INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8361884
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
Alimentaţie câine

Crochete Câini Adult Active 2kg SOLOGNAC

SOLOGNAC
3.9/5
3.9/5
Decathlon
Produs conceput pentru a hrăni câinii de toate rasele, care au o activitate sportivă de cel puțin 1 zi pe săptămână. Ideale pentru a acoperi nevoile energetice ale câinelui cu 8 ore de activitate sportivă pe săptămână.

Avantaje

Aport energetic Ideale pentru o activitate consecventă, cu un aport de 15% materii grase.
Concentraţie de proteine Ajută la construirea masei musculare. Bogate în proteine (25%).
Aport vitamine şi minerale Ajută la cosntruirea masei musculare : vitamina E, seleniu, Omega 3/6.
Compatibilitate Formă de crochete şi reţetă adaptată pentru toate rasele de câini.
Digestie Reţetă bogată în pui, pentru o digestie uşoară.

Informații tehnice

Reţetă completă şi adaptată

Reţeta a fost concepută pentru a acoperi recomandările nutriţionale indispensabile pentru organismul câinelui:aminoacizi, acizi graşi esenţial, minerale şi vitamine.
Reţeta este ideală pentru a acoperi nevoile energetice ale câinelui cu o activitate moderată (circa 4 h de activitate sportivă) sau consecventă (8 h de activitate sportivă).

Fabricare de calitate

Fabricate în Europa, într-o uzină ISO 9001, cu ingrediente atent selectate şi controlate.
Realizăm peste 100 de analize fiziochimice şi bacteriologice în laboratoare naţionale şi internaţionale, independente şi acreditate.
Fiecare lot de producţie are un număr unic de înregistrare şi sunt păstrate probe din fiecare lot.

Utilizare

Porţiile zilnice recomandate sunt înscrise în tabelul de pe pachet.Se pot adapta în funcţie de vârstă, de activitate fizică sau de anotimp.A se administra porţia zilnică fără altă preparare, de preferat în 2 mese la ore fixe. Se recomandă adăugarea unei porţii de apă rece. Dacă utilizaţi Outdog 100 pentru prima dată, amestecaţi-l cu vechiul aliment pentru a asigura o tranziţie progresivă timp de o săptămână.

Material

Proteine deshidratate de pui (22 %), proteine animale deshidratate (18 % din care 12,6% de pui ), porumb, grâu, grăsime de pui (conservat cu tocoferol ), orez, gluten din porumb, mere deshidratate , drojdie, proteine de pui hidrolizate, ulei de somon, extracte din plante (rozmarin, cuişoare 150 mg/kg), manan-oligohazaride (150 mg/kg), fructo-oligozaharide (100 mg/kg), extract de yucca Schidigera (80 mg/kg).

Compoziţie

Proteine brute : 25,0 %, materiale grase brute : 15,0 %, cenuşă rută : 7,2 %, celuloză brută : 2 %, calciu : 1,9%, fosfor : 1,1 %. Oligo-elemente : Oligo-elemente : Fier (sulfat de fier (II) (monohidrat)) (E1) 72 mg, Zinc (sulfat de zinc (II) (monohidrat)) (E6) 83 mg, Mangan (oxid de mangan (II)) (E5) 35 mg, Cupru (sulfat de cupru (II) Sulfat (pentahidrat)) (E4) 15 mg, Iod (iodat de calciu ) (E2) 0,65 mg, Seleniu (selenit de sodium) (E8) 0,2 mg.

Alte componente

Aminoacizi : DL-metionă 125 mg , L-lizină 25 g. Acizi graşi : Omega 3 : 0,23 %, Omega 6 : 3,3 %.

Aditivi pe kg: Aditivi alimentari.

Vitamine : Vitamina A (E672) : 15000 UI, Vitamina D3 (E671) : 1500 UI, Vitamina E (alfa– tocoferoli) : 500 mg.Aditivi tehnologici : antioxidanţi şi conservanţi autorizaţi CE.Energie : 3900 kcal/kg.

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Recomandări de stocare A se închide bine punga după utilizare. A se păstra într-un loc curat, la adăpost de căldură şi de umiditate. A se utiliza, de preferinţă, înainte de data indicată pe ambalaj.

Angajamentele noastre

Testare produs Am realizat numeroase teste de utilizare la diferite rase de câini, în condiții diferite, pentru a valida capacitatea de digestie şi eficienţa produselor noastre.

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri