DESCOPERĂ NOUL PROGRAM DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8510379
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
COSTUME ÎNOT FETE

Costum Întreg Înot Lidia Vib Rezistent la Clor Albastru Fete NABAIJI

NABAIJI
4.5/5
4.5/5
Evaluarea utilizatorului
Evaluare marimi
Nicio evaluare pentru marimi
Decathlon
Conceput pentru înot (nivel avansat). Asigură susținere musculară și hidrodinamism. Costum de înot rezistent la clor! Croială lejeră ce asigură libertate de mișcare optimă!

Avantaje

Libertate de mișcare Spatele în O şi bretelele subţiri asigură libertate de mişcare.
Rezistenţă la clor Peste 200 ore de utilizare: produs recomandat pentru o utilizare consecventă.
Acoperire Decupaj mediu pentru libertate bună de mișcare.

Informații tehnice

Practică

La nivel avansat, scopul practicantului de înot este de a își îmbunătăți condiția fizică și performanțele. Pentru a răspunde nevoilor celor care practică la nivel intensiv, Nabaiji a creat costume de înot foarte rezistente la clor, cu decupaj mai înalt, pentru libertate de mișcare. Pentru participantele la competiții, Nabaiji a creat și un costum special, ce asigură susținere și libertate de mișcare înn apă.

Formă

Spate în O:Costumul de înot trebuie să asigure confort și libertate de mișcare, fără să vă incomodeze sau să vă rănească. Costumul de înot trebuie ales cu atenţie. Spatele în formă de "O" este adaptat înotului. Asigură libertate de mişcare datorită bretelelor aşezate pe marginea spatelui pentru a lăsa omoplaţii liberi.

Material

Material principal : 100% poliester. Inginerii noştri au dezvoltat un material pe bază de poliester şi au înlocuit fibrele de elastan cu o fibră din PBT, ceea ce conferă un minimum de elasticitate pentru a asigura confortul şi, în acelaşi timp, pentru a asigura rezistenţa la clor.Acest fir PBT are şi avantajul de a se usca repede.Nu pierde decât 3-4% din rezistenţă în timp. Avantaje: Rezistă la razele UV : culorile vor rezista mai mult timp (chiar şi culorile vii).

Tehnologie Aquaresist

Produsele cu eticheta Aquaresist rezistă în mod garantat la clor. Îşi păstrează elasticitatea şi sunt rezistente la razele UV. Produs recomandat pentru nivel consecvent sau intensiv, în piscină.

Restricţii de utilizare

Nu se recomandă utilizarea pe tobogane.

Notă de comparație a impactului asupra mediului pentru produse

Impactul produsului asupra mediului este calculat în funcție de ciclurile de viață și diverși indicatori. Nota globală ABCDE este realizată pentru a vă ajuta să identificați ușor produsele cu cea mai bună performanță de mediu comparând produsele de același tip între ele (tricouri, pantaloni, rucsacuri ...).
Decathlon este un actor voluntar al acestui demers de afișare de mediu.Mai multe informații: http://sustainability.decathlon.com/

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Material principal
100% Poliester
Căptuşeala principală
100% Poliamidă
Recomandări de întreținere A se clăti cu apă curată după utilizare.
Recomandări de spălare
A se spăla automat la max. 40° - program normal
A se spăla automat la max. 40° - program normal
A nu se înălbi
A nu se înălbi
A nu se usca în mașina automată
A nu se usca în mașina automată
A se călca la maximum 110°C - fără aburi
A se călca la maximum 110°C - fără aburi
A nu se curăța chimic
A nu se curăța chimic

Angajamentele noastre

Testare produs Produsele cu eticheta Aquaresist sunt testate în tensiune ciclică repetată, într-un bazin cu apă cu clor timp de 240 de ore. Nu a fost observată nicio deterioare a elasticităţii pe parcursul testelor. Produsul rămâne intact, spre deosebire de unul clasic.
Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri