OLAIAN

Costum surf 2 piese Bali 100 Roz Fete

1999 RON
Ref. : 8544474

Produs conceput pentru surf (nivel începător), în valuri sub 1m.

Acest costum de înot din 2 piese este prevăzut cu bustieră cu bretele subțiri și drepte și slip clasic, ce asigură susținere optimă în valuri!

Culoare: Roz pal fluorescent

  • 103-112cm 4-5A undefined
  • 113-121cm 5-6A undefined
  • 123-130cm 7-8A undefined
+ 19 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

    Beneficii:

    Avantaje produs

    Nu se deplasează în apă

    Design studiat, pentru a-și păstra forma în orice tip de valuri mici.

    Informații tehnice

    Surf practicat la nivel mediu

    Conceput pentru surf, în valuri mici, practicat la nivel începător. Echipa noastră a conceput acest produs pentru a se adapta conformaţiilor micilor practicante de surf.

    Conformație

    Special conceput pentru nivel începător. Bustiera cu bretele subțiri nu alunecă sub acțiunea valurilor. Husă integrată, pentru compactare și transportare ușoară.

    Dimensiuni costum

    În conceperea costumelor noastre, ținem cont atât de conformația corpului, precum și de înălțimea utilizatorilor, vârsta nefiind întotdeauna un criteriu suficient. Două fete de 10 ani pot avea înălțimi, conformații și o greutate corporală total diferite. Probați costumul înainte de a-l achiziționa.

    Dimensiuni

    Corespondențe cu vârsta utilizatorului:
    4/5 ani: 105-114 cm
    5/6 ani:115-124 cm
    7/8 ani:125-132 cm
    8/9 ani:133-142 cm
    10/11 ani: 143-150 cm
    12/13 ani: 151-160 cm
    14/15 ani: 161-169 cm.

    Mărime material uscat şi material ud

    Pentru a asigura susținere în apă, am ajustat modelele uscate, deoarece ude se lasă. Vă sfătuim să alegeţi mărimea potrivită. Costumul de înot trebuie să fie mulat atunci când îl probaţi pentru a vă asigura susţinerea potrivită. Elastanul permite costumului să se lase în apă.

    Test de susținere

    Costumele noastre de baie sunt concepute pentru a rezista sub acțiunea valurilor. Pentru a le testa, facem apel la un grup de cel puţin 12 practicante de surf, cu conformaţii diferite, care să urmeze protocolul testelor în bazin, la Hendaye. Acest protocol are ca obiectiv reproducerea mişcărilor din timpul practicării de surf. Dacă rezultatele sunt bune, următoarea etapă este de a testa costumele de baie în mare.

    OLAIAN, marca Decathlon pentru surf

    OLAIAN este noua marcă de surf și de bodyboard Decathlon, situată în Hendaye, în sud-vestul Franței. În birourile noastre, după ce concepem un costum de baie, mergem să-l testăm direct pe mare, pentru a verifica susținerea în valuri.

    Ce este marca OLAIAN?

    Produsele pentru surf de la Tribord devin OLAIAN, noua marcă Decathlon pentru surf, bodyboard & skimboard. Marcajele de pe toate produsele noastre vor fi înlocuite progresiv. De aceea, produsele vor avea un logo diferit de cel de pe etichetă.

    Garanție

    2 ani

    Compoziție/ Recomandări

    Compoziție

    Material principal 82% Poliester, 18% Elastan Căptuşeala principală 100% Poliester

    Restricții de utilizare

    Nu se recomandă utilizarea frecventă în apă cu clor.

    TESTE

    Produsul a fost testat în practică, la Hendaye, şi a fost supus mai multor teste în laborator pentru a i se garanta calitatea. A fost supus la teste de elasticitate, stabilitate a materialului, rezistenţă generală la spălări repetate şi rezistenţă a culorilor la spălare, la apa de mare şi la cea cu clor, la expunerea la soare şi la lumină.

    Recomandări de întreținere

    A se spăla automat la max. 30° - program pentru haine delicate

    A nu se înălbi

    A nu se usca în mașina automată

    A nu se călca

    A nu se curăța chimic

    Opinii clienți

    Întrebări și răspunsuri