INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8527694
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
ÎNCĂLȚĂMINTE DANS CLASIC

Demi-Poante Talpă Divizată Pânză Stretch mărimile 28-40 STAREVER

STAREVER
4.4/5
4.4/5

Culoare : NEGRU

Evaluarea utilizatorului
Evaluare marimi
Nicio evaluare pentru marimi
Decathlon
  • Livrare în magazin Data estimată de livrare 20/04/2021 Gratuit
  • Ridicare din punct de livrare Data estimată de livrare 21/04/2021 9,99LEI
  • Livrare la domiciliu Data estimată de livrare 21/04/2021 14,99LEI
Produs conceput pentru balet (nivel mediu). Asigură flexibilitate. Vă doriți demi-poante de balet care să vă pună linia picioarelor în valoare? Materialul stretch ia perfect forma piciorului. Avantajul: elastice deja cusute.

Avantaje

Flexibilitate Separația tălpii și materialul stretch oferă o bună derulare a piciorului.
Utilizare ușoară Elastice cusute în cruce. Se adaptează și pun în valoare glezna.
Polivalență Cordonul de strângere permite adaptarea încălțămintei la forma piciorului.
Extensibilitate Pânză stretch concepută din elastan. Ia morfologia piciorului.
Fineţe la atingere Căptușeala interioară și elasticele asigură confort.

Informații tehnice

De ce să alegem demi-poante cu talpă divizată?

Demi-poantele din pânză sunt adaptate dansatorilor de nivel intermediar și avansat, care stâpânesc bine tehnica de balet. Datorită separării tălpii, sunt mai flexibile la nivelul boltei plantare și asigură o bună derulare a gleznei. Flexibilitatea demi-poantelor cu talpă divizată pune în valoare linia piciorului și a glenzei. Cereți recomandarea profesorului de dans pentru achiziționarea încălțămintei de balet.

De ce demi-poante stretch?

Dacă doriți demi-poante flexibile care iau forma piciorului, alegerea potrivită este pânză stretch. Materialul extensibil asigură o bună derulare a piciorului și pune în valoare glezna. Demi-poantele cu talpă divizată, din pânză stretch, se pot spăla manual, fără a folosi uscătorul de rufe. Demi-poantele cu talpă divizată sunt din piele, pentru a garanta o mare durabilitate a produsului.

De ce există cordon de strângere?

V-am ascultat:
Din nou prezent pe acest model de demi-poante, cordonul de strângere permite adaptarea lățimii încălțămintei la forma piciorului. Nu uitați înnodarea și tăierea cordonului de strângere odată ce reglarea este realizată. Este necesară ascunderea cordonului în interiorul poantelor, de fiecare dată când le purtați. Un mic truc: Se poate fixa, de asemenea, la interiorul încălțămintei, sub față.

Există variante diferite pentru utilizatori, în funcție de vârstă și sex?

Atât copiii, cât și adulții trebuie să aleagă demi-poante adaptate nivelului lor.
În general, începătorii poartă demi-poante cu talpă întreagă, apoi trec la demi-poante și ajung, într-un final, la poante.Distincție dintre fete, băieți și damă, bărbați, se realizează la nivelul culorii demi-poantelor. Culoarea roz este recomandată pentru sexul feminin, iar alb pentru sexul masculin.

Alege corect mărimea

Este nevoie ca poantele să vă permită să întindeți degetul în interior. Pentru a verifica mărimea este suficient să vă ridicați în picioare și să urcați pe demi-poante pentru a coborî mai apoi. Trebuie să simțiți dacă degetele sunt crispate sau departate. Dacă aveți picioarele înguste, optați pentru mărimea pe care o purtați de obicei. Dacă aveți picioarele normale sau late, alegeți cu o mărime mai mare decât cea pe care o purtați de obicei.

Avantajul:

Pentru a depozita accesoriile de balet, Decathlon vă propune o geantă elegantă. Concepută din 2 compartimente, permite depozitarea separată a demi-poantelor și a oricărui alt accesoriu precum kitul pentru coc, colofoniul sau pansamentele.

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Exterior din
23% Poliamidă, 6% Elastan, 71% Bumbac
Interior din
40% Poliamidă 6, 50% Piele de porc, 10% Elastan
Talpă din
100% Piele bovine
Recomandări de întreținere A nu se usca la uscător..

Angajamentele noastre

Aprobat de Pentru că o preocupare a noastră este co-crearea, demi-poantele au fost concepute și testate de profesori și dansatori profesioniști, parteneri de balet. Am conceput și testat, de asemenea, împreună cu colaboratorii Decathlon pasionați de balet și profesorii de dans.
Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri