DESCOPERĂ NOUL PROGRAM DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8373299
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
CORDAJ RACHETE TENIS

Cordaj Tenis Monofilament TA930 Spin 1.25 mm Negru ARTENGO

ARTENGO
4.4/5
4.4/5
Decathlon
până la 39,99LEI -%

de la

39,99LEI**
Din care taxă eco: DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

din La

* Reduceri de la la în limita stocului disponibil
* Preț valabil din data de în limita stocului disponibil
39,99LEI -%
Înainte de 0,00LEIAcum 39,99LEI*
Din care taxă eco: DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

* din La

* Reduceri de la la în limita stocului disponibil
* Preț valabil din data de în limita stocului disponibil
VERIFICĂ STOC MAGAZIN(E)
Produs conceput pentru tenis (nivel avansat). Rezistă la maximum 10 ore de joc și asigură lovituri de efect și rezistență. Cordaj de tenis, pentru nivel avansat, ce asigură lovituri cu efect datorită formei pentagonale.

Avantaje

Obţinerea efectelor Datorită secţiunii octagonale, cordajul asigură o bună rotaţie.
Putere Materialul din poliester flexibil asigură viteză mingii.
Rezistența la frecare Cordajul de 1.25 mm asigură o rezistenţă de 10 ore, pentru un jucător avansat.
Controlul traiectoriei Material din poliester, pentru controlul mingii.

Informații tehnice

Tipuri tensiune

O tensiune moderată (de la 18kg la 23kg) ce asigură confort, efecte multiple și mai multă putere, însă diminuând controlul și precizia. O tensiune mare (>23kg) asigură mai multă precizie și mai mult control. Dar fiți atenți la apariția tendinitelor! Acest tip de tensionare diminuează efectele și puterea.

Monofilamente

Pentru cordajele monofilament, Decathlon recomandă alegerea tensiunilor între 19kg și 22kg. Pentru a evita apariția rănilor, nu se recomandă cordajele monofilament pentru copii sub 15 ani. Aceste cordaje sunt ideale pentru jucătorii ce le rup în mai puțin de 10 ore de joc, întrucât își pierd rapid din tensiune (20% pierdere tensiune începând de la primele 3 ore de joc).

Multifilament

Pentru cordajul multifilament, Decathlon recomandă o tensiune de 25kg maximum! Aceste cordaje sunt recomandate persoanelor predispuse la tendinite, tinerilor și persoanelor care nu rup cordajul des. Cordajul multifilament își păstrează foarte bine tensiunea și își păstrează dinamica pentru mult timp.

Schimbarea cordajului

Performanța rachetei depinde 50% de tipul cadrului și 50% de cordaj ! Păstrează-ți cordajul în stare bună! Pentru cei ce rup des cordajele: înlocuirea lui se face de fiecare dată când acesta se rupe. Pentru cei ce nu rup cordajele niciodată, sau le rup foarte rar, Decathlon recomandă schimbarea acestora conform numărului de utilizări pe săptămână. Exemplu: Joc tenis 1 dată pe săptămână, deci schimb cordajul 1 dată pe an. Joc tenis de 3 ori pe săptămână, deci schimb cordajul de 3 ori pe an.

Recomandări Decathlon

Evitați tensionarea prea puternică, pentru a nu-i afecta randamentul. Un cordaj mai puțin întins va permite un joc mai relaxat, fără a fi nevoie să forțezi. În timpul jocului,cordajul se utilizează fără a se rupe.Își pierde elasticitatea și proprietățile inițiale. Grosimea cordajului influențează și ea resimțirea senzațiilor din timpul jocului. Dacă grosimea este mai mică, efectele vor fi mai numeroase, iar puterea mai mare. Cu cât grosimea este mai mare, cu atât cordajul va fi mai rezistent.

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Cordaj rachetă
100% Polietilenă tereftalată
Recomandări de stocare Evitați schimbările de temperatură, precum și depozitarea în locuri umede. Nu depozitați racheta în portbagaj deoarece temperaturile pot crește sau scădea brusc.
Restricții de utilizare: Monofilamentele nu se potrivesc jucătorilor <15 ani!

Angajamentele noastre

Aprobat de De cei mai buni jucători ambasadori, de partenerii tehnici, antrenori și jucători cu contract.
Testare produs Testele pentru avantajele produselor sunt efectuate în laborator: Testul de rezistență a cordajului a fost efectuat în laborator cu mașina Canon Ball, pentru a verifica rezistența cordajului în timp. Testul pentru verificarea puterii cordajului este efectuat în laboratoarele noastre de către aparatul "mouton de charpy" și permite verificarea restituirii energiei produsului și capacității de a lansa mingea.
Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri