DESCOPERĂ NOUL PROGRAM DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8486440
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
COSTUM DE BAIE FATĂ

Costum de Baie 2 piese LONG LOU UJUNGY Fete OLAIAN

OLAIAN
4.6/5
4.6/5

Culoare : MULTICOLOR

Evaluarea utilizatorului
Evaluare marimi
Nicio evaluare pentru marimi
Decathlon
Conceput pentru: surfing (nivel începător), practicat în valuri mici. Se poate folosi și pentru stand up paddle în valuri. Nu alunecă sub acțiunea valurilor.

Avantaje

Nu se deplasează în apă Design pentru susţinere în valurile mici.

Informații tehnice

Practicantă de nivel consecvent

Ideal pentru practicate de surfing (nivel începător), timp de câteva ori pe an. Utilizare în valuri mici. Pentru începători. Se recomandă utilizarea în valuri mici. Gamă mare de costume adaptate practicii ocazionale şi constituţiei dumneavoastră.

Conformație

Costumul a fost conceput pentru nivel începător. Design sportiv (grație sutienului de tip bandă) și feminin (grație volănașului cu care este prevăzut). Posibilitatea de a îl regla, la gât permite adaptarea acestuia la conformația fiecărei practicante de surf. Slip cu decupaj normal.

Test de susținere

Costumele noastre de baie sunt concepute pentru a rezista sub acțiunea valurilor. Pentru a le testa, facem apel la un grup de cel puţin 12 practicante de surf, cu conformaţii diferite, care să urmeze protocolul testelor în bazin, la Hendaye. Acest protocol are ca obiectiv reproducerea mişcărilor în timpul practicării surfului. Dacă rezultatele sunt bune, următoarea etapă este de a testa costumele de baie în mare, în condiţii reale.

Dimensiuni costum

Corespondențe cu vârsta utilizatorului:
4 ani: 98 - 104 cm.
5 ani : 105 -114 cm.
6 ans : 115 - 124 cm.
8 ani : 125 - 132 cm.
10 ani : 133 - 142 cm.
12 ani : 143 - 150 cm.
14 ani : 151 - 160 cm.
16 ani : 161 - 169 cm.

Mărimea materialului uscat şi mărimea materialului umed

Pentru a asigura susținere în apă am ajustat modelele uscate, deoarece ude se lasă. Vă sfătuim să alegeţi mărimea potrivită. Costumul de înot trebuie să fie mulat atunci când îl probaţi pentru a vă asigura susţinerea potrivită. Elastanul permite costumului să se lase în apă.

OLAIAN, marca de surf Decathlon

OLAIAN este noua marcă de surf și de bodyboard Decathlon, situată în Hendaye, în sud-vestul Franței. În birourile noastre, putem concepe într-o zi un costum de baie, apoi să-l testăm direct pe mare, pentru a verifica susținerea în valuri .

Ce este marca OLAIAN?

Produsele pentru surf de la Tribord devin OLAIAN, noua marcă Decathlon pentru surf, bodyboard & skimboard. Marcajele de pe toate produsele noastre vor fi înlocuite progresiv. De aceea, produsele vor avea un logo diferit de cel de pe etichetă.

O notă de comparație a impactului produselor asupra mediului

Impactul produsului asupra mediului este calculat pe totalitatea utilizării acestuia în funcție de diverși factori O notă globală ABCDE este realizată pentru a vă ajuta să identificați ușor produsele cu cea mai bună performanță de mediu comparând produsele de același tip între ele (tricouri, pantaloni, rucsacuri, etc).
Decathlon este un actor voluntar în acest demers de afișare a impactului produselor asupra mediului înconjurător.Pentru mai multe informații:http://sustainability.decathlon.com/

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Material principal
82.00% Poliester, 18.00% Elastan
Căptuşeala principală
100.00% Poliester
Recomandări de întreținere A se clăti cu apă curată după utilizare.
Recomandări de spălare
A se spăla manual
A se spăla manual
A nu se înălbi
A nu se înălbi
A nu se usca în mașina automată
A nu se usca în mașina automată
A nu se călca
A nu se călca
A nu se curăța chimic
A nu se curăța chimic
Restricții de utilizare: A nu se utiliza într-un mediu cu clor.

Angajamentele noastre

Testare produs Produsul a fost testat în practică, la Hendaye, şi a fost supus mai multor teste în laborator pentru a i se garanta calitatea. A fost supus la teste de elasticitate, stabilitate a materialului, rezistenţă generală la spălări repetate şi rezistenţă a culorilor la spălare, la apa de mare şi la cea cu clor, la expunerea la soare şi la lumină.
Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri