INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
 
 
 
*

Trifonction

aptonia

Înotați, pedalați și alergați într-o singură ținută
începând de la
129,90LEI

  Vezi fișa produsului

Costumul ideal pentru parcurgerea celor trei discipline ale triathlonului

Trifonction SD homme Trifonction SD femme

#1CE ESTE UN COSTUM TRIFONCTION ?

Îl puteți purta pe parcursul probei de natație deoarece materialul este special conceput pentru acest lucru, îl păstrați ulterior și pentru parcursul pe bicicletă, fiind foarte confortabil datorită bazonului integrat, iar la final puteți alerga fără a întâlni vreun impediment. Costumul trifonction este o ținută tehnică special concepută pentru a le oferi participanților la triathlon ajutorul necesar pe parcursul celor trei probe. Datorită faptului că este aproape imperceptibil pe corp ca și libertate de mișcare, poate fi purtat de la începutul competiției până la final.

Se poate găsi sub formă de combinezon cu sau fără mâneci, sau sub formă de set, format din top și colanți scurți.

  Vezi fișa produsului

Claire
Claire triatlonistă debutantă

Am utilizat costumele Trifonction Aptonia de la a doua participare la Triathlon. Nu numai că designul este unul foarte plăcut, dar nu am avut niciun fel de disconfort în timpul practicii sportive. Nu am simțit întăriturile special concepute pentru mersul pe bicicletă, pielea a respirat în parametrii normali, iar alergarea a fost foarte confortabilă, fără urme de frecare în timpul mișcării.

#2Avantajele 
costumului trifonction

ALTERNER

Confort sporit Costumul trifonction are în componență bazon pentru a garanta un nivel maxim de confort în timpul cursei pe bicicletă și pentru a reduce frecarea ce poate apărea în urma mișcării. Zonele cu întărituri este antibacteriană pentru un nivel ridicat al igienei și permit în același timp evacuarea transpirației. Acestea sunt totuși mai subțiri decât în cazul pantalonilor special concepuți doar pentru ciclism, pentru a permite uscarea rapidă după natație și pentru a nu incomoda în timpul alergării.

PREPARER

Timp câștigat Costumul trifonction vă permite să urcați pe bicicletă imediat după ieșirea din apă, ca mai apoi să puteți continua direct cu ultima probă, fără procese intermediare.

ALTERNER

Respirabilitate Materialul costumului trifonction este respirant
și permite menținerea unei temperaturi scăzute a corpului pe toată durata cursei.

PREPARER

Uscare rapidă Costumul trifonction este fabricat dintr-un
material asemănător cu cel al costumelor
de înot care se usucă repede, care este de asemenea foarte ușor și elastic, pentru a oferi libertate toatlă de mișcare în timpul celor trei probe.

PREPARER

Capacitate de transportare Datorită buzunarelor, costumul trifonction permite să transportați consumabile, o pompă pentru bicicletă sau orice alt accesoriu v-ar fi necesar în timpul alergării.

Nager

Nager
Pédaler
Courir

#3Modele variate

Trifonction SD
Distanțe scurte

Modelul SD este ideal pentru distanțe scurte (în intervalul XS - M), păstrându-și toate atribuțiile necesare pentru înlănțuirea celor trei probe de triatlon într-un interval de până la trei ore.

Trifonction LD
Distanțe lungi

Modelul LD este ideal distanțe lungi (în intervalul M - XXL) păstrându-și toate atribuțiile necesare pentru înlănțuirea celor trei probe de triatlon într-un interval de până la trei ore.

#4Cum să întrețineți
costumul trifonction

Este recomandată spălarea costumului la temperatură scăzută, maxim 30° în mașina de spălat și uscarea acestuia într-un loc ferit de razele soarelui.

Evitați uscarea automată, curațarea chimică și contactul cu fierul de călcat pentru a păstra un nivel maxim de tehnicitate al costumului triofunction. Ținând cont de toate recomandările, durata de utilizare a acestuia va fi extinsă.