DESCOPERĂ NOUL PROGRAM DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8359210
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
Încălţăminte escaladă

Espadrile escaladă VERTIKA SIMOND

SIMOND
4/5
4/5
Evaluarea utilizatorului
Evaluare marimi
Nicio evaluare pentru marimi
Decathlon
Produs conceput pentru traseele dificile de escaladă în sală sau bouldering. Talpă precisă și aderentă. Pentru a progresa în sală. Ești în căutare de adrenalină? Espadrile flexibile, cu vârf precis și talpă aderentă. Aderență foarte bună datorită materialului Vibram XS Grip!

Avantaje

Confort Acoperire optimă.
Rigiditate Talpă flexibilă pentru practicare în sală sau bouldering.
Precizie Formă ușor asimetrică, vârf precis.
Aderență Talpă din Vibram XS grip.
Față aderentă.
Utilizare Ușor de încălțăt/descălțat.

Informații tehnice

Formă

Formă ușor asimetrică, în zona degetului mare: poate părea mai puțin confortabilă, mai ales pentru persoanele cu picior grecesc. Formă adaptată pentru trasee tehnice.

TALPĂ

Cauciuc pe talpa intermediară şi exterioară XS GRIP Vibram®: aderenţă excelentă şi rezistenţă la abraziune.

FAȚĂ

Material sintetic şi respirant Lorica® (flexibilitate şi precizie) la vârf şi piele pe partea superioară.

RECOMANDĂRI DESPRE MĂRIME

Practicanților de escaladă la nivel mediu li se recomandă să aleagă espadrile cu 1/2-1 mărimi mai mici decât încălțămintea normală.
Practicanților de escaladă la nivel avansat, li se recomandă să aleagă espadrile cu 1-2 mărimi mai mici decât încălțămintea normală.

Recomandări de întreţinere

Recomandarea noastră este să nu spălați espadrilele de escaladă la mașină. Tensiunile mecanice și termice le pot deteriora. Recomandăm curățarea manuală, cu un burete înmuiat în apă simplă sau cu săpun. Lăsați la uscat în aer liber, la o temperatură moderată și constantă (nu în lumina directă a soarelui sau pe calorifer). Pentru a mări durata de viață a espadrilelor, recomandăm curățarea regulată.

Recomandări pentru înlocuirea tălpii

Cauciucul tălpii se uzează rapid. La o utilizare consecventă, durata de viață a tălpii este de 6 luni - 1 an. Uzarea cauciucului depinde de mai mulți factori (de tipul de rocă, de stilul de cățărat, de starea traseelor). Atunci când materialul sintetic de sub cauciuc devine vizibil, talpa trebuie înlocuită. Dacă în materialul sintetic apar perforații, înlocuirea tălpii va fi mai dificilă.

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Talpă din
100% Cauciuc
Exterior din
30% Poliuretan, 70% Piele bovine
Interior din
30% Poliuretan, 70% Piele bovine
Recomandări de stocare Evitaţi depozitarea în locuri prea calde (vara în maşină, în apropierea unei surse directe de căldură) sau umede.

Angajamentele noastre

Aprobat de Validate de cățărători profesioniști, pe trasee de 5C - 7A
Testare produs Concepute în valea Chamonix (Franța) la poalele masivului Mont Blanc, produsele noastre sunt testate în laboratoare certificate, pentru garantarea caracteristicilor, dar și de către partenerii noștri tehnici, care le testează pe teren. Partenerii noștri tehnici le testează pe teren, pentru a valida caracteristicile tehnice.
Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri