INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8373299
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
CORDAJ RACHETE TENIS

Cordaj Tenis Monofilament Pentagonal TA930 Spin 1.25 mm Negru ARTENGO

ARTENGO
4.5/5
4.5/5
Decathlon
  • Livrare în magazin Data estimată de livrare 25/07/2021 Gratuit
  • Ridicare din punct de livrare Data estimată de livrare 27/07/2021 9,99LEI
  • Livrare la domiciliu Data estimată de livrare 27/07/2021 14,99LEI
Produs conceput pentru tenis (nivel avansat). Rezistă la maximum 10 ore de joc . Asigură lovituri de efect și rezistență. Cordaj de tenis, pentru nivel avansat, ce asigură lovituri cu efect datorită formei pentagonale.

Avantaje

Obţinerea efectelor Datorită secţiunii pentagonale, cordajul asigură o bună rotaţie.
Putere Materialul din poliester flexibil asigură viteză mingii.
Rezistența la frecare Cordajul de 1.25 mm asigură o rezistenţă de 10 ore, pentru un jucător avansat.
Controlul traiectoriei Material din poliester, pentru controlul mingii.

Informații tehnice

Tipuri tensiune

O tensiune moderată (de la 18kg la 23kg) ce asigură confort, lovituri cu efect și mai multă putere, însă diminuând controlul și precizia. O tensiune mare (>23kg) asigură mai multă precizie și mai mult control. Dar fiți atenți la apariția tendinitelor! Acest tip de tensionare diminuează efectele și puterea.

Monofilamente

Pentru cordajele monofilament, Decathlon recomandă alegerea tensiunilor între 19kg și 22kg. Pentru a evita apariția rănilor, nu se recomandă cordajele monofilament pentru copii sub 15 ani. Aceste cordaje sunt ideale pentru jucătorii ce le rup în mai puțin de 10 ore de joc, întrucât își pierd rapid din tensiune (20% pierdere tensiune începând de la primele 3 ore de joc).

Multifilament

Pentru cordajul multifilament, Decathlon recomandă o tensiune de 25 kg maximum! Aceste cordaje sunt recomandate persoanelor predispuse la tendinite, tinerilor și persoanelor care nu rup cordajul des. Cordajul multifilament își păstrează foarte bine tensiunea.

Schimbarea cordajului

Performanța rachetei depinde 50% de tipul cadrului și 50% de cordaj! Păstrează-ți cordajul în stare bună! Pentru cei ce rup des cordajele: înlocuirea lui se face de fiecare dată când acesta se rupe. Pentru cei ce nu rup cordajele niciodată, sau le rup foarte rar, Decathlon recomandă schimbarea acestora conform numărului de utilizări pe săptămână. Exemplu: Joc tenis o dată pe săptămână, deci schimb cordajul o dată pe an. Joc tenis de 3 ori pe săptămână, deci schimb cordajul de 3 ori pe an.

Recomandări Decathlon

Evitați tensionarea prea puternică, pentru a nu-i afecta randamentul. Un cordaj mai puțin întins, va permite un joc mai relaxat, fără a fi nevoie să forțezi.În timpul jocului,cordajul se utilizează fără a se rupe. Își pierde elasticitatea și proprietățile inițiale. Grosimea cordajului influențează și ea resimțirea senzațiilor din timpul jocului. Dacă grosimea este mai mică, efectele vor fi mai numeroase, iar puterea mai mare. Cu cât grosimea este mai mare, cu atât cordajul va fi mai rezistent.

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Cordaj rachetă
100% Polietilenă tereftalată
Recomandări de stocare Se recomandă evitarea schimbărilor de temperatură și umiditate. Nu depozitați racheta în portbagaj deoarece temperaturile pot crește sau scădea brusc.
Restricții de utilizare: Monofilamentele nu se potrivesc jucătorilor <15 ani!

Angajamentele noastre

Aprobat de De cei mai buni jucători ambasadori, de partenerii tehnici, antrenori și jucători.
Testare produs Testele pentru avantajele produselor sunt efectuate în laborator:
Testul de rezistență a cordajului a fost efectuat în laborator, cu mașina Canon Ball, pentru a verifica rezistența cordajului în timp.
Testul pentru verificarea puterii cordajului este efectuat în laboratoarele noastre de către aparatul "mouton de charpy" și permite verificarea restituirii energiei produsului și capacității de a lansa mingea.
Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri