DOG CHOW

Crochete câini JUNIOR din pui 14 kg

19999 RON
Ref. : 8624099

Produs conceput pentru puii de câine, de orice rasă, ce au o activitate moderată, de până la vârsta de 12 luni. Hrană potrivită și pentru femelele gestante.

Rețeta Dog Chow Puppy de pui a fost special concepută pentru a hrăni puii de orice rasă, cu vârsta de până la 12 luni, precum și femelele gestante sau care alăptează.

14 KG

Ridicare gratuită din magazin

+ 199 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

    Beneficii:

    Avantaje produs

    Aport energetic

    Aliment complet pentru toate rasele de câini, cu 14% materii grase brute.

    Concentraţie de proteine

    Ajută la construcţia masei musculare, 28% proteină.

    Compatibilitate

    Formă de crochete şi reţetă adaptată pentru toate rasele de câini.

    Informații tehnice

    Reţetă completă şi adaptată

    DOG CHOW® Puppy (de până la un 1) cu pui este un eliment special adaptat pentru căței, cu antioxidanți, pentru a susține sistemul imunitar, cu DHA au Poulet est un aliment spécialement adapté pour les chiots avec des antioxydants pour soutenir les défenses naturelles, et du DHA (acid docosahexaenoic), care este esențial pentru creșterea cățeilor. Este potrivită, de asemenea, pentru femelele gestante sau care alăptează și pentru câinii adulți de talie mică.

    Fabricare de calitate

    Toate alimentele noastre conțin ingrediente de calitate, alese cu grijă și care nu conțin nici coloranți, nici arome, nici conservanți artificiali. Diferitele formule sunt concepute pornind de la surse de proteine variate, precum pui, miel, curcan și somon.

    Utilizare

    Pentru cățeii de 3 luni, repartizate în 3 sau 4 doze zilnice și amestecă hrana uscată cu apă, pentru a ușura înghițierea. De la 3 luni, diminuează progresiv cantitatea de apă adăugată și repartizează doza zilnică în 3 mese. Între 6 și 12 luni, repartizate în 2 mese. Se poate ajusta doza zilnică recomandată în funcție de nivelul de activitate, de condiția fizică și de nevoile individuale.

    Recomandări de utilizare

    În timpul gestației și alăptării: În timpul ultimelor 3-4 săptămâni de gestație și în timpul primei luni de alăptare, doza zilnică a femelei poate fi multiplicată de 1,5 - 2 ori, în raport cu doza zilnică de întreținere. Odată ce puii sunt înțărcați, adaptează doza zilnică a femelei, pentru menținerea unei condiții fizice ideale. Apă proaspătă și curată trebuie să fie mereu la dispoziția câinelui.

    Material

    Cereale (44% cereale complete), carne și produse derivate de natură animală (16%*), extracte de proteine vegetale, uleiuri și grăsimi, produse derivate de origine vegetală, Legume (1,1% rădăcină de cicoare deshidratată, 0,07% morcov deshidratat, 0,07% spanac deshidratat), substanțe minerale. Ingrediente naturale *echivalentul a 32% carne și produse derivate de origine animală rehidratate: minimum 4% pui.

    Compoziţie

    Proteine: 28%,
    Conținut de materii grase: 14%,
    Cenușă brută: 7,5%,
    Celuloză brută: 2,5%,

    Cum să faceți tranziția spre alte crochete?

    În cazul schimbării crochetelor, este important să realizați și să observați tranziția timp de minimum 15 zile, în felul următor: - Primele 5 zile: 80% vechea rețetă + 20% noua rețetă.
    - Următoarele 5 zile: 50% vechea rețetă + 50% noua rețetă.
    - Ultimele 5 zile: 20% vechea rețetă + 80% noua rețetă.

    Garanție

    2 ani

    Compoziție/ Recomandări

    RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

    A se închide bine punga după utilizare. A se păstra într-un loc curat, la adăpost de căldură şi de umiditate. A se utiliza, de preferinţă, înainte de data indicată pe ambalaj.

    Opinii clienți