INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8601533
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
ÎNCĂLȚĂMINTE DANS CLASIC

Demi-Poante Talpă Întreagă mărimile 25-40 Roz STAREVER

STAREVER
4.1/5
4.1/5
Evaluarea utilizatorului
Evaluare marimi
Nicio evaluare pentru marimi
Decathlon
  • Livrare în magazin Data estimată de livrare 22/04/2021 Gratuit
  • Ridicare din punct de livrare Data estimată de livrare 23/04/2021 9,99LEI
  • Livrare la domiciliu Data estimată de livrare 23/04/2021 14,99LEI
Produs conceput pentru balet. Prevăzut cu talpă întreagă, din pânză, pentru inițiere în balet, indiferent de vârstă. Aveți nevoie de demi-poante rezistente pentru balet? Demi-poantele din pânză, cu talpă întreagă, asigură stabilitatea piciorului, iar elasticele deja cusute asigură o utilizare ușoară.

Avantaje

Flexibilitate Pânza ia forma piciorului.
Utilizare ușoară Elasticul este deja cusut.
Polivalență Șnurul de strângere permite adaptarea încălțămintei la conformația piciorului.
Întreținere Se spală manual. A nu se usca la uscător.

Informații tehnice

De ce demi-poante cu talpă întreagă?

Talpa întreagă este ideală pentru începători de toate vârstele, ce practică dans clasic. Susțin corect piciorul pentru a permite gleznei să nu alunece.
Învățarea baletului este, astfel, mai ușoară. Totuși, cereți îndrumarea profesorului de dans în alegerea încălțămintei potrivite.

De ce încălțăminte de dans din piele?

Și alegerea materialului (piele vs. pânză) trebuie făcută tot la recomandarea profesorului de dans. În același timp, aceasta este o chestiune de confort și preferințe. Demi-poantele din pânză pot fi spălate manual, fără a fi puse la uscător, pentru a le păstra curate în timpul cursurilor de dans. Talpa din piele asigură durabilitate produsului.

Pentru ce este cordonul de strângere?

Cordonul de strângere permite reglarea lățimii încălțămintei la morfologia piciorului. Atunci când strângeți șnurul, trageți de fiecare capăt al cordonului în acelați timp, pentru a nu-l pierde încălțămintea. Odată ce mărimea este reglată, se poate înnoda și tăia, iar extremitatea este la interiorul încălțămintei. Extremitățile trebuie inserate în interior de fiecare dată când purtați demi-poantele!

Alege corect mărimea

Este nevoie ca poantele să vă permită să întindeți degetul în interior. Pentru a verifica mărimea este suficient să vă ridicați în picioare și să urcați pe demi-poante pentru a coborî mai apoi. Trebuie să simțiți dacă degetele sunt crispate sau departate. Dacă aveți picioarele înguste, optați pentru mărimea pe care o purtați de obicei. Dacă aveți picioarele normale sau late, alegeți cu o mărime mai mare decât cea pe care o purtați de obicei.

Avantajul:

La raionul de balet, găsiți disponibilă si o husă specială pentru accesoriile dumneavoastră. Aceasta este prevăzută cu un compartiment pentru accesorii (accesori coc, plasture etc.) și cu un compartiment special pentru încălțăminte.

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Exterior din
100% Bumbac
Talpă din
100% Piele de bovine
Interior din
100% Bumbac
Bandă elastică
55% Poliamidă, 45% Elastan
Recomandări de întreținere A nu se usca la uscător..

Angajamentele noastre

Aprobat de Demi-poantele au fost testate de profesori și elevi de nivel începător în școlile partenere. Dansatorii au purtat încălțămintea în timpul cursului de balet. Pentru a vă propune un produs adaptat nevoilor și preferințelor dvs., inginerii și șefii de produs au conceput și testat acest model împreună cu profesori și practicanți de nivel începător, în școlile noastre partenere.
Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri