior. 1 buzunar interior cu fermoar, pentru telefon. 1 buzunar reglabil, impermeabil, vătuit.

Această jachetă a fost testată pentru a rezista în timp la o utilizare consecventă?

Pentru a ne asigura de rezistența produselor noastre în timp, efectuăm diferite teste: rezistența la frecare și la abraziune, rezistența culorilor, rezistența la spălări repetate. Toate aceste teste sunt efectuate pe materialul acestei jachete.

Recomandări de utilizare

Sistem 3 în 1.Elemente de prindere la nivelul gulerului și la nivelul mânecilor polarului, pentru fixarea polarului pe jachetă. Aceste elemente corespund celor de pe jachetă. Astfel, geaca și polarul se completează perfect.

Cum funcționează garanția produsului?

Acest produs este garantat pe o perioadă de 2 ani, începând cu data marcată pe bonul de casă. Garanția include schimbarea sau repararea produsului. Garanția acoperă posibilele defecte ale produsului, excluzându-le pe cele datorate uzurii normale sau unor condții neadecvate de utilizare.

Notă pentru a compara impactul produselor asupra mediului.

Impactul produsului asupra mediului este calculat pentru totalitatea ciclului de viață, în funcție de diferiți indicatori. O notă globală ABCDE a fost stabilită pentru a ajuta la identificarea produselor cu cel mai bun impact asupra mediului, comparând produsele de același tip (tricou, pantalon, rucsac etc.). Decathlon este un actor voluntar în acest demers de afișare a impactului produsului asupra mediului. Mai multe informații: https://www.decathlon.ro/eco-design.html

Greutate

8 ani: 0,804 kg
10 ani: 0,834 kg
12 ani: 0,892 kg
14 ani: 1,008 kg
149-159cm12-13A: 1,02 kg
160-166cm14-15A: 1,2 kg

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Material principal
100% Poliester
Material interior
100% Poliester
Căptuşeala principală
100% Poliester
Material exterior
100% Poliamidă
Umplutură
100% Poliester
Zona axilei (Material)
91% Poliester, 9% Elastan
Cusătură laterală (Material)
91% Poliester, 9% Elastan
Buzunar
100% Poliester
Manșetă
82% Poliamidă, 18% Elastan
Strat protector
100% Poliuretan
Recomandări de întreținere A se spăla înainte de prima utilizare. A se spăla cu fermoarul închis. A se spăla separat. A nu se folosi balsam pentru rufe.
Recomandări de spălare
A se spăla automat la max. 40° - program normal
A se spăla automat la max. 40° - program normal
A nu se înălbi
A nu se înălbi
Uscare în mașina automată - temperatură mică
Uscare în mașina automată - temperatură mică
A nu se călca
A nu se călca
A nu se curăța chimic
A nu se curăța chimic
Recomandări de stocare Recomandăm depozitarea numai după uscarea completă a produsului. De preferință, depozitați într-un loc uscat, pe umeraș, pentru a nu deteriora materialul.

Angajamentele noastre

Testare produs Echipa noastră de designeri îşi desfăşoară activitatea lângă Mont-Blanc, în regiunea Haute-Savoie (Franţa). Pe durata întregului an, echipa concepe şi dezvoltă produse estetice, simple şi tehnice. Apoi produsele sunt testate în practică, fiindcă suntem convinşi că numai astfel le putem îmbunătăţi în permanenţă.
Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri