INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8542266
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
Skateboard

Placă de skateboard DECK 100 mărimea 8.75" Negru OXELO

OXELO
3.7/5
3.7/5
Decathlon
Produs conceput pentru skateboarding. Placă deck cu design sobru, tehnică. Placă 100% arțar canadian, pentru alunecare optimă și rezistență.Concavitate medie și polivalență bună. Ideal pentru strret și viraje. 5 mărimi disponibile

Avantaje

Calitatea ricoșeului Placă din 7 straturi de lemn, 100% arţar canadian.
Precizie Disponibilă în 5 mărimi: 7.75", 8", 8.25", 8.5" și 8.75"
Concavitate medie.
Polivalență Forma "Popsicle" este ideală atât pentru street, cât și în viraje (rampe/bowl).

Informații tehnice

Ce dimensiune de placă să alegeți?

O placă de skateboard se alege, în principal, în funcție de lățimea acesteia. Plăcile înguste sunt mai manevrabile (ideale pentru începători și pentru cei cu greutate mică). Plăcile late sunt mai stabile și mai sigure în receptarea figurilor. Concepute pentru rampă și pentru utilizatorii cu greutate mare. Dimensiunile se măsoară în inci. 1inci= 2,54 cm.Lungimea și wheelbase-ul au, de asemenea, un impact puternic în manevrabilitatea și stabilitatea plăcii.

Mărimi

DECK 100 verde: 7,75" x 31,4" / Wheelbase: 14"
DECK 100 galben: 8" x 31,6" / Wheelbase: 14,1"
DECK 100 albastru: 8,25" x 31,9" / Wheelbase: 14,2"
DECK 100 roșu: 8,5" x 32,2" / Wheelbase: 14, 3"
DECK 100 negru: 8,75" x 32,7" / Wheelbase: 14,7"

Care este greutatea plăcii Oxelo?

În jur de 1,2 kg pentru mărimea 8.25". Plăcile au fost lucrate la mână și întrucât bucățile de lemn nu au toate acceași densitate, greutatea acestora poate varia. Desigur, placa nu este singurul element care influențează greutatea. Mărimea roților și truck-urile inflențează, de asemenea, greutatea acesteia.

Cum sunt testate produsele?

Echipa noastră efectuează numeroase teste înainte de a le lansa.Testele realizate în laborator sunt completate de cele realizate în condiții reale de practică. Pentru acestea facem apel la comunitatea noastră de ambasadori pasionați de skateboarding. Această colaborare strânsă cu ambasadorii ne permite să verificăm calitatea și rezistența produselor noastre.

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Main part
100% Lemn
Recomandări de stocare Placă de skate sensibilă la umiditate. A se păstra într-un loc uscat şi curat, ferit de lumină.

Angajamentele noastre

Aprobat de Concepută și validată de către comunitatea ambasadorilor și partenerilor tehnici. Aceștia sunt pasionați de skateboarding din întrega lume, care lucrează la Decathlon.
Testare produs Înainte de a lansa produsele pe piață, ne asigurăm că acestea sunt supuse mai multor teste în laborator și în condiții reale de practică de către ambasadorii de skateboarding. Această colaborare strânsă cu ambasadorii noștri reprezintă garantul calității.
Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri