DESCOPERĂ NOUL PROGRAM DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8542249
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
BEGINNER MEN SNOWBOARD EQUIPMENT

Geacă 3 în 1 Snowboard/Schi JKT 500 Protec Bordo Bărbați DREAMSCAPE

DREAMSCAPE
Evaluarea utilizatorului
Evaluare marimi
Nicio evaluare pentru marimi
Decathlon
până la 599,99LEI -%

de la

599,99LEI**
Din care taxă eco: DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

din La

* Reduceri de la la în limita stocului disponibil
* Preț valabil din data de în limita stocului disponibil
599,99LEI -%
Înainte de 0,00LEIAcum 599,99LEI*
Din care taxă eco: DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

* din La

* Reduceri de la la în limita stocului disponibil
* Preț valabil din data de în limita stocului disponibil
VERIFICĂ STOC MAGAZIN(E)
Produs conceput pentru snowboard. Geacă prevăzută cu o protecție ușoară, discretă și detașabilă. Geaca JKT 500 este prima geacă prevăzută cu o protecție detașabilă, conform normei și discretă: perfectă pentru a progresa în siguranță! Hexaflex technologie inside.

Avantaje

Protecție împotriva loviturilor Spate:norma UE 2016/425 şi test de impact al normei EN1621-2 nivel 1.
Rezistenţă Material rezistent la abraziune, la rupere şi solicitare.
Impermeabilitate Membrană 15 000 mm. Cusături 100% etanşe.
Libertate de mișcare Protecție dorsală inovatoare, ușoară și flexibilă.
Căldură Vatelină din poliester reciclat,100g/m2, pe corp.
Respirabilitate Membrana facilitează evacuarea optimă a transpiraţiei(RET=18).
Reglabil Zonă dorsală detașabilă, cu 2 poziții pentru adaptare la conformație.
Buzunare 5 buzunare securizate, dintre care 1 pentru skipass.

Informații tehnice

Alegerea corectă a mărimii

Modelul din poză poartă mărimea L și măsoară 180 cm.Măsurile sunt următoarele: Mărime: 100 cm
Circumferință talie: 83 cmLungime brațe: 51 cm

Protecție împotriva loviturilor

Geaca SNB 500 PROTEC este prima geacă de pe piață, prevăzută cu o protecție împotriva impactului. Materialul de protecție integrat Hexaflex răspunde testului de impact EN1621-2 Niv1, o normă europeană aplicabilă protecției spatelui. Vesta de protecție dorsală este discretă și detașabilă.

Cum funcţionează garanţia produsului?

Acest produs este garantat pe o perioadă de 5 ani de la data cumpărării, pe baza bonului fiscal sau a cardului de fidelitate. Produsul aflat în garanție va fi schimbat gratuit. Garanţia acoperă defectele de fabricație, dar nu şi pe cele provocate de uzura normală sau cea survenită în urma utilizării nepotrivite.

Rezistenţa produsului

Garantăm produsele noastre 5 ani. Contactaţi-ne pe Decathlon.ro pentru a cunoaşte paşii care trebuie urmaţi. Ne preocupăm de alegerea materialelor optime pentru produsele noastre.

Evaluarea impactului produselor asupra mediului

Impactul produsului asupra mediului este calculat în funcție de ciclurile de viață și de diverși indicatori. O notă ABCDE este dată pentru a vă ajuta să identificați ușor produsele cu cel mai bun efect asupra mediului, prin comparație cu alte produse de același tip (tricouri, pantalon, rucsacuri). Decathlon se implică voluntar în acest demers: https://www.decathlon.ro/eco-design.html.

Geaca mă va proteja de intemperii?

Pentru a asigura protecţie împotriva intemperiilor (ploaie, zăpadă, vânt), geaca este realizată din material impermeabil. Pentru a testa impermeabilitatea, produsul a fost introdus într-un mediu special ce reproduce condiţiile meteo întâlnite în timpul practicării de snowboard. La final am testat produsul timp de mai multe zile, pe pârtie, pentru a valida etanşeitatea acestuia.

Apa intră adesea prin cusături. Geaca are cusături etanşe?

Pe lângă materialul impermeabil, etanșeitatea gecii este îmbunătățită prin cusături etanșe. În plus, aceasta dispune de benzi adezive impermeabile, aplicate pe cusăturile interioare pentru etanșeitate optimă. Pentru acest produs, toate cusăturile sunt 100% etanșe.

La ce foloseşte hidrofobia gecii?

Hidrofobia unui material reprezintă capacitatea acestuia de a lăsa apa să alunece pe suprafaţa lui, fără a o absorbi. Astfel, materialul nu se îmbibă cu apă, rămânând uşor şi călduros. Tratamentul trebuie reînnoit la fiecare 2 - 3 spălări, folosind produse din magazinele Decathlon. Toate gecile impermeabile din gama noastră beneficiază de un tratament hidrofob.

Ce este o membrană şi la ce foloseşte?

O membrană este un material foarte subţire (5 - 25 micrometri), care se aplică pe suprafața internă a unui suport textil, pentru a asigura impermeabilitate şi respirabilitate. Materialul cu membrană nu permite pătrunderea apei şi evacuează transpiraţia în timpul practicării de snowboard.

Cum menţine geaca căldura?

Pentru a menţine căldura corpului, echipa noastră utilizează o izolare din vatelină. Vatelina este un material sintetic, având la bază poliester ce menţine, în funcţie de mărimea fibrelor, o cantitate mai mică sau mai mare de aer.Există tipuri de vatelină standard, tehnică sau siliconată ce dispun de calităţi distincte (căldură, greutate mică, elasticitate).

Alegerea corectă a îmbrăcămintei pentru confort termic pe pârtie

Pentru confort pe pârtie, respectați regula celor 3 straturi. Principiul este simplu: suprapuneți 3 straturi textile cu funcţii diferite. Bluza purtată pe sub geacă trebuie să producă şi să menţină căldura. Ea vă oferă căldură, în timp ce geaca vă protejează de intemperii. Materialele trebuie să fie respirante, pentru a evacua transpiraţia.

Cum să am grijă de produs?

Pentru performanţe şi rezistenţă optime, se recomandă:A se spăla automat la 30°C. Program pentru materiale sintetice. A se spăla pe dos. A se utiliza o cantitate mică de detergent, Fără balsam. A se stoarce manual. A se usca pe umeraş, într-un loc aerisit şi călduros. A nu se curăţa chimic. A nu se usca pe calorifer. Materialul exterior poate fi reimpermeabilizat, folosind un spray reimpermeabilizant pentru materiale textile. A se citi instrucţiunile de întreţinere.

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Exterior- Umplutură
100% Poliester
Exterior - Material principal
100% Poliamidă
Exterior - Căptușeală principală
100% Poliester
Material principal
28% Poliester, 60% Poliamidă, 12% Elastan
Membrană
100% Poliuretan
Zona axilei (Material)
84% Poliester, 16% Elastan
Material intercalat
100% Poliester
Recomandări de întreținere A nu se curăţa chimic. A se spăla cu fermoarul închis. A se spăla separat. A nu se folosi balsam pentru rufe. A se spăla la programul de haine delicate. A nu se usca la uscător.
Recomandări de spălare
A se spăla automat la max 30° - program pentru haine delicate
A se spăla automat la max 30° - program pentru haine delicate
A nu se înălbi
A nu se înălbi
A nu se usca în mașina automată
A nu se usca în mașina automată
A nu se călca
A nu se călca
A nu se curăța chimic
A nu se curăța chimic
Recomandări de stocare A se depozita pe umeraș și a evita plierea, pentru a nu deteriora membrana. Înainte de depozitarea produsului, asiguraţi-vă că acesta este perfect uscat.
Mențiuni legale Produs conceput pentru snowboard și schi. Pentru orice alt tip de utilizare, se depăşesc capacităţile tehnice pentru care a fost creat produsul. Recomandăm purtarea unei căşti, a unei protecţii dorsale şi a unui şort de protecţie.

Angajamentele noastre

Aprobat de Pasionaţi de snowboard.
Testare produs Toate produsele Decathlon Snowboard sunt testate în condiţiile pentru care au fost concepute: condiţii de schi/snowboard, zăpadă sau vreme rece. Echipele care realizează produsul, responsabilii de produs, inginerii şi designerii se asigură că scopul pentru care produsul a fost gândit şi creat corespunde utilizării în practică.
Garanție 5 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri