DESCOPERĂ NOUL PROGRAM DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8512041
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
Accesorii câine

Fluier de dresaj pentru câini 500 SOLOGNAC

SOLOGNAC
4.3/5
4.3/5
Decathlon
Produs conceput pentru a putea chema câinii de la depărtare, în timpul antrenamentelor de dresaj. Fluierul poate fi purtat cu ușurință în jurul gâtului. Fluierul de dresaj este destinat vânătorilor care doresc să-și dreseze câinii. Este, de asemenea, util pentru dresorii de câini, pentru că emite un sunet puternic.

Avantaje

Eficienţă sonoră Emite un sunet de până la 98,2 dB.

Informații tehnice

De ce este util fluierul de dresaj?

Pentru a educa un câine de vânătoare, un câine de companie sau un câine pentru competiții, indiferent de rasă, vârstă sau comportament, lucrul cu fluierul este foarte util. Qui plus est quand vous n'avez plus de lien avec votre animal via la laisse (que celle-ci soit courte ou longue). Este utilizat pentru a-i învăța pe câini să asculte anumite ordine. Chiar dacă se află la o distanță mai mare, câinele va auzi sunetul emis de fluier și-l va asocia cu chemarea stăpânului.

Eficiența fluierului

Îți dorești să-ți obișnuiești câinele cu diferite tipuri de comenzi? Acest fluier pentru dresare este accesoriul ideal. Recomandat pentru dresarea la distanță sau în apropiere, indiferent de vârsta sau rasa câinelui. Pentru ca mesajul să ajungă la câine, există 2 modalități: prin vove sau cu ajutorul fluierului.

Câinele va recunoaște și va înțelege sunetul fluierului

Accesoriu eficient, apreciat atât de vânători, cât și de dresori, fluierul este ușor de utilizat, emițând un sunet puternic, pe care câinii îl pot distinge. Indiferent de distanța la care câinele se află, acesta îl poate recunoaște imediat, asociindu-l cu chemearea. Astfel, nu mai este nevoie să strigați.

Detalii

Compoziție
Main part
100% Acrilonitril butadien stiren
Coardă
100% Poliamidă
Recomandări de spălare
A nu se spăla
A nu se spăla
A nu se înălbi
A nu se înălbi
A nu se usca în mașina automată
A nu se usca în mașina automată
A nu se călca
A nu se călca
A nu se curăța chimic
A nu se curăța chimic

Angajamentele noastre

Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri