DESCOPERĂ NOUL PROGRAM DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8556124
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
CORTURI TREKKING

Cort formă de tunel trekking 3 sezoane TREK 500 gri/portocaliu 4 pers. FORCLAZ

FORCLAZ
2.6/5
2.6/5
Decathlon
până la 1.119,99LEI -%

de la

1.119,99LEI**
Din care taxă eco: DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

din La

* Reduceri de la la în limita stocului disponibil
* Preț valabil din data de în limita stocului disponibil
1.119,99LEI -%
Înainte de 0,00LEIAcum 1.119,99LEI*
Din care taxă eco: DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

* din La

* Reduceri de la la în limita stocului disponibil
* Preț valabil din data de în limita stocului disponibil
VERIFICĂ STOC MAGAZIN(E)
Produs conceput pentru 4 persoane, pentru a dormi confortabil în timpul practicării de trekking. Cort ultra ușor și compact, cu spațiu mare de locuit. Cort 3 sezoane, simplu & funcțional, compact & rezistent, asigură suficient spațiu de locuit. Montare/demontareVentilare ușoară și eficientă. Raport optim greutate/confort termic.

Avantaje

Rezistență la vânt Rezistență la vânt de 70 km/h (Forța 8) : validat pe placă rotativă.
Transportare ușoară Greutate totală 4,8 kg
Husă compactă, compresibilă 20 L
Dimensiuni 39x23x22 cm.
Capacitate de locuire Lungime 58 cm/ pers.
Înălțime cameră 120 cm
7 buzunare,1 loc stat spațios 4,9 m²
Montare/demontare Montare rapidă : Cameră și supratentă premontate. Spații speciale pentru bețe.
Impermeabilitate Test coloană de apă (schmerber) :Supratentă > 2000 mm.Folie de sol > 5000 mm.
Concept eco Vopsim 1 din 2 fire pentru a reduce impactul asupra mediului.Cuie neanodizate.
Diminuare a căldurii Cameră cu plasă de țânțari. Pentru ventilare, puteți rula supratenta.
Obscuritate Materialul permite pătrunderea luminii.
Descoperiți produsul în detaliu
Descoperiți produsul în detaliu

Informații tehnice

Greutate

Greutate totală 4,8 kg.
Elemente separabile pentru a împărți portarea.Supratentă 1980 g.
Camera 1270 g.
Set bețe 1110 g.
Cuie (12 piese) 175 g.
Huse 105 g + huse cuie + 30 g.
Set de reparare 20 g.
Pentru a vă proteja produsul și a vă consolida protecția împotriva răcorii solului și intemperiilor, puteți finaliza cortul de tip Trek 500 4P cu o folie de supraviețuire. 8545732.
Greutatea, volumul și dimensiunile pot varia ușor datorită toleranțelor de producție.

Dimensiuni și spațiu de locuit

Lungime cameră 215 cm. Lățime cameră 230cm la cap și 210 cm la picioare. Înălțimea camerei 122 cm în cel mai înalt punct. Spațiu pentru bagaje de 205 cm adâncime, 240 cm lățime, adică 5 m², suficient pentru 4 persoane sau pentru depozitarea echipamentului (rucsacuri, bocanci, biciclete).7 buzunare în cameră.Bucle pentru a instala o funie pt întinderea rufelor.

Structură, băț și cuie

Bețe aluminiu 7001 Ø 10,5 mm.Aluminiu ușor și rezistent.Cuie:Lungime 17 cm, Ø 6,1 mm.Aluminiu 7075 neanodizat, pentru mai multă rezistență și greutate redusă.
Cele 3 bețe formează un tunel (structura nu este auto-portantă). Cortul trebuie bine ancorat la sol, pentru stabilitate.

Montare/demontare

Montare/demontare foarte rapidă. Supratenta și camera sunt premontate. Bățul trebuie apoi plasat în spațiul special prevăzut din supratentă.Demontare la fel de rapidă. Pentru a depozita cortul în husă, este suficient să pliați cortul până când atinge aproximativ lățimea husei, pliați bățul în segmente și așezați-l pe cameră sau pe supratentă, apoi se rulează întregul în sus pentru a fi introdus în husă.

Impermeabilitate

Corturile Forclaz sunt validate în laborator : cortul montat, 200 L/m²/oră (4 ore, echivalentul unei ploi tropicale). Sunt testate, de asemenea, de numeroși utilizatori pe teren. Supratentă din poliester (PE) 75 denieri, poliuretan cu strat protector (interior), tratament hidrofob (exterior), folie de sol în cameră P75D. Cusături etanșe. Cameră din multicomponente care combină respirabilitatea, protecția împotriva vântului și limitarea condensării.

Rezistența la vânt

Testăm și rezistența corturilor la vânt, într-un tunel special, unde fiecare față este expusă. Pentru a garanta rezistența cortului la vânt, cortul trebuie să fie corect montat și ancorat. Astfel, rezistă la o viteză a vântului de 70 km/h la nivelul solului.
Corturile noastre sunt certificate de laboratorul independent CSTB din Nantes.

Ventilarea și reducerea condensului

Camera cu porțiuni din plasă de țânțari reduce riscul de apariție a condensului. Spațiu de ventilare mare în partea din față, dar și la picioare. Pentru a reduce riscul de apariție a condensului, montați cortul normal și ancorați-l. Umiditatea din interior este redusă dacă folosiți spațiile de ventilare și permiteți aerului să circule optim. Spatele supratentei se desface pentru o ventilare mai bună.

Sezoane

Cort 3 sezoane: cortul vă va proteja de vremea aspra pe care o veți întalni primavara, vara sau toamna.Acesta va rezista căderilor mici de zăpadă, dar nu este proiectat să suporte sarcini mari pe structură.În caz de zăpadă, asigurați-vă că scuturați regulat cortul pentru a cădea de pe sol acumularea de zăpadă și a evita ca structura cortului să aibă o greutate prea mare.

Concept eco

Cuie neanodizate. Am eliminat utilizarea acizilor nitrici și fosforici pentru a repara culoarea, deoarece acest lucru are doar un interes estetic.Cuiele pot arăta "neșlefuite" sau "utilizate", dar își păstrează toate caracteristicile tehnice și rezistența;Aceste acțiuni contribuie la limitarea impactului asupra mediului.

Reparații și servicii post vânzare

Acest produs poate fi reparat, echipa noastră de concepere, formată din practicanți pasionați, fiind pasionată de crearea de produse rezistente în timp. Veți găsi piese de schimb (arcade, cameră, ...) în magazinele noastre sau în atelierele magazinelor Decathlon sau pe decathlon.ro. În caz de probleme, nu ezitați să vă examinați cortul în magazinul dvs. Decathlon.Set reparare: 20 g.

Greutate

4,8 kg
Greutate totală

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Cameră interioară
20.00% Poliuretan termoplastic, 80.00% Poliester
Material principal
20.00% Poliuretan termoplastic, 80.00% Poliester
Beţe
100.00% Aluminiu
Recomandări de întreținere A se spăla manual. A se usca în aer liber.
Recomandări de spălare
A nu se spăla
A nu se spăla
A nu se înălbi
A nu se înălbi
A nu se usca în mașina automată
A nu se usca în mașina automată
A nu se călca
A nu se călca
A nu se curăța chimic
A nu se curăța chimic
Recomandări de stocare După utilizare sau curăţare, cortul se strânge doar când este perfect uscat pentru a preveni apariţia mirosurilor neplăcute şi a mucegaiului.
Restricții de utilizare: Spațiu de dormit: maximum 58 cm de persoană.

Angajamentele noastre

Aprobat de Produsul a fost testat și validat pe teren. în primăvara anului , timp de 5 săptămâni, de mai mulți utilizatori, în insulele Canare (2săptămâni) și apoi în Pirinei (3 săptămâni).
Testare produs Toate corturile Forclaz au fost validate în laborator per ansamblu, testate la o cantitate de 200 L apă/ h/ m² (200mm de ploaie/h timp de 4h), dar și pe teren. Testăm toate corturile noastre în tunelul vântului, într-un tunel de vânt pe o platformă, pe toate cele 4 părți.De asemenea, efectuăm teste pe componente (abraziune, rupere, perforare, ...).
Garanție 5 ani. Toate corturile noastre pot fi reparate. Piesele sunt disponibile pe decathlon.ro la atelier.

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri