Comandă și ridică produsele din magazin. Detalii aici
Referință : 8528727
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
COSTUME ÎNOT SURF ÎNCEPĂTORI AMATORI

Costum de Baie Întreg cu Bureți Detașabili și spate în X ANDREA LOSANG Albastru OLAIAN

OLAIAN
3.8/5
Evaluarea utilizatorului
Decathlon
până la 39,90LEI -30%

de la

27,90LEI**
Din care taxă eco: DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

din 07/08/2019 La

* Reduceri de la la în limita stocului disponibil
* Preț valabil din data de 07/08/2019 în limita stocului disponibil
39,90LEI -%
Înainte de 0,00LEIAcum 39,90LEI*
Din care taxă eco: DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

* din La

* Reduceri de la la în limita stocului disponibil
* Preț valabil din data de în limita stocului disponibil
VERIFICĂ STOC MAGAZIN(E)
Echipa noastră de pasionați a conceput acest produs pentru surfing (nivel mediu), în valuri mai mici de 1m. Costum întreg, ce împiedică apariția iritațiilor ce pot apărea în contact cu placa. Asigură libertate de mișcare la nivelul spatelui.

Avantaje

Nu se deplasează în apă Design pentru susţinere în valuri mai mici de un metru.

Informații tehnice

Surfing la nivel mediu

Ideal pentru surfing practicat în mod consecvent. Adaptat pentru surfing în valuri mai mici de 1 metru. Chiar dacă cădeți des în apă, costumul de baie trebuie să răspundă exigențelor sportului și să rămână fix indiferent de mișcările pe care le faceți. Echipa noastră de pasionați a conceput această gamă de produse adaptată practicii în mod consecvent și conformației dumneavoastră.

Conformație

Costumul este perfect adaptat practicării de bodyboarding, datorită faptului că nu alunecă sub acțiunea valurilor. Asigură acoperire optimă, pentru a evita iritațiile cauzate de frecarea cu placa. Libertate de mișcare în zona umerilor și a spatelui. Bretelele pot fi fixate în X sau în H, pentru a se adapta la conformația fiecărei utilizatoare.

Test de susținere

Costumele noastre de baie sunt concepute pentru a rezista sub acțiunea valurilor. Pentru a le testa, facem apel la un grup de practicante de surfing, cu conformaţii diferite, care să urmeze protocolul testelor în bazin în laboratoarele noastre de la Hendaye. Acest protocol are ca obiectiv reproducerea mişcărilor în timpul practicării surfului. Dacă rezultatele sunt bune, următoarea etapă este de a testa costumele de baie în mare.

Ce sunt bureţii?

Bureții reprezintă soluția perfectă pentru a defini bustul, fără a irita pielea.Tribord a creat modele de costume cu bureți pentru confortul dumneavoastră.
Bureţii detaşabili permit mărirea sau micşorarea bustului cu o jumătate de măsură.

Mărime material uscat și ud

Pentru a asigura susținere în apă am ajustat modelele uscate, deoarece ude se lasă. Vă sfătuim să alegeţi mărimea potrivită. Costumul de înot trebuie să fie mulat atunci când îl probaţi pentru a vă asigura susţinerea potrivită. Elastanul permite costumului să se lase în apă.

OLAIAN, marca de surf Decathlon

OLAIAN este noua marcă de surf și de bodyboard Decathlon, situată în Hendaye, în sud-vestul Franței. În birourile noastre concepem un costum de baie, apoi mergem să-l testăm direct pe mare, pentru a îi verifica susținerea în valuri.

O notă pentru a compara impactul de mediu al produselor.

Impactul de mediu al produsului este calculat pe totalitatea utilizării produsului cu diferiți indicatori. O notă globală ABCDE este realizată pentru a vă ajuta să identificați ușor produsele cu cea mai bună performanță de mediu comparând produsele de același tip între ele (tricouri, pantaloni, rucsacuri ...).
Decathlon este un actor voluntar al acestui demers de afișare de mediu. Pentru mai multe informații:http://sustainability.decathlon.com/

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Material principal
82.00% Poliamidă, 18.00% Elastan
Căptuşeală
100.00% Poliester
Recomandări de întreținere A se clăti cu apă curată după utilizare.
Recomandări de spălare
A se spăla manual
A se spăla manual
A nu se înălbi
A nu se înălbi
A nu se usca în mașina automată
A nu se usca în mașina automată
A nu se călca
A nu se călca
A nu se curăța chimic
A nu se curăța chimic
Restricții de utilizare: Nu se recomandă utilizarea frecventă în apă cu clor.

Angajamentele noastre

Testare produs Produsul a fost testat în practică, la Hendaye, şi a fost supus mai multor teste în laborator pentru a i se garanta calitatea. A fost supus la teste de elasticitate, stabilitate a materialului, rezistenţă generală la spălări repetate şi rezistenţa culorilor la spălare, la apa de mare şi la cea cu clor, la expunerea la soare şi la lumină.
Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri